Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Значи грешка-Сардиня съм ял.
Обаче ето тука на панорамна гледка,и си избрах това вино-общо 12 евро за бутилка вино със рибата.
Изключително красива гледка е от горе.
Докато ядох-валя дъжд,пекна слънце,и така 2 пъти-но Септември е нормално променливо време.
Кръчмето е на ръба на скалата-а рибата я готвят от другата страна на улицата-да не умерисва въздуха.
Рибата седи в едра морска сол-не я мият а я печът със солта.
На първо викане и линкче за Вид-че така обича
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... Y1gQk6-qqQ" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow .
Обаче ето тука на панорамна гледка,и си избрах това вино-общо 12 евро за бутилка вино със рибата.
Изключително красива гледка е от горе.
Докато ядох-валя дъжд,пекна слънце,и така 2 пъти-но Септември е нормално променливо време.
Кръчмето е на ръба на скалата-а рибата я готвят от другата страна на улицата-да не умерисва въздуха.
Рибата седи в едра морска сол-не я мият а я печът със солта.
На първо викане и линкче за Вид-че така обича
Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Павле,Павел Иванов написа:... нощувка в хотел с пет звезди се римува с 500+ еврака за човек в сезон тип "зелен" , демек коги никой не оди в тоя хотел ...
За теб не знам как си с кинтите,
Ама за себе си знам!
Първо - нямам такива пари;
Второ - и да ги имам, пак не бих ги дал при посочените от теб условия;
Трето - ходи ми се и си ходя, но..... балансирам нещата.
Та да го даваме малко по-скромно, все пак
Петстотин евро са нетните месечни приходи на една известна част от народонаселението в страната, която сума обаче е недостъпна за огромна друга част от хората.
Е, има една прослойка, малка според мен, която може и дава 500 евро за нощувка, ама нещо не съм ги забелязал да пишат в този форум, още по-малко в Прехода !
И два гадни вица
"Вървят две лесбийки по улицата и се заглеждат в младо, хубаво момиче. На едната даже и зинала устата.
- Затвори си устата, ма. Мацката отмина.
- Ми не мога, надървил ми се е езикът !"
"- Вутеееее ........... !
- Кажи Нане ?
- Закусвал ли си ?
- Неее, нито капка !"
- Vid
- кандидат преподавател

Здравейте съпреходници...
Искам да споменя две - три неща..
През уикенда бяхме с жуенята в Ираклица, като целта е закупуване на още някой имот в закъЦалата и фалирала държава наречена Гърция...
Много хубави имоти, все е двуетажни къщи, красива брегова ивица, все е диво и прекрасно...
Днес почваме работа в БГ и пак се блъскаме с простотията, абсурдността и наглостта на някои служители-съдии, кои си мислят че са хванали господ за она работа в нашата държавица... Да не Ви описвам абсурдите кои се случват в апелативен съд... Е... няма друга такава държава, НЯМА, НЯМА..................
Моята най голяма мечта е, да работя като боклучия в Щвейцария и да получавам 8 х.евро на месец и за нищо да не мисля.... И да им пикам на двете си висши образования де имам и на оне 15 г. стаж...
Сега да се върнем в гръцко... Ираклица

Тука влизаме в мезането, и то яко...

Десерта винаги е безплатен...

Ща сЪ върна вЪ БГ черноморието по позива на бат Бойко, щото парите изкарани в БГ трябвало да се върнат в БГ икономиката, ама в някой друг живот:lol: И що? Да плащам същите пари като в чуждестранско и некви сервитьорчета и мутри да ми се гаврят?????
И..., тъй като в работата много откачалки ми се гарвят, няма да допусна и в почивката някой да го прави, без значение от парите кои ще платя за нея....
Забравих да пиша за риболова- мъчих ги рибите, ама няма никой... Времето студено, а и сега през то сезон рибите по принцип липсват....
Искам да споменя две - три неща..
През уикенда бяхме с жуенята в Ираклица, като целта е закупуване на още някой имот в закъЦалата и фалирала държава наречена Гърция...
Много хубави имоти, все е двуетажни къщи, красива брегова ивица, все е диво и прекрасно...
Днес почваме работа в БГ и пак се блъскаме с простотията, абсурдността и наглостта на някои служители-съдии, кои си мислят че са хванали господ за она работа в нашата държавица... Да не Ви описвам абсурдите кои се случват в апелативен съд... Е... няма друга такава държава, НЯМА, НЯМА..................
Моята най голяма мечта е, да работя като боклучия в Щвейцария и да получавам 8 х.евро на месец и за нищо да не мисля.... И да им пикам на двете си висши образования де имам и на оне 15 г. стаж...
Сега да се върнем в гръцко... Ираклица

Тука влизаме в мезането, и то яко...

