Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

колесар за лодка
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
колесар за лодка
Здравейте колеги,
Наскоро си купих от Испания лодка мотор и колесар много съм доволен от покупката
всичко е ок лодката е гумена 3.60 куиксилвър мотора е нов ямаха 8кс. но проблема дойде от колесара не можело да се регистрира искат сертификат от производител и започна драмата.
Колесара е стар и няма как да намеря сертификат от производителя и ми минава през акъла дали да не купя едно ремарке и да сложа номера на колесара и да му набия цифрите.Знам че има колеги които си дърпат лодките по този начин че въпроса ми е правят ли проблеми полицаите и какво пише на талона на колесарите за лодка (ремарке или колесар).Ще съм благодарен на всички които споделят опит по темата.
Наскоро си купих от Испания лодка мотор и колесар много съм доволен от покупката
всичко е ок лодката е гумена 3.60 куиксилвър мотора е нов ямаха 8кс. но проблема дойде от колесара не можело да се регистрира искат сертификат от производител и започна драмата.
Колесара е стар и няма как да намеря сертификат от производителя и ми минава през акъла дали да не купя едно ремарке и да сложа номера на колесара и да му набия цифрите.Знам че има колеги които си дърпат лодките по този начин че въпроса ми е правят ли проблеми полицаите и какво пише на талона на колесарите за лодка (ремарке или колесар).Ще съм благодарен на всички които споделят опит по темата.
- трапера
- сериозен играч
Re: колесар за лодка
Я по-добре прочети тука как са се справили някои. А и е добре там да попиташ
Дано си решиш проблема със някое старо ремарке

Дано си решиш проблема със някое старо ремарке

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- разбира нещата
Колега всичко е финикийски знаци в България и бюрокрация.Имаше една фирма "ТЕХНОТЕСТ" ,която минаваше преди години в КАТ точно за самоделки по конструкция на автомобили,трактори и ремаркета.Там си плащаш и ти издават документи и номера за регистрация на "произведението "ти.Мисля ,че в София още съществува тази фирма и колесара който си купил можеш да преминеш с него и да го регистрираш и ако стане трябва да почерпиш.
благодаря на всички колеги които се включиха
утре ще пиша какво е решението предполагам и други ги интересува
утре ще пиша какво е решението предполагам и други ги интересува