Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Чудене за макари
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Чудене за макари
Ако имаш възможност разгледай тази макара.Ще останеш приятно изненадан.
http://naslukabg.com/ABU%20GARCIA%20CARDINAL%20304R%20M" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://naslukabg.com/ABU%20GARCIA%20CARDINAL%20304R%20M" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Това по-горе са недоразумения, носещи звучното име "Риболовни макари".Hills написа:Ето ви един линк на хубави макари за тези пари.
При риболова се придърпва пръта -после се обира свободното влакно ,а не обратното !!!
Желателно е да не ковете пирони с тях и да ги пазите от пясък и кал .
Ако някой колега много ви нерви може да го изгърмите с макарата по главата ,но гаранцията отпада ... а тя е три години !!!
Риболовни макари със заден аванс http:/ ... ="nofollow
Нека чуденето започне сега !
Ексейдж втора ръка се намира за 90 бг. лева.
rujkata написа:Благодаря на всички за мненията, но страдик и ексейдж са.ми скъпи макараи. Бюджетът ми е около 80 лева. Нещо ме влече към Формакса, но ще мисля. Не искам да обидя никой колега, но не дъм голям фен на ексейдж. Да може би е хубава макара, но не и от Малайзия. Пред мен са сравнявани макари от Япония и
Колега май не си запознат с малайзийските шимана
Shimano ultegra c2000 hgs gear ratio 6:1 drag 3кг.
Огледай я много над бюджета ти е но ще ти помогне да оцениш по добре малайзийските макари. Имам 5 различни шимана от Малайзия и мога да ти кажа, че съм очарован от работата им.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!
Няма нищо против макарите, но тук специално визирам един модел, който според мен е малко прехвален и не оправдава парите си. Фен съм на марката, но не и на въпросния модел. Ако има качествен контрол от страна на Шимано няма значение къде се прави. Да не говорим, че в момента Индия е вече много по-изгодна от Азия, защото е по-евтина работната ръка. И още веднъж не искам да обидя никой. Това мнение си е мое. Загледал съм катаната и формакса, като мисля, че и катаната ще ми свърши работа за риболов на леко, тъй като не практикувам типичния мачов риболов.
Only God Can Judge Me!!! PEACE!!!
- StaAnt
- ще става разбирач
Колега ако беше започнал с това,че търсиш макара за леко нямаше колегите да ти предлагат типично мачови макари-Ексейдж,Страдик и т.н.Желая ти успех в избора и да се похвалиш. 

Да може би съм ги подвел, за което се извинявам на всички. Моя е грешката
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Никой не си подвел,все пак си задал въпроса си в раздел "риболов на мач"...чувствай се подведен. 
По мой наблюдения "ексейджа" е много лоша макара за мач риболов,но Страдика-особенно дъртия и японски е страхотен.

По мой наблюдения "ексейджа" е много лоша макара за мач риболов,но Страдика-особенно дъртия и японски е страхотен.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Да се похваля, но първо да се извиня на всички колеги, че ги подведох чувствам се гузен. Купих Formax Speedy, а дали съм сгрешил времето ще покаже
. Пожелавам на всички хубави празници и много великденски риби
. В събота ще се пробва макаричката. Ще дам отзиви след това, а дано има и нещо интересно в моят риболовен излет. Благодатя на всички за мненията

Честито чакаме снимки от първата риба с новата макара.
Ако гледаме на риболова като на болест, то аз съм в последната фаза!!!Нелечимо!!!