Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Инфо за Копринка
Информация от днес температура на водата 9,2 стигна до 10,1.Супер силен вятър излезе и риболова с лодка който практикувам беше адски труден.Горе на Съхрането колегите ловят на дъно тук таме вадят по някой каракуда но преобладават Червенопериге.
- Don4o_62
- учете се от него
Следобедно инфо от първа ръкаkarjin написа:Колега, не влагам нищо лично,но единственото вярно нещо в твойте постове е че има много народ. Има пет-шест места на които се хваща повече риба-може би по десетина петнайс риби, но на останалите се ловят масово по две-три риби на ден...Колегата Vasko го е казал най-добре.Krasi-ribata написа:И в колите не пиша глупости а казвам как е като мислиш че може да си намериш място варви в 6 да те видя хората спят на язовира и си предават местата един на друг ако са компания. ВСИЧКИ хубави места са заети за жалост .

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Наистина супер много хора но рибите ги няма за жалост
тя ще тръгне тамън в забраната
и ще може само бразилците да ловят...

-
- ще става разбирач
Гаранция давам колега 1000000% ще стане така рибата към 15 ще тръгне и рай за Конго и Гана ха ха ха.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
+ АлжирKrasi-ribata написа:Гаранция давам колега 1000000% ще стане така рибата към 15 ще тръгне и рай за Конго и Гана ха ха ха.

Кажи го направо-за циганите.То няма да е само там-навсякъде Е така И така ще бъде.Krasi-ribata написа:рай за Конго и Гана ха ха ха.
Късмет.Всичко е до късмет. 

-
- ще става разбирач
Така де това е реалноста сега това кофти време още ще обърка водата.
-
- ще става разбирач
Има ли караконжули или се скриха в дън земя ха ха
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Информация от вчера.В 06.00 бях на язовира.Коли паркирани от вечерта по брега, съответно пред всяка кола разпънати въдици с разстояние между всяка така, че да може да се вместят още трима човека там и злобни сънени физиономии.Хвърлихме 2 дънни въдици и тъкмо сглобявах мача когато на около 2-3 метра пред мен изсвистя наблъскана колкото топка за тенис на корт хранилка , пресичайки моите и на съседите въдиците, включително и собствените на хвърлящия топката.Естествено последва мирен скандал кой къде трябва да хвърля последван от бързо разплитане на къделята от корди с помощта на остър режещ инструмент.Нямаше как да продължи така престоя и бездействието на въдиците ми във водата, за това събрах багажа и се изнесох най-вкрая на брега където нямаше жив човек поне да мога да си метна въдиците на спокойствие.Междувременно докато чаках някоя от тях да се раздрънка не от безобразния вятър обикалях да видя дали някой нещо е хванал.Освен няколко бабушки колкото длан друго не видях.Към 2 след обед събрахме багажа и решихме да се качим тръгвайки си да видим какво става по-нагоре след острова по посока устието.Народ по бабуните покрай дупките много не знам дали и какво са хващали, но цигани нямаше съответно може да си направите извод дали има риба или не.Минахме през едни приятели на тръгване които бяха от другата ни страна, там видях един чичко който извади едра каракуда която беше закачена за гръбната перка и отстрани на челюстта даже човекът се шегуваше, че бил бракониер понеже не била закачена за устата и щял да я пусне.Места при тях имаше понеже хората си тръгнали заради тотална липса на риба и с мача успях да хвана 8 бабушки колкото да не се прибирам съвсем без риба.
Това е общо взето положението в момента.Дали вятър дали земетресения дали тайфуни, урагани вулкани,цунами -все нещо и пречи на тая пуста риба да кълве обикновено когато аз съм за риба. Между другото, и този път се намери колега да ме качи на върбите заявявайки ми как миналата година хванал с чипа 60 кг каракуда общо 55 бройки и след като видя физиономията която направих все едно, че пред мен стои повелителят на всички световни риболовци, си тръгна предоволен от факта, че още един балък му се е вързал на версията за 55те бройки 1.090 килограмови риби.Общо взето това е колеги.Освен с болки във врата от вятъра и факта, че бях на вода за мен вчера на Копринка риболов липсваше.
Това е общо взето положението в момента.Дали вятър дали земетресения дали тайфуни, урагани вулкани,цунами -все нещо и пречи на тая пуста риба да кълве обикновено когато аз съм за риба. Между другото, и този път се намери колега да ме качи на върбите заявявайки ми как миналата година хванал с чипа 60 кг каракуда общо 55 бройки и след като видя физиономията която направих все едно, че пред мен стои повелителят на всички световни риболовци, си тръгна предоволен от факта, че още един балък му се е вързал на версията за 55те бройки 1.090 килограмови риби.Общо взето това е колеги.Освен с болки във врата от вятъра и факта, че бях на вода за мен вчера на Копринка риболов липсваше.
- tonio.totev
- научил се да хвърля
Е то ако рибар не те излъже тогава кой ...? Според мен вариантите са 3 .Разпъване с лодка, чакане 3-4 седмици малко да се стопли водата или ходене на някой платен.nicko67 написа: Между другото, и този път се намери колега да ме качи на върбите заявявайки ми как миналата година хванал с чипа 60 кг каракуда общо 55 бройки и след като видя физиономията която направих все едно, че пред мен стои повелителят на всички световни риболовци, си тръгна предоволен от факта, че още един балък му се е вързал на версията за 55те бройки 1.090 килограмови риби.
-
- ще става разбирач
Супер подробно разказа Риболова си и наистина това е самата действителност за жалост но не се ядасвай аз бях с голямата лодка замеряха ме дънните въдици ама ефекта същия.
- Don4o_62
- учете се от него
Нали по горе писах какво дава....и колегата се убеди
,червеноперка,някоя каракуда и друго ако хванеш е късмет
,като тръгне масово ще ми кажат и ще пиша....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
И аз ще ви пиша защото до 15 мисля да го посетя поне 2 или 3 пъти стига да даде време.
Копринка май замря никой не пише