Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Риболов около Пловдив
Модератор: bobopeli
Риболов около Пловдив
Здравейте,колеги,дайте да обсъдим Горнотракийската низина,кой къде е ходил,впечатления за 2015. 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Риболов около Пловдив
Привет от мен. Вчера след старателна подготовка и ставане около 5.00 с комшиите Веско и Чарли посетихме яз. Домлян. Та по темата. Пристигане в 7.00, темп. около -3С, на ръкава от към с. Домлян. Аз лично с директен на 0.10 линия, 0.5 г. плувка и стабилно хранене, башка с бял за мезе на рибите, та резултата бе костурчета около 4,5 см.
Чак ми стана жал. Двата фидера, които са "отърви валат" заловиха цял още един такъв змей. До към 10.30 и от там през Хисар (на входа от към Михилци полиция спира на ред, та си носете документи), Старосел и Беловица. Хубав ветрец и колеги с две, три каракуди около нас. Инак красиво и запролетило. Общо 170 км. поне, НО аз съм доволен. Предполагам е още студено за Домлян и имайки предвид колко е таласъм рибата там не го препоръчвам за сега:)
Поздрави....

Поздрави....
Последно промяна от olderon на Нед Апр 12, 2015 1:49 pm, променено общо 1 път.
Re: Риболов около Пловдив
Здравейте колеги,
Реших най-накрая и аз да се регистрирам в този чудесен форум. Миналата седмица бях на едно частно язовирче точно преди Отец Паисиево (от село Долна Махала се отбива надясно след Петрол бензиностанцията). Приятно местенце като цяло. Предния ден случайно минах покрай него и ми хареса, та реших да го пробвам.
Отидохме малко късно (към
и май избрахме не много добро място. Казаха ни, че има шаран, каракуда, костур и бяла риба. Първите 2-3 часа нямаше никакъв удар и затова решихме да се преместим по към стената. Там успяхме да хванем 6 малки шаранчета. На царевица и жито даваше еднакво добре (както на плувка, така и на дъно). Хубав излет като цяло, само дето пропиляхме първите няколко часа с грешно подбрано място. Имаше 1 колега, който беше хванал 2-3 килограма каракуда и едно шаранче към 2 кила.
Бих отишал там отново. Таксата е 5 лв, като шарана се плаща (5лв. на кило). Някой случайно да е бил на този язовир и да сподели някой друг съвет?
Другата седмица мисля да посетя язовира до село Караджово (по пътя към Асеновград). Някой да има отзиви от там? И като цяло да споделите някой платен язовир близо до Пловдив (в посока Асеновград или към Карлово), който да е добре поддържан и приятен за еднодневен излет?
Поздрави!
Реших най-накрая и аз да се регистрирам в този чудесен форум. Миналата седмица бях на едно частно язовирче точно преди Отец Паисиево (от село Долна Махала се отбива надясно след Петрол бензиностанцията). Приятно местенце като цяло. Предния ден случайно минах покрай него и ми хареса, та реших да го пробвам.
Отидохме малко късно (към

Бих отишал там отново. Таксата е 5 лв, като шарана се плаща (5лв. на кило). Някой случайно да е бил на този язовир и да сподели някой друг съвет?
Другата седмица мисля да посетя язовира до село Караджово (по пътя към Асеновград). Някой да има отзиви от там? И като цяло да споделите някой платен язовир близо до Пловдив (в посока Асеновград или към Карлово), който да е добре поддържан и приятен за еднодневен излет?
Поздрави!