Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Кърджали 03.03,15 Без коментар
- hshopov
- разбира нещата
Re: яз.Кърджали 03.03,15 Без коментар
Много ама много си прав!Hills написа:Липсата на Държава не може да се компенсира с доброволци .
Защото няма как да ходя с два краза и три камаза за риба за да ги пълня с боклуците на
три села и един град !
Организацията е следната на щат към общината ОТДЕЛ ВОДНА ЧИСТОТА с началничи,лодки и
кочани с глоби за нарушителите на бутилка по 200 кинта.
Те ще могат да следят и за бракониери като сигнализират на ВОДНАТА ПОЛИЦИЯ дето пак е
нямаме ... Трагедия !!!
Хвърлят се милиони за строежи на язовири водни огледала и до там.
Нали ИМАЛО БЕЗРАБОТИЦА ?
Какво Общината ще фалира с 20 заплати ЛИ ?
В Англия и Германия не пресичам на червено защото глобата е 200 евро за пешеходците !
Тука като няма коли пресичам на червено !!!
Защото няма КОЙ да ма ГЛОБИ !!!
Сега всеки ще каже аз не оставям боклуци или ги събирам защото имам самосъзнание !
Ленинските съботници не променят ПРОБЛЕМА защото има повече ДЕЛНИЦИ ...
Снимка ГЛОБА !!! ФЕЙСБУК от Язовира 200 кинта другят път без маси и софри !!!
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
- Vid
- кандидат преподавател
Вчера бях на Моби Дик и най интересното е, че от този боклук който също лично видях с очите си по миналия уикенд, даже няма и следа.. Или е потънал, или теченията са го дръпнали към стената на язовира???, или някой го е почистил, ама това бунище за една седмица не се чисти..., но го няма.. Невероятно, но къде се дяна това сметище??
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vesko1
- сериозен играч
Отиде в Одрин след преливането на язовира.Ама там хората от нашите боклуци пари правят....направили са завод за преработка на отпадъци,и хич не им пука че нашите дерета са пълни с певецета.Vid написа:Вчера бях на Моби Дик и най интересното е, че от този боклук който също лично видях с очите си по миналия уикенд, даже няма и следа.. Или е потънал, или теченията са го дръпнали към стената на язовира???, или някой го е почистил, ама това бунище за една седмица не се чисти..., но го няма.. Невероятно, но къде се дяна това сметище??

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
аз съм ЗА глобите за изхвърлени боклуци. Даже да се наложи контрол да се глобяват пребиваващите на язовира ( който и да е той ) за това че има боклук в радиус от 20 метра около тях. Отиваш на риболов и първо чистиш, ако ли не да те одрусат, ама стабилно. Точно за един сезон всичко ще се изчисти!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мястото е златна мина!zeke написа:Не е това проблема, пластмасата се изкупува и хич не е евтина...
Хем ще ни е чисто,а и бай мангал ще свърши нещо полезно на този свят!?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Vid
- кандидат преподавател
Vesko1 написа:Отиде в Одрин след преливането на язовира.Ама там хората от нашите боклуци пари правят....направили са завод за преработка на отпадъци,и хич не им пука че нашите дерета са пълни с певецета.Vid написа:Вчера бях на Моби Дик и най интересното е, че от този боклук който също лично видях с очите си по миналия уикенд, даже няма и следа.. Или е потънал, или теченията са го дръпнали към стената на язовира???, или някой го е почистил, ама това бунище за една седмица не се чисти..., но го няма.. Невероятно, но къде се дяна това сметище??

Това, което правим, е да газим в боклуци когато сме на риболов и релакс сред природата, в то смисъл- то пък един риболов, а тя па една природа...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Извинявайте колеги , да питам . Знае ли някой дали дава чеушан на яз. Кърджали? Пътя през Комунига , за язовира отворен ли е?
Ужасна мизерия