Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yankosan »

Та...какво му е полезното :roll: За 30 години,да ти бутне и лодката,машала,евала и ашкусум майна на табаета :roll: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Скромно го давайте, за да има и иедрооо... :lol: :lol: :lol:, иначе не си го и помисляйте... :wink:

Изображение
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Христоалабалакис,в другия форум сомския го закриха или затриха :lol: та може да почнеш да раздаваш покани и да събираш членове ТУК :D но като им напомняш чат пат кой е шефа :mrgreen:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Откриване и закриване... :lol:

Та на Великден по сутрешна месечина, снимано с инфраред камера.... :lol: :lol:

Изображение

.......ми дойде музата да вляза и както винаги подготвен със стръв ... :lol: ....и силно усмихнат се запътих в 6 ч. сабалян, но какво да видя на пътя, чак горе до тенеке-бараката е била водата... :shock: ..такъв воден стълб не съм виждал, а долу беше пълна трагедия. Казаха ми, че е била 6 м над преливника, ама грешат -поне 7-8 метра е било.. :roll: .и стената е вибрирала цялата, като се хванеш за парапетите.. :lol: ...или за пръстите.... :lol:

Някой си беше пускал лодката там предния ден, ама голям зор я видял, като му гледам, колко са му дълбоки грайферите на ботушите... :lol: ..- 4-ри пръста по-дълбоки от на колесара.. :lol: и си казах:.....-олеееее, оле..., ще си пусна още една "Месечина"...ама само тромпетю..... :lol: :lol:
....а един камень, към 2-3 тона заклещил пътя, ама таман (както си го мечтаех, ама с 20 сантя още малко... :lol: :lol: ) оставил да мине 1,8 колесар, ама много е на кантар работата. :wink:
Казах си:- ...бачо, добре, че не си с твърда лодка, че и полянката с дървета по два кубика осеяна, че и брега подкопан 70 сантя.... :lol: :lol:
Заредих "мезета" всякакви и монтажи извънземни.......8-ем км обход за 10 часа-няма пипване...от дъното до Метро...... :lol: ., ама поне вятър на аванта, като музика от Лаьош Гьотери... :lol: :lol: .

поздравче за Поморийският..., някои разправят, че на тая музичка баш фатьял....много.. :lol: :lol: , на друга не щяло.... :lol: :lol:

Не гледайте датите от кадрото,....менте са . :wink: ..от миналата година..... :lol:

Маньо..вър с пръта по айдея на Янкохан.... :lol:

Изображение

Изображение

Изображение

Една бутилка на 4-ри метра...малко и е.... :twisted:

Изображение

Изображение

парашути,...домашно производство...и не са твърди..... :lol:

Изображение

на Янко кльонка в действие.....извънземни забивки.... :shock: :shock: :lol:

Изображение

...боклуци на корем...и лодки по корем.....имаше и удавени... :lol: :lol:

Изображение

Изображение

:wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

P.S.
Ако някой е бил по това време таМ... :lol: , на палатка и липсва с колата или палатката си- ама хич не го търсете - над 100 метра път е бил залят за една нощ..., а какви дънери и скали са се сипали отгоре, ...бедна ви е направо фантазията.. :shock: ., щом мен леко шубе ме хвана.. :lol: ., като паркирах колата-значи си е било баш....очаква се още няколко скали по-1-2 тона да паднат, като ги гледам. :roll:
Ха запушвайте пак пътя..а..., че така не можете да избягате групово, като вземе да хрупа "скалата"... :lol: :lol: :lol:
Който не вярва, да иде сега и само да гледа. :shock: .., че разходките с поучителна цел са леко полезни... :lol: :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Ко става бе Ицко нема ли успехи.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Казва се тука първо - Христос Воскресе!

...и тогава ...ха, ха... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Don4o_62 написа:Христоалабалакис,в другия форум сомския го закриха или затриха :lol: та може да почнеш да раздаваш покани и да събираш членове ТУК :D но като им напомняш чат пат кой е шефа :mrgreen:
Та специално за тоя лаф, ще поздравя Дончо..... :wink:

Киркор и Гарабед решили да правят гоооолем бизнес.. :lol:
..та на Киркор му хрумнало и му казал да продават сладолед в пустинята...много щяло да върви... :lol:
Единият пълни фунийките, а другият ще прави калабалъка в пуспинята... :lol: ., на някой нещо да му е познато.... :wink: :lol:
Та единият вика - Айдееее.... на сладоледа по 10$ парчето, а другият прави калабалъка, като вика...:
-не се бутайте, по евашшшшш ...един по ...един...сюуззз..... :lol:
Ама тъй си останали само двамата, и докато Киркор пълнил следващата фунийка, ...Гарабед му изпрал един як шут в гъза....и ония се обърнал и пита?
- Кой ме ритна, кой ме ритна?. :lol: :lol:
Гарабед улисан в бизнеса му отговорил:....
- Ами де да вида в тоя голеееем... калабалък..... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Закачен отляво или отдясно... :lol:

