ГДБОП В СПАЛНЯТА МИ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

до всички, и до всички сатрудници

Мнение от laplandeca »

драги господа, проблемат не е само в полицията, това е цяла силова система включваща полиция,прокоратура,съд,даржавна и общинска администрация и огромна част от икономическия елит на България.Това е държавата.Аз имам лични отношения с тези хора.Моята фамилия претарпя огромни загуби подкрепяйки каузата за българска дърйавност,вече около 200 год. но ние вече не сме част от бг/държавата.имаме противоречия с бг/елита през последните 100год.наскарбени сме и се чустваме безполезни да работим за бг.от около 350 чов. фамилия в момента в бг живеят само 4. единият от тях е в затвора заради опред. група недостойни за живот хора.нашият отговор е нито капка наша кръв да не остане в горепосочената държава.правете си изводите сами каква уродлива даржава е тази.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: ГДБОП В СПАЛНЯТА МИ

Мнение от Краси_поборника »

Такива като теб бяха 8 000 000 и все по малко остават докъто остане само държава от 500 човека да видим кой ще им работи и кой ще ги храни. :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами то е ясно какво ще ядат :lol: :lol: :lol: Ама както е тръгнало,нас ще ни изселят,па ще си докарат няколко милиона китайчета и ще оправят работата :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Krokibg написа:Ами то е ясно какво ще ядат :lol: :lol: :lol: Ама както е тръгнало,нас ще ни изселят,па ще си докарат няколко милиона китайчета и ще оправят работата :lol: :lol: :lol:
а и маазничко ше има-мазничкооо :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

5кила написа:
Krokibg написа:Ами то е ясно какво ще ядат :lol: :lol: :lol: Ама както е тръгнало,нас ще ни изселят,па ще си докарат няколко милиона китайчета и ще оправят работата :lol: :lol: :lol:
а и маазничко ше има-мазничкооо :D :D :D
Горките кученца,ще нахранят с тях Илиенци. :butthead: :cry: :cry: :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”