Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

езерото на ж.к Дружба
Модератор: dantho.mihov
Re: езерото на ж.к Дружба
Днес се окапотих там. От 7 до преди час не пипна, само едно подгонване на клен около 40см но само подгонване.
На всякакви воблери и блесни и силикони(които имах в мене) и дори един приятел мята на дъно( на рибе) неще...
А за проверяващи няма и помен, там имаше хора с по 4,5 въдици, които си ловяха съвсем спокойно.
На всякакви воблери и блесни и силикони(които имах в мене) и дори един приятел мята на дъно( на рибе) неще...
А за проверяващи няма и помен, там имаше хора с по 4,5 въдици, които си ловяха съвсем спокойно.

Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- научил се да хвърля
nikozia
Като са ловили, хващаха ли нещо?
Допреди 12 год. живеех в бл. 60, водех често децата на разходка там. Никога не съм пускал въдица, но съм гледал как една баба, викахме и "баба Мравка", как разбиваше уклея на горска мравка (разправят че било забранена стръв)
Като са ловили, хващаха ли нещо?
Допреди 12 год. живеех в бл. 60, водех често децата на разходка там. Никога не съм пускал въдица, но съм гледал как една баба, викахме и "баба Мравка", как разбиваше уклея на горска мравка (разправят че било забранена стръв)
Ето и моите впечатления от водоема...
След двата последователни излета,които направихме там разбрах основното нещо:язовира е бъкан с слънчаци,водни плъхове,боклуци и...гущери.
За двата дни хванахме общо 3 костура на дъно със стръв слънчак и разбира се слънчаци.Много слънчаци.
Ще пусна няколко снимки да видите за какво иде реч.

Извинявам се за долната снимка,но костура и слънчака се бяха изпоболи и в последствие костура беше решил да глътне дълбоко горкия часовник.

И сега:любимия ми момент от целия риболов там:Поставям разпъната въдица с плувка,тежести и кука (14-ка с бял червей на нея) на земята,за да разпъна дънната.След около 10 минути се връщам при първата ми пръчка и виждам,че нещо има на куката.Веднага си помислям,че някоя риба е изскочила от водата за да хапне червея,който се намираше на 1 метър над водата.
Вдъгам и какво да видя:гущер изял червея,закачен на куката.
Въдицата не ми влезе в употреба около половин час.По-дълго откачане на "улов" не съм имал до сега.И за който не вярва,ще пусна 2-3 снимки на разбойника.

Като цяло съм доволен от водоема.

След двата последователни излета,които направихме там разбрах основното нещо:язовира е бъкан с слънчаци,водни плъхове,боклуци и...гущери.

За двата дни хванахме общо 3 костура на дъно със стръв слънчак и разбира се слънчаци.Много слънчаци.

Ще пусна няколко снимки да видите за какво иде реч.

Извинявам се за долната снимка,но костура и слънчака се бяха изпоболи и в последствие костура беше решил да глътне дълбоко горкия часовник.

И сега:любимия ми момент от целия риболов там:Поставям разпъната въдица с плувка,тежести и кука (14-ка с бял червей на нея) на земята,за да разпъна дънната.След около 10 минути се връщам при първата ми пръчка и виждам,че нещо има на куката.Веднага си помислям,че някоя риба е изскочила от водата за да хапне червея,който се намираше на 1 метър над водата.

Като цяло съм доволен от водоема.

Гледам постоянно има колеги на еерото, някой от форума не е ли бил да каже как е хавата 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ДОКОЛКОТО ЗНАМ Е И РАДИОАКТИВНО,БЛАГОДАРЕНИЕ НА складовете за вьпросния отпадьк на ХМСето.иначе сьм свидетел на костур 1,700,по някоя какракуда,килим от сльнчаци и огромно количество езерен рак-най големия ми там сьм вадил.-сигурно беше 35см
я не се занимавайте с глупости,ами си ловете раци и дребни костурчета от понтона пред бивщото заведение на дьнна блесна с помпане
ест,ако нема тьлпа скачащи цигани,поради което препорьчвам като сезон ЗИМАТА 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- научил се да хвърля
Щом има раци би трябвало да е чиста водата. Не знам не съм ходил там за риба. Това е като да отида за риба на перловската река и от единия лъв да мятам