Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
колеги на хангарите някакво инфо ,че мисля да ходя към вторник да се поразходя малко и открия сезона ?
Колега за там нямам инфо, но ми казаха, че на Радибош кълве като за последно
:):)

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ама лятотоbulaf написа:Колега за там нямам инфо, но ми казаха, че на Радибош кълве като за последно:):)

-
- новобранец
Днес един познат каза ,че е ходил на хангарите и давало само бибаните и тук таме някоя червеноперка !
-
- новобранец
Колега за там нямам инфо, но ми казаха, че на Радибош кълве като за последно
:):)
Това вярно ли е?
Искат ли още по 10лв за паркиран автомобил тия изроди?! Вече е по-топло, сигурно са се завъртяли там мамицата им... Моля, дайте инфо за любимия ми язовир, защото вече треперя и сънувам плувки
))

Това вярно ли е?
Искат ли още по 10лв за паркиран автомобил тия изроди?! Вече е по-топло, сигурно са се завъртяли там мамицата им... Моля, дайте инфо за любимия ми язовир, защото вече треперя и сънувам плувки

Нещата за там са много зле целия язовир е мътен и не пипа нищо никаде
дне бяхме на туризъм малко 

-
- вече хвърля и на тежко
На 09.04 петак рано сутринта пристигнах на язовира.На Радибош нямаше нито една кола ,нивото бе високо,водата мътна ,игра на риба никаква.Минах от към скалите ,през потока се минава трудно с джип,с лека кола е невазможно ,защото водата е нанесла много пясак.От 08.00до10.30имам само едно уклеиче.На връщане имаше няколко колеги който бяха дошли ,но и при тях нямаше риболов.От Радибош минах през понтоните ,кадето останах много изненадан,защото нямаше никой.След това минах птез стената ,там работата беше същата.Риболов на язовира се очертава да има някаде след забраната.
Здравейте колеги!Риболов има малко е труден,ама има!Датите бяха 11.04 и 12.04 мястото е откъм Радибош на скалите в дълбокото.Излизат бабушки и уклейчета искат си манджа и червейчета,такъма не трябва да е много фин даже е по-добре куката да е 12-14ти номер да ви кълват по-малко уклейки.Има и добри бабушки около 500г.Периодични са и си иска търпение.Също имах и удари на фидер и реализирани бабушки.В плиткото двама колеги бяха хванали по няколко бабки също на фидер.Ако някой има информация дали каракудите са тръгнали моля да сподели ще бъда много благодарен!
-
- вече хвърля и на тежко
Язовира е на 664 метра надморска височина.Някои да знае дали е разрешен до 30?
- StaAnt
- ще става разбирач
Щом е 664 метра значи е разрешен,забраната сега е до 500 метра.djago1981kn написа:Язовира е на 664 метра надморска височина.Някои да знае дали е разрешен до 30?
-
- новобранец
колеги има следи на радибош от каракудата ?или още е рано ?
Рано е,след забраната.palamuda84 написа:колеги има следи на радибош от каракудата ?или още е рано ?
-
- новобранец
Колеги вече на Радибош Каракудата не е мираж !днес се върнахме с мой приятел и доволно каракуда и червеноперка !Обаче няма време другия път ще е след забраната!Наслука колеги !
- vwg3
- новобранец
- Обратна връзка:
Минахме вчера покрай язовира,мисля,че язовира сега е забранен!
Да,ама не-вчера пълно с народ и ловят риба пълна с хайвер!
Е никога няма да се оправим ей!
Аман от простотия!
Къде е ИАРА?
Да,ама не-вчера пълно с народ и ловят риба пълна с хайвер!
Е никога няма да се оправим ей!
Аман от простотия!
Къде е ИАРА?
-
- новобранец
Обърни се колега към ИАРА -Перник ,виж тел.в сайта на ИАРА и се обади щом си ги видел !