Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Оброчище.
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Оброчище.
Ако някой реши да ходи на този язовир просто да не си прави труда.Няма нищо!Просто съм разочарован.На какво ли не я мъчихме,какви ли не монтажи и нищо.Пълна скръб.Само,ще ви вземат парите!
И най-хубавата работа,е по лоша,от най кофтия банкет!
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Язовир Оброчище.
Абе то и на по известни гьолове сме въртели капота колега.
Много крайно мнение. Кажи малко повече, системно ли няма или това е мнение само от един излет.
То като е платен водоем никаде няма гаранция че ще хванеш.
Много крайно мнение. Кажи малко повече, системно ли няма или това е мнение само от един излет.
То като е платен водоем никаде няма гаранция че ще хванеш.
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Ако беше от един нямаше да съм краен.Това е трети риболов и то от миналата година насам и нищо.Мисля,че не е нормално.
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Така вече е кофти, сменяй водоема 

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За ОбрУчище ако става дума напълно подкрепям колегата и аз като него горещо не го препоръчвам освен ако не сте фенове на гигантски слънчаци, кълвящи на рибка от местните живородки.
Последно промяна от boki speca на Пет Май 24, 2013 10:31 pm, променено общо 1 път.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
така е за слънчацитеboki speca написа:За ОбрУчище ако става дума напълно подкрепям колегата и аз като него горещо не го препоръчвам освен ако не сте фенове на гигантски слънчаци на рибка от местните живородки.
Колеги какви са условията на Оброчище ? Има ли раци , че и те като се активизират няма смисъл от рибнолов ?
Някой има ли актуална информация за язовира , че смятам да го посетя тези дни ?
-
- новобранец
На яз. Оброчище хванах най-голямата си риба 13,750кг. шаран. Август месец бях там, имаше доста рибари, но за съжаление никакъв удар (с изключение на няколко царици), след обяд дойдоха двама рибари и захвърлиха в тръстиката, след около 15мин. имаха много сериозен удар, шаранът се показа над водата и го видях лично беше над 10кг. за съжаление му скъса. 20мин. по късно имаше още един удар и рибата беше дори по голяма, но после разбрах че рибаря лови с месина 0.20 което е много тънка за подобни шарани.
http://vbox7.com/play:197e4a078e" onclick="window.open(this.href);return false; - този клип е за доказателство, мястото е на камъка на пред последната беседка до стената. За всеки любител е невероятно изживяване да изкара такава риба
п.п. забравих да спомена, че на същото място 1 месец по рано изкараха 17кг. шаран, до колкото знам там има само големи риби, проблемът е че много рядко има удар. Наслука!!!
http://vbox7.com/play:197e4a078e" onclick="window.open(this.href);return false; - този клип е за доказателство, мястото е на камъка на пред последната беседка до стената. За всеки любител е невероятно изживяване да изкара такава риба

п.п. забравих да спомена, че на същото място 1 месец по рано изкараха 17кг. шаран, до колкото знам там има само големи риби, проблемът е че много рядко има удар. Наслука!!!
-
- научил се да хвърля
Вчера направих един кратък излет, с малка подготовка. Условията са същите като преди ...2 години. Таксата е 10 лв, с 3 пръчки.
Улових предимно червеноперки и няколко малки костурчета, на плувка на торен, поради всякакви отворени магазини във Варна за бели червеи.
На дъното бяхме хвърлили 4 въдици , и имаше само 2 удара на едри червеноперки. Пробвахме всякаква стръв - но Уви ! Нямахме слука. Дори и каракудки не се обаждаха. Имах няколко Кълванета, но за кратко, без да налапва стръвта.
Улових предимно червеноперки и няколко малки костурчета, на плувка на торен, поради всякакви отворени магазини във Варна за бели червеи.

А дали ще може да се лови прз забранения период?
Да и на мен ми е интересно, т.к. 10 лв. даваш почти на всеки язовир, повечето случаи рибата е дребошляк, поне да е по-близо до Варна...stofih написа:А дали ще може да се лови прз забранения период?
Дали се плаща и за жени или хората които не ловят ?
В коя част на язовира, какво може да се лови ?
Скоро някой да е посетил язовира 

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Днес на Оброчище 4,5кг няколко малки пуснати обратно и една каракуда и тя отплува
П.П Добре ,че беше колегата с голям кеп защото аз със моя за платерини едва ли щях да го изкарам !