Решихте ли задачката или още не?... :wink:
Хайде от мен да мине да не се мъчите, щото няма да я измислите...нивгъш.. :lol:
Та..., да има такова "правило", НО при определени условия и по правилото ще познаете само, при какви условия ловят колегите... :wink:
Та Калин за "Ляво" :lol: - лови явно на Южен бряг при скорост на вятъра.. :lol: ..(майтапче. :wink: ..)и посока И/З.
И при Северен бряг предпочита вятър З/И...и скорост.... :lol:
За И/З бряг е подобно...
..е стана ли ви ясна вече задачката....или пак йок му... :lol:
Това поне се потвърди при последния риболов-два отляво и два отдясно.... :axe: :lol: :lol: :lol:

Разказ: Пия поморийска с панирани калмари..... :drinkers:

Един път ходихме до Бургас да хапнем панирани калмари и бая му ударихме.... :lol:
Та колежките ме питаха после: -как се прибрахте?... с влака ли?
- Не бе, ... с вагон ресторанта... :lol: :lol: :lol:
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

4 страници монолог четох...иии... в един момент ме осветли скорошен спомен за един голфаджия, дето бутал коли и мотори наред. От къде асоциирах приликата не знам, но ми се стори близка...Имаше и един ''Троли рапала'' ама какво стана с него, не знам. :roll: :roll: :roll: ---Тролингист на сом...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

...скорошен спомен ме осветли.. :shock: ... :lol: :lol:

Какво му е лошото на мотора на голфа. :roll: :wink: ...., може да си го поставиш и ти на лодката и да си я буташ, като него.. :lol: ., то не може само да дърпаш я, дори не ти трябва и гориво, при наличие на толкова омраза-сама ще си върви и че не можеш да го спреш... :lol: ....и като подминаваш бате Троли с кърмата напред... :lol: му помахай...и ще те осветли скорошен спомен..... :lol: :lol: .
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

val0 написа:4 страници монолог четох...иии... в един момент ме осветли скорошен спомен за един голфаджия, дето бутал коли и мотори наред. От къде асоциирах приликата не знам, но ми се стори близка...Имаше и един ''Троли рапала'' ама какво стана с него, не знам. :roll: :roll: :roll: ---Тролингист на сом...

Вал-нулата или под нулата... :lol: , или Вало.., хич не ме е грижа как се казваш, но мога да ти ходатайствам пред админа, да си поправиш името ако си кръстен на св. Валентин, но поне името на гр. Кърджали го пиши с главна буква..., че Турчетате по мое време бяха по-грамотни от тебе... :wink: ....те и сега са по-грамотни... :lol:
Язък...
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

В тия бараки, дето работиш зад парка и си показваш затърмъчените сомове - там ли ремонтирате още голферите и моторите им за тикане или ще се местите вече във "Веселчане"... :wink: , за да е по-весело на клиентите.... :lol: , че и "Гледката" на изтърбушени сомове, ще ви е по-харна...или "арна"...как се пишеше... :wink: ? :lol: :lol: :lol:
Не си избивайте личните комплекси тука, че се обадим на кмета на Кърджали, та да ви свие тъпите перки... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

От дневника на един риболовен геймър.... :wink: :lol:

Таман вече си мислех, че съм избил всички риболовни ботове и хейтъри... :lol: .. и съм минал на най-горно ниво-сиреч остана само един и имам среща с него. :shock: :lol: .....и изневиделица се появи един много дребен от кърлежи. :lol: ..., казах си - не се притеснявай от него, а от вируса, който носи, ако е "хеморагична треска" няма спасение бачо...един на 1000 оцеляват.... :roll: :wink:
..и се върнах пак на първо ниво. :lol: ...и по едно време гледам Троли да мачка едни кърлежи без ръкавици... :lol: ., казвам му:
-Момче, това не е в характера ти, а той ми отговаря- На първо ниво, борбата няма характер -просто мачкаш.. :lol: :lol: :lol:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

yco написа: ..а Калин за "Ляво" :lol: - лови явно на Южен бряг при скорост на вятъра.. :lol: ..(майтапче. :wink: ..)и посока И/З.
И при Северен бряг предпочита вятър З/И...и скорост.... :lol:
За И/З бряг е подобно...
Христос Воскресе!
(на гребла) :wink: :D
Посоката винаги е - по ръба на сянката.
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”