Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Хайде и аз да пусна малко красоти от днешната разходка
язовира ни посрещна така

риболова беше на плувка ,стръв бял цръв и срелба на същия ,кука 14 и на нея грозд
резултат

рапорт даден
язовира ни посрещна така

риболова беше на плувка ,стръв бял цръв и срелба на същия ,кука 14 и на нея грозд
резултат

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес минах и се отбих през Раковица, не е изненада, че нивото за поредна година е повече от ниско, водата ледена, не видях каквото и да е движение, имаше хора, но за краткото време там не видях някой да вади ... Пълно мъртвило.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- dragonaz
- научил се да хвърля
Колега, кой е този язовир?lyudmil75 написа:Хайде и аз да пусна малко красоти от днешната разходка
рапорт даден
Аз лично не мога да го разпозная.

В петък на Пожарево доволно риболов на каракудки,а уж били пуснали пастърви.От около 50-на колеги,видях да се хванат 3-4 пастърви.Привечер пуснаха 2-3 щайги с риби,но какви и колко не видях от далече.Но какво е това колчество,с оглед големината на язовира.

Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
-
- научил се да хвърля
dragonaz написа:Днес на Богров от 12 часа до 17 часа нито един удар. Пълно с народ, обаче рибите не се хранят. Пълно мъртвило. Ако сега някой изкаже предположение, защо е така би ми било много интересно.
Колега познати споделиха за същия проблем и в Костинбродските вилаети. В петък "бивало" , ама в събота "ич". Мислят, че нещо атм. налягане се бъзика, защото времето си беше супер.

- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
На Доганово на щечка 3 шарана и едно откачено. Всичко на пелетки. Яко духаше
Петък на Чепинци - уклей, дребни костурчета и редки баби. Лекичко пипаха.
Събота - без бабите и в пъти по-слабо.
Днес - "Черното кафе".
Уклей до обяд, и тен след обяд. Друго не се обади, ако не броим двата ситни костура, които бяха сефте.
Всичкото това на бял червей на плувка. На други черволяци и на дъно не пипна нищо. Не усетих рибата да се влияе от захранка. Фидера ми още е девствен.
За уклея се поучудих. Минава ятото - рибка, две. Връща се обратно и пак така. Пипаха дразнещо лигаво.
Събота - без бабите и в пъти по-слабо.
Днес - "Черното кафе".
Уклей до обяд, и тен след обяд. Друго не се обади, ако не броим двата ситни костура, които бяха сефте.
Всичкото това на бял червей на плувка. На други черволяци и на дъно не пипна нищо. Не усетих рибата да се влияе от захранка. Фидера ми още е девствен.

dragonaz написа:Колега, кой е този язовир?lyudmil75 написа:Хайде и аз да пусна малко красоти от днешната разходка
рапорт даден
Аз лично не мога да го разпозная.
Душанци е язовира-на час и нещо от София.
По моя километраж-90 км.

Риболовци.
Днес на черното кафе водата много дигнала и почти няма място за риболов от към летището. Колегите бяха заели и малкото места на малкият гьол. От там на Богров, за час нищо не пипа. И на двете места рибата започва да се пи и хвърля хайвера. На Богров биещите каракуди бяха с приличен размер /около и над 30 см/ а мислех, че там не е останала риба.
-
- новобранец
Здравейте колеги! Днес с жената направихме една разходка до Панчерево и от 11:30 до 13:30ч. без захранка-просто една въдичка на плувка и кутийка бял червей един доста добър костур и 30-тина перки от които 2 около 25-30см. Мястото незнам как да го обясня-по пътя за искъра последната възможна отбивка-нещо като спирка на рейсове е било и там по едни стълби надолу. Дистанция-7-8м. Дълбочина-2.5-3м. Адски нежно взима-дори и костура.
-
- научил се да хвърля
Преди малко и ние се прибрахме от Пожарево. Хванахме 11 пъстърви и три откачихме, сутринта на бял и камола кълвеше а след обед само на камола. Основно влакно 0.16 повод 0.14 кука Олнер 10 номер, стрелба на бял и гранули за пъстърва.Успех на всички 

- Прикачени файлове
-
- Ножът е дълъг 27см.
- DSC_1532.JPG (2.89 MiB) Преглеждано 1468 пъти
-
- 11 пъстърви и три откачени
- DSC_1529.JPG (2.89 MiB) Преглеждано 1468 пъти
-
- Една от пъстървите
- DSC_1527.JPG (2.73 MiB) Преглеждано 1468 пъти
-
- DSC_1522.JPG (2.15 MiB) Преглеждано 1468 пъти
-
- Бащата :)
- DSC_1518.JPG (2.27 MiB) Преглеждано 1468 пъти
-
- новобранец

Това е днеска от Суходол, на торен
angel_20_11 написа:
Това е днеска от Суходол, на торен
Това е от днес на Седмиците = 17 кг.
- Прикачени файлове
-
- IMG_4130.JPG (1.61 MiB) Преглеждано 1405 пъти
-
- IMG_4122.JPG (1.52 MiB) Преглеждано 1405 пъти
Здравейте колеги, за утре замислям риболов на Панчарево. Доколкото виждам от забраната, на него започва от 01.05, нали? Освен това, някакво инфо за там? Видях само няколко колеги да споделят за слаби резултати от стената.
Благодаря.
Благодаря.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Панчарево е разрешен през забраната. Вероятно рибата вече не е на стената.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.