Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Около Свищов
Модератор: Paublo_Eskobar
Около Свищов
Здравейте на всички.... и весело посрещане на празниците!!!
Моля за малко информация, знае ли някой платен водоем около Свищов, по празниците ще съм там, а май дават че втемето ще се пооправя
Сигурно Янтра е голяма и мътна, така че за там не си и мисля даже, въпреки че щеше да е добре....
Още веднаж поздрави и благодаря предварително!!!
Моля за малко информация, знае ли някой платен водоем около Свищов, по празниците ще съм там, а май дават че втемето ще се пооправя

Сигурно Янтра е голяма и мътна, така че за там не си и мисля даже, въпреки че щеше да е добре....
Още веднаж поздрави и благодаря предварително!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Около Свищов
в неделя бяхме на Янтра не е мътна е доста вода имаше но Дунавът я беше подпрял и нямаше голямо течение май на паткарник тук наблизо няма къде да се ходи
Може да пробваш на Морава - има доста шаран. Миналата събота са извадени няколко хубави шарана и два амура по два килограма и нещо. Времето ще се стопли, а с това може и рибите да се активизират още повече.
Може да пробваш, както е казал колегата, на Янтра. А може и на Дунава независимо от високото ниво - леко е мътна водата, но се надявам за почивните дни да се оправи, а и ще спада леко за тогава.
Може да пробваш, както е казал колегата, на Янтра. А може и на Дунава независимо от високото ниво - леко е мътна водата, но се надявам за почивните дни да се оправи, а и ще спада леко за тогава.
Колег, какви са условията на този в Морава??? А и щях да забравя, мерси за бързите отговори
До колкото помня, входа е 5 лева - тарана е без пари, останалата риба се плаща, ако ще се взема, или се връща обратно във водата.
Когато се движиш по пътя към село Морава, търсиш една табелка "Спортен риболов" в дясно на пътя - тя се вижда, има даже отбивка. Това е преди селото още! Там спираш колата, вземаш багажа, пресичаш линията и отиваш на язовира. Има и черен път до там, но не знам след тия дъждове до почивните дни дали ще поозволява да се пътува по него. Ако идеш по-късно, към 9-10 часа, обезателно ще има коли и ще се ориентираш по-лесно, но и да си по-рано, пак ще го намериш.
Когато се движиш по пътя към село Морава, търсиш една табелка "Спортен риболов" в дясно на пътя - тя се вижда, има даже отбивка. Това е преди селото още! Там спираш колата, вземаш багажа, пресичаш линията и отиваш на язовира. Има и черен път до там, но не знам след тия дъждове до почивните дни дали ще поозволява да се пътува по него. Ако идеш по-късно, към 9-10 часа, обезателно ще има коли и ще се ориентираш по-лесно, но и да си по-рано, пак ще го намериш.