колесар за лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
sarmata69
новобранец
новобранец

колесар за лодка

Мнение от sarmata69 »

Здравейте колеги,
Наскоро си купих от Испания лодка мотор и колесар много съм доволен от покупката
всичко е ок лодката е гумена 3.60 куиксилвър мотора е нов ямаха 8кс. но проблема дойде от колесара не можело да се регистрира искат сертификат от производител и започна драмата.
Колесара е стар и няма как да намеря сертификат от производителя и ми минава през акъла дали да не купя едно ремарке и да сложа номера на колесара и да му набия цифрите.Знам че има колеги които си дърпат лодките по този начин че въпроса ми е правят ли проблеми полицаите и какво пише на талона на колесарите за лодка (ремарке или колесар).Ще съм благодарен на всички които споделят опит по темата.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Re: колесар за лодка

Мнение от трапера »

Я по-добре прочети тука как са се справили някои. А и е добре там да попиташ :!:
Дано си решиш проблема със някое старо ремарке :smt023
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Колега всичко е финикийски знаци в България и бюрокрация.Имаше една фирма "ТЕХНОТЕСТ" ,която минаваше преди години в КАТ точно за самоделки по конструкция на автомобили,трактори и ремаркета.Там си плащаш и ти издават документи и номера за регистрация на "произведението "ти.Мисля ,че в София още съществува тази фирма и колесара който си купил можеш да преминеш с него и да го регистрираш и ако стане трябва да почерпиш.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
sarmata69
новобранец
новобранец

Мнение от sarmata69 »

благодаря на всички колеги които се включиха
утре ще пиша какво е решението предполагам и други ги интересува
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”