Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Да ти дам телефона на точния човек?Ivak написа:Някаква информация за яз. Бели Лом, като ниво, цвят на водата и евентуална температура?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- SBANKOV
- ще става разбирач
Миро, аз знам че е разрешен от 15/ юни до 15 октомври и после пълна забрана, може тази година да са го променили.миро мачтийм написа:Малък преславец.
Забранен за риболов от 15.04 до 15.06.2015
През останалото време е разрешен риболова само на източния бряг (по цялата дължина от към асвалтовия път)и на дигата.
В момента дава гъсти бабушки, едри уклеи и платички. Манджата и такъма естествено финни. За каракудите оща е рано, щуките са в забрана.
...И си събираите боклука.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- SBANKOV
- ще става разбирач
krasimir_todorov, това къде е снимано с тия пейки. На малкия или на големия? Мъчил ли си толстолопа там.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- вече хвърля и на тежко
На малкия е, Краси е арендатора тамSBANKOV написа:krasimir_todorov, това къде е снимано с тия пейки. На малкия или на големия? Мъчил ли си толстолопа там.

Това е от сайта на ИАРА:

Някой има ли инфо за Баниска ?
Някой да сподели добри оферти за платено да начеша малко крастата, че сърби...
Радиус 100км.
Радиус 100км.
- SBANKOV
- ще става разбирач
А така имаш задача за изпънение.kutinchev написа:Някой да сподели добри оферти за платено да начеша малко крастата, че сърби...
Радиус 100км.
- Teodor1980
- новобранец
Корекциите на река Янтра край Ценово , не се плаща там ,но има само каракуда. На най-близките места до моста бях в събота гол след гол в големия вятър и така начесъх крастата 

Вчера на " Текето " драма. Няколко таранки и малки шаранчета на фидера. Всичко обратно на момента.
Някой актуална информация за Антимово да даде ако може.
Днес на язовирчето до кошарна един шарко 3кг
- Прикачени файлове
-
- IMG_20150410_125225.jpg (471.85 KiB) Преглеждано 1471 пъти
Сега ако кажеш, че си го върнал и ще те поздравя.velmont написа:Вчера на " Текето " драма. Няколко таранки и малки шаранчета на фидера. Всичко обратно на момента.

-
- вече хвърля и на тежко
какви са условията там, платен ли еmurade написа:Днес на язовирчето до кошарна един шарко 3кг
Това шаране на снимката е около кило и половина.Сигурно си объркал снимката.Качи 3 килограмовия моля
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Mislq che sam go napisalkasabinho написа:Сега ако кажеш, че си го върнал и ще те поздравя.velmont написа:Вчера на " Текето " драма. Няколко таранки и малки шаранчета на фидера. Всичко обратно на момента.