Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ез.Загорка
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ез.Загорка
Помислете дали да подкрепите този общински съвет,който гласува 10 години да стопанисват Езерото зарибено от нас старозагорските рибари срещу 00.00 лева.
Трябва веднага да прекратят тази концесия.Да могат пенсионери,деца а и който иска да отиди да лови безплатно.Само с билет.
Трябва веднага да прекратят тази концесия.Да могат пенсионери,деца а и който иска да отиди да лови безплатно.Само с билет.
Някои с прясно инфо за езерото , няколко пъти минавам има по някои друг рибар . След изпускането и зарибяването какво е положението.
Пак си плуват амури и чат-пат по-едър шаран под моста но тези риби така и не ходят да кълвят на позволените зони. Засичам по двама-трима по-възрастни, които ловят на телескопи без водачи но не съм видял някой да вади риба. Общо-взето е мъртвило и това лято не мисля да им давам пари и да ходя да се пека само на слънце за атракция на разхождащите се.
Вчера видях, че голямата върба до комплекса се е сцепила на 2 хубаво дърво беше....
Вчера видях, че голямата върба до комплекса се е сцепила на 2 хубаво дърво беше....
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Получи се добър риболов на жиг
Почнах с дребни примамки 3,5 см и дребни рибки

После по едри примамки 5см и по едри рибки

И още по едри примамки 8/9см за Иедри риби 2+кг

Добре че не носех 10/12см силикони,че ще извадя бащата на блатото
Почнах с дребни примамки 3,5 см и дребни рибки

После по едри примамки 5см и по едри рибки