Платформа Maver pro.

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

korzok
новобранец
новобранец

Платформа Maver pro.

Мнение от korzok »

Здравейте колеги интересува ме този модел платформа на добра цена ми я предлагат.Въпроса ми е бивали го модел гледам че няма телескопични крака но ми го продава с скара и греда и много други прикачни .Ако реша да си го закупя горе долу скъпили са телескопични те крака гледам че са квадратни.Платформата е много запазена и затова се спрях на нея и на супер. цена и марката е доста известна.Не е като риве или колмик дори и мило но са ми доста скъпи.
ilia75
новобранец
новобранец

Re: Платформа Maver pro.

Мнение от ilia75 »

korzok написа:Здравейте колеги интересува ме този модел платформа на добра цена ми я предлагат.Въпроса ми е бивали го модел гледам че няма телескопични крака но ми го продава с скара и греда и много други прикачни .Ако реша да си го закупя горе долу скъпили са телескопични те крака гледам че са квадратни.Платформата е много запазена и затова се спрях на нея и на супер. цена и марката е доста известна.Не е като риве или колмик дори и мило но са ми доста скъпи.
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=5697" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
lubo taniq
новобранец
новобранец

Re: Платформа Maver pro.

Мнение от lubo taniq »

ако не те мързи може и да си ги направиш моите си правих както и цялата платформа значи както съм ги направил моите и е тествано на един крак като се отпусна на него не мърда и не преплъзва и милиметър а см 83 оки а като се раздели на 6 крака може и двама по 120 да се качът на нея .та лапите са ти 6 броя на берх по 6 прави 36,стягите 6 броя с доставка 20.40,6 метра тръба и ти остават 3 и горница за 19.20 тънката 20 я няка никъде в бг за това от практис 3 по 7 лева ти прави21 ,6 тапи са ти 1.20 и малко тефлон и на стругар и ти става пак 120 но кефа че си си ги направил ти и няма да изпуснат никога цена нямат
Таралежът е ината птица докато не я ритнеш не ще да полети !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”