Pokee Area Pro - счупено второ коляно
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- viktor_jor
- новобранец
Pokee Area Pro - счупено второ коляно
Здравейте колеги,
Много баламски счупих второ коляно /следващато след върха/ на Pokee Area Pro 8m. Докато го разгъвах с опънат ластика го оттървах и коляното се изстреля към совалката и се сцепи. Говорих със Сапуна, търси включитилно и при китайците, но не успя да ми намери. Ако някой от вас има идея от къде да намеря ще съм благодарен. Някой с бракуван такъв. Имам 5, 6 и 7 метра, но от тях вторите колена не пасват, по-тънки са.
Много баламски счупих второ коляно /следващато след върха/ на Pokee Area Pro 8m. Докато го разгъвах с опънат ластика го оттървах и коляното се изстреля към совалката и се сцепи. Говорих със Сапуна, търси включитилно и при китайците, но не успя да ми намери. Ако някой от вас има идея от къде да намеря ще съм благодарен. Някой с бракуван такъв. Имам 5, 6 и 7 метра, но от тях вторите колена не пасват, по-тънки са.
-
- новобранец
Re: Pokee Area Pro - счупено второ коляно
Здравей колега!
Аз също бях с подобен проблем...
И ти гарантирам че на Илиенци ще намериш каквото търсиш.
(ако живееш близо до софия де...)
Аз също бях с подобен проблем...
И ти гарантирам че на Илиенци ще намериш каквото търсиш.
(ако живееш близо до софия де...)
- viktor_jor
- новобранец
От Русе съм колега и Илиенци са ми доста далеч, но щом няма при китайците в Букурещ . . . .
Ако намеря същия модел коляно от композитен телескоп ме притеснява, че ще е прекалено твърд и ще сцепи следващата секция.
В момента съм оставил пръта на майстор, който ще отреже сцепената част /около 10 см/ и ще насложи материал върху остатъка за да пасне. Сигурен съм, че ще стане надежно и няма да повлияе на строя на сопата, но ще е грозничко и мен ще ме дразни. Така че, ако някой предложи коляно или заместител съм отворен за оферти. Размерите са 8.3 мм Х 4.65 мм с дебелина на бланката 0.4мм.
Ако намеря същия модел коляно от композитен телескоп ме притеснява, че ще е прекалено твърд и ще сцепи следващата секция.
В момента съм оставил пръта на майстор, който ще отреже сцепената част /около 10 см/ и ще насложи материал върху остатъка за да пасне. Сигурен съм, че ще стане надежно и няма да повлияе на строя на сопата, но ще е грозничко и мен ще ме дразни. Така че, ако някой предложи коляно или заместител съм отворен за оферти. Размерите са 8.3 мм Х 4.65 мм с дебелина на бланката 0.4мм.
- viktor_jor
- новобранец
Прибрах директния от ремонт и за да не стои темата без финал ще кача няколко снимки. Коляното не е рязано, а е сложена вътрешна втулка. Естетически е станало много добре. Въобще не се личи, а за здравината след интервенцията времето ще покаже. Все пак, ако някой иска да се раздели с втора секция от въпросния телескоп на 8 метра оставам отворен за оферти.
- Прикачени файлове
-
- 20150321_123228.jpg (2.8 MiB) Преглеждано 935 пъти
-
- 20150321_123132.jpg (2.32 MiB) Преглеждано 935 пъти
Здравей ,от опит ти казвам , че ремонтираното вече е доста по-здраво от другите колена.
Със здраве да си го ползваш
Със здраве да си го ползваш

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- viktor_jor
- новобранец
Здраво изглежда, чак се замислих дали да не сложа втулки и на другите колена