Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Богров 2015г.
Re: Богров 2015г.
Събота и неделя пак ли е от 7:30?
Някой в неделя за Богров?
Утре е подходящ ден за посещение.
Плановете се промениха,утре съм там 

Резюме от деня: за времето от 7.30 до 14.00 нито един интерес от водните обитатели към моите предложения: пелети и паста. Новите червени (великденски ластици) си останаха така и не използвани.
Поне времето беше много добре настроено.

- dragonaz
- научил се да хвърля
Събота 11.04.2015 г. на Богров от 12 часа до 17 часа нито един удар. Пълно с народ, обаче рибите не се хранят. Пълно мъртвило.

Колеги кажете какъв е регламента на водоема, дали е като на седмиците 10 лева на пръчка и всичко е за теб.Защото никога не сам ходил,а имам много голям мерак да отида. И ако някои сподели на какъв тип риболов дава най добре ще е екстра,че аз съм любител на мачовия риболов.Благодаря предварително.

- dragonaz
- научил се да хвърля
Таксата за риболов е 8 лева, като + 2 лева ти се полага и карп дюшек, който се ползва задължително.krasi1987 написа:Колеги кажете какъв е регламента на водоема, дали е като на седмиците 10 лева на пръчка и всичко е за теб.Защото никога не сам ходил,а имам много голям мерак да отида. И ако някои сподели на какъв тип риболов дава най добре ще е екстра,че аз съм любител на мачовия риболов.Благодаря предварително.![]()
![]()
Тоест трябва да платиш 10 лева.
Риба не се взима.
Водоема е ориентиран към спортния риболов.
Тактиката на мач за улов на шарани е подхвърляне на пелети с прашка, но за целта трябва да се стопли водата.
Тоест сега е все още рано.
В момента се лови предимно на шаранджийски монтажи и/или на фидер.

Добре де, аз като отида с примерно две въдици, какво плащам? [2×8] + 2 = 18 или направо 20 лева и да си взимам
два дюшека
два дюшека
-
- вече хвърля и на тежко
Ако искаш си вземи и един да си лежиш,но си мисля,че един ще ти е достатъченtotogoto написа:Добре де, аз като отида с примерно две въдици, какво плащам? [2×8] + 2 = 18 или направо 20 лева и да си взимам
два дюшека

С риск да се повторя, събота и неделя язовира от 7:30 ли работи, защото имам някакъв бегъл спомен че миналата година от 6:30 отваряхме през уикенда?
Уникален шаран Браво колега