Десерта винаги е безплатен...

Ща сЪ върна вЪ БГ черноморието по позива на бат Бойко, щото парите изкарани в БГ трябвало да се върнат в БГ икономиката, ама в някой друг живот:lol: И що? Да плащам същите пари като в чуждестранско и некви сервитьорчета и мутри да ми се гаврят?????
И..., тъй като в работата много откачалки ми се гарвят, няма да допусна и в почивката някой да го прави, без значение от парите кои ще платя за нея....
Забравих да пиша за риболова- мъчих ги рибите, ама няма никой... Времето студено, а и сега през то сезон рибите по принцип липсват....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов

Красе , там по вашите рЯки немате ли си броун троутища и разни сьомгови та си тръгнал у тая бистра и студена вода кустуретки на спининг да тражиш уе ? Баси , да си у пъстървово а да не меткаш за тех , напрао мъ нервиш некакси да ти кажа
Георге , нещо а , А , да не те е напъплила оная , с кофтито име , де напъпля , как казва един виден съпреходник "старите хора"
Нещо последно време съвсем се отплесваш ми прави впечатление , дано да е нужно само смяна на съдържанието в стаканката
А ся не ме карай зорлем да уча португалски с цел да давам подробно инфо какво имам предвид кога казвам нещо
Значи по-преди съм написал , че пет звезден хотел се римува с 500+ евра а не със 126лв. за многостаен апартамент , примерно . Демек не може да очаква човек хотел предлагащ апартамент от вторият вид , да е такъв от първият
Аааааааааааа , я земи се стегни , че разваляш фЧепетленията начи
Видю , как се оправяш с гръцките менюта ? На мен това винаги ми е било много трудоемка задача , колко пъти съм папкал не баш това кое ми се ще по простата причина , че не всички гостилничари по гръчко моат ме разберат
Георге , нещо а , А , да не те е напъплила оная , с кофтито име , де напъпля , как казва един виден съпреходник "старите хора"
Видю , как се оправяш с гръцките менюта ? На мен това винаги ми е било много трудоемка задача , колко пъти съм папкал не баш това кое ми се ще по простата причина , че не всички гостилничари по гръчко моат ме разберат
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател

Павка, много е простичко. Може би съм научил и гръцките наименования на любимите ми ястия и си ги чета в менюто, или си говорим нещо между български и английски, ама вСе е нещо по средата.... Да не спомена, че това де сега е гръцко, преди години си е било българско и 1/3-та от население си говори и знае български език, ама не ще да го говори по други националистически причини... Става въпрос за от Солун до Александрополи, да не ги изброявам всичките градчета, а в помашките селца в северна Гърция всеки втори говори български...Павел Иванов написа:Видю , как се оправяш с гръцките менюта ? На мен това винаги ми е било много трудоемка задача , колко пъти съм папкал не баш това кое ми се ще по простата причина , че не всички гостилничари по гръчко моат ме разберат
П.П. Има само едно лошо нещо. Бай Ганьовците налазиха Гърция и оне почнаха да си променят дългогодишния манталитет- там от 100 г. плажа и шезлонгите и чадърите са безплатни, само човек трябва да си поръча едно кафе или кола и да си прави кефа, ама нашите предпочитат да си отворят бухчите със салама, сиренето и хляба де си носят от булгаристана и да спестят едно-две евро???
И при положение, че там все като плажове и паркинги, все е държавно и безплатно..., а хората де слагат чадъри, шезлонги и чистят боклуци... и изкарват по някое евро от поръчки на напитки ще ни бият дуспата и то яко...
Вече чух, че на Фанари се плаща за шезлонг и чадър.. ???
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Само няма са нервишПавел Иванов написа:.... напрао мъ нервиш...
Трябва си лодка,от брега си силно ограничен поради формата на архипелага
Това което го виждаш на снимката го приемем за 100% от водната площ,то аз имам достъп до 5% от нея!
А това с бистрата вода........Пет метра са плитка и бистра вода и после отвес надолу,това все пак е канал по-който минават големите кораби които пристигат в Швеция.
А и аз като руснаците наричам път ,това през което възнамерявам да мина.
Аверчето направи един пирует и взе проби от земната кора с задника си и решихме да се върнем към по-достъпен терен.
Следващият път ще дам рапорт от понтоня и дали съм събрал за едно бурканче Маринована рибка
Псссст.
Вид.
Вчера или онзи ден по-телевизията казаха,че вашият край е най-феодализирания в цяла Бг и вече това явление било необратимо,та бягай със скороста на бит педер към Гръчко.
- G.Petkov

