Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Иначе там при Теца с кола не се стига, поне тези дни, лятото може би, но до стотина метра до водоема. Газих кал до колена. Релефа няма нищо общо с това от предните години.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Това е р.Искър под моста на Чепинско шосе /Екарисажа/,
Аз не съм виждал досега толкова вода на това място,

Още малко и ще стане плавателна
!
Въпреки всичко, имаше колеги по реката
!
Коприва няма, защото няма слънце,
Но лапад има достатъчно,

Аз не съм виждал досега толкова вода на това място,
Още малко и ще стане плавателна

Въпреки всичко, имаше колеги по реката

ba4ob написа:Колега, коприва поне има ли вече???
Коприва няма, защото няма слънце,
Но лапад има достатъчно,
-
- вече хвърля и на тежко
Много ми е интересно какво толкова се лови на Суходол,че е пълно с народ при положение,че водата е много висока и кална?Вятър,дъжд,а народ си има винаги 

-
- новобранец
Това си е жива реклама bubsa,напиши яз.Суходол-Facebook и ще ти се изясни......
-
- вече хвърля и на тежко
Не е реклама!!!На това бунище не съм стъпвал повече от 10 годиниMistor ribar написа:Това си е жива реклама bubsa,напиши яз.Суходол-Facebook и ще ти се изясни......

- dragonaz
- научил се да хвърля
Пускат пъстърви, не много на брой, но за това пък има наистина големи.(bubsa) написа:Не е реклама!!!На това бунище не съм стъпвал повече от 10 годиниMistor ribar написа:Това си е жива реклама bubsa,напиши яз.Суходол-Facebook и ще ти се изясни......Просто ми е интересно,защо има по 20 коли през седмицата,когато е 5 градуса и вали проливен дъжд
Бяха пуснали, преди месец, мисля една с тегло 4,600 кг.
Ловят се най-вече на плувка на щипок или бомбарда на щипок и/или камола.
Водата от есента насам е с цвят на боза.
Ето и линк към фейсбук страницата им https://www.facebook.com/qz.Suhodol,
за да придобиеш представа.
Факт е, че боклуците по водоема не се събират и като вдигне ниво ги вкарва вътре.
Аз на блесна, като опитвах пъстървите, си хващах по няколко килограма найлони в това число и мъжки боксерки

Горките заблудени души,но нали знаете приказката за балъците и тарикатите........(bubsa) написа:Не е реклама!!!На това бунище не съм стъпвал повече от 10 годиниMistor ribar написа:Това си е жива реклама bubsa,напиши яз.Суходол-Facebook и ще ти се изясни......Просто ми е интересно,защо има по 20 коли през седмицата,когато е 5 градуса и вали проливен дъжд
-
- фен клуб-скобар
Преди две години работех в един рибарски магазин в Княжево.KOSIO669 написа:Горките заблудени души,но нали знаете приказката за балъците и тарикатите........(bubsa) написа:Не е реклама!!!На това бунище не съм стъпвал повече от 10 годиниMistor ribar написа:Това си е жива реклама bubsa,напиши яз.Суходол-Facebook и ще ти се изясни......Просто ми е интересно,защо има по 20 коли през седмицата,когато е 5 градуса и вали проливен дъжд
Всеки ден минавах покрай Суходол.
И аз винаги съм се чудил ,защо има толкова хора.
За мен това един от платените покрай София ,на които пускат най-малко риба.
За мен обяснението едно ..близостта до София.
-
- ще става разбирач
Аз съм ходил там на разходка. За риболов не ме кефи нещо. Пускат пъстърви и дори сивени има. Повечето риба се излавя , но в дълбочините имало големи , но с лодка не давали. Раци също колко искаш. Има хора на които им е писнало от телевизия и ходят там да пушат на природа донякъде, не че чакат някъв улов. И могат да си го позволят. Има бедни пенсионери които са на риба 350 дни в годината. И богати такива които ще кибичат на суходол. Дори се сега в наводнения има рибари навсякъде по реките , за да избягат от къщи.
-
- научил се да хвърля
За няколко часа на платеното на панчарево една хваната щука и една изпусната. Имаше колеги чакащи пъстърва,но имаха само1-2 бройки. Дайте предложения за платено, където има щука.
dragonaz написа:Пускат пъстърви, не много на брой, но за това пък има наистина големи.(bubsa) написа:Не е реклама!!!На това бунище не съм стъпвал повече от 10 годиниMistor ribar написа:Това си е жива реклама bubsa,напиши яз.Суходол-Facebook и ще ти се изясни......Просто ми е интересно,защо има по 20 коли през седмицата,когато е 5 градуса и вали проливен дъжд
Бяха пуснали, преди месец, мисля една с тегло 4,600 кг.
Ловят се най-вече на плувка на щипок или бомбарда на щипок и/или камола.
Водата от есента насам е с цвят на боза.
Ето и линк към фейсбук страницата им https://www.facebook.com/qz.Suhodol,
за да придобиеш представа.
Факт е, че боклуците по водоема не се събират и като вдигне ниво ги вкарва вътре.
Аз на блесна, като опитвах пъстървите, си хващах по няколко килограма найлони в това число и мъжки боксерки
Според мен кълве на паста

- Прикачени файлове
-
- 4.7kg.jpg (160.67 KiB) Преглеждано 2155 пъти
-
- вече хвърля и на тежко
На яз.Бистрица/с.Безден/ рибата е активна, ходих в Събота. Пуснали са и пъстърва хванах четири на фидер
.Хващат се предимно дребни шаранчета, но поне има екшън.
П.П. Какво е състоянието на пътя към Пожарево не съм ходил там от дете и ми се иска да го посетя, но съм с лека кола и при това мокро време малко се притеснявам

П.П. Какво е състоянието на пътя към Пожарево не съм ходил там от дете и ми се иска да го посетя, но съм с лека кола и при това мокро време малко се притеснявам

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
От страната на ТКЗС-то си е както преди - кал на квадрат.mmilen написа: П.П. Какво е състоянието на пътя към Пожарево не съм ходил там от дете и ми се иска да го посетя, но съм с лека кола и при това мокро време малко се притеснявам
От към пътя си е чакъл, няма проблем.
Поне така седяха нещата в края на миналата година, тази все още не съм ходил, но едвали има промяна.
-
- научил се да хвърля
Колега какви са условията и какви видове риба има. Благодаря предварителноmmilen написа:На яз.Бистрица/с.Безден/ рибата е активна, ходих в Събота. Пуснали са и пъстърва хванах четири на фидер.Хващат се предимно дребни шаранчета, но поне има екшън.

-
- вече хвърля и на тежко
5лв. на пръчка, рибата се плаща допълнително ако искаш да си я вземеш по цени, който не знамКолега какви са условията и какви видове риба има. Благодаря предварително

Меси за информацията, колега жив и здрав.От към пътя си е чакъл, няма проблем.