Павел Иванов написа: ...
Георге , нещо а , А , да не те е напъплила оная , с кофтито име , де напъпля , как казва един виден съпреходник "старите хора" ...
Павле,
Много витиевато си се изразил, бре
Ако е за склерозата - не мога да се самоопределя !
Въпреки, че имам някой признаци
Иначе, съжалявам че съм те разочаровал,
Още в следващите постове много ще се поправя и няма повече да правя така
Лошото е, че след двата грипа нещо не ми се пие и може това да е причина за известен дисбаланс в емоционалното и функционалното ми състояние
Ама и тук ще си поправая - обещавам
Надявам се скоро !
- Павел Иванов

Красе , за броуновите троутища що не одиш не спомена
Не склероза бре Георге , деменция , ама кът те знам къф си станал обидчив последно време ....
Не склероза бре Георге , деменция , ама кът те знам къф си станал обидчив последно време ....
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Не им знам мезето,затова.Павел Иванов написа:Красе , за броуновите троутища що не одиш не спомена..
Я се сберете на по едноG.Petkov написа:Павел Иванов написа: ...
Георге , нещо а , А , да не те е напъплила оная , с кофтито име , де напъпля , как казва един виден съпреходник "старите хора" ...
Павле,
Много витиевато си се изразил, бре!
Ако е за склерозата - не мога да се самоопределя !
Въпреки, че имам някой признаци!
Иначе, съжалявам че съм те разочаровал,
Още в следващите постове много ще се поправя и няма повече да правя така!
Лошото е, че след двата грипа нещо не ми се пие и може това да е причина за известен дисбаланс в емоционалното и функционалното ми състояние!
Ама и тук ще си поправая - обещавам!
Надявам се скоро !
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов

Кво толко да им е мезето сложно бре Красе
Мепсовете Аглиа и Комет в номера 2 и 3 си ги имаш , особено тоя белия с червените точки по него . Към тех с цел дистанция зимаш два , три от местните Мюрани , примерно WIPP , AKKA , AGAT седем и девет грамови . Фащаш едно троутище 3 -4 кг. , омазваш първо гащите докът го вадиш , после скарата и ще видиш как буля ти в почивните ти дни ще те чака да се събудиш в едната ръка с кафо , в другата с въдица
Адаш не бери грижа , той Георге уеко по уеко ш се кондиционира , нема страшно
Адаш не бери грижа , той Георге уеко по уеко ш се кондиционира , нема страшно
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Сега не им е сезона в моя район.
Четох за тях и в моя вилает идват от септември до декември.
Четох за тях и в моя вилает идват от септември до декември.
- GODzillata

Бaгу....тукa зе, че почнa снег дa вAли....aз пa съм с летни гуми....верно, че сa чистaк бърсaк гудиърки по-скъпи и от колaтa
...aмa пa дa не земa се лизгaм куту aйдушкa песен... 
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Тва сьомгите , аз за троутищата ти споменувам , броуновите такиваКрасимир Атанасов написа:Сега не им е сезона в моя район...
Кире , по Софето още вчера понатрупа
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Кирца.
М'а фет брадъре,на холидей си!
Пусни нещо позитивно деба,толкова ли е зле?
М'а фет брадъре,на холидей си!
Пусни нещо позитивно деба,толкова ли е зле?