Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Накъде около Плевен?
и на мен ми направи впечатление защо ли са го писали щом е под арендаinterdoc написа:Колеги гледам че в разрешените през забраната водоеми присъства Табаковия - това значи ли че вече не е под аренда?
заимало са е едно немане
Ето ги моите колега:Shampio0* написа:Колега, щом ги има тия с мустаците е добре, а щом и се ловят и най - вече има популация - още по-добре. Гонете ги по към брега, та и Колегите без лодки да имат успех.ssiliev написа:Колега, аз съм от тия с лодките за кустури и бели Да ловят се само ,че са с мустаци и са от 6 до 17 кг
най- големия, да пържена хапнахме за Великден, да другите са обратно .Тези са пуснати отдавна, не от онези където ви взимат 5 или 15 лв., а от часни лица. Пораснаха, даже има популация.
Колеги, плевенски рибари, имам молба към всички ,ако искате да си правим кефа на 30 км. от Плевен питайте тези от Сдружението Ручина ,кога ще зарибяват язовира . Язовирът е даден от Министър Найденов. Има Заповед по колко бройки трябва да се пусне на декар сом ,бяла риба ,щука ,шаран .Всяка година трябва да се пускат , но се пускат само шаранчета и не толкова, колкото трябва. Зарибяването да бъде предварително оповестено ,за да присъстват рибари и да бъде заснето ,както правят по другите водоеми - Жребчево , Монтана , Кърджали , Пясъчник,
а не само празни приказки и накрая нищо.Като информация водата в Телишкия ръкав е 13 градуса ,а в Писаровския ръкав каналът върви пълно с боклуци, водата -8 градуса.Риба няма.
Поздрави !
ДА НАПРАВИМ ТАКА, КАКТО ТЪРНОВЛИЙ ПРАВЯТ НА ЯЗОВИР ЙОВКОВЦИ !Надявам се само, поне в повечето лодки да седят съвестни риболовци и има ли хайверни сулки да се връщат обратно.
Това което казваш е напълно вярно. Всяка година сдружението трябва да зарибява с горепосочените видове риба, ама все на обещания... Пускат някакви грамови шаранчета, които за всеки би трябвало да е ясно, че почти нищо не става от тях. Това не е зарибяване, а симулиране на дейност. Язовира беше много по - добре без сдружението... дори в пъти.
Лошото е, че в Плевенската група, май всеки играе соло и организацията е 0.
Ред е на забраната - кой, къде, кога, как![]()
ПП Колегата Нитро, ако може да пусне някоя снимка на тези караконджули да се поокраси темата

-
- научил се да хвърля
Колеги, "Дъбника" е ясен, някъде другаде ще се лови ли през забраната ??

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
Колеги как върви риболова на Дъбника?
-
- ще става разбирач
Утре предстои да разберемД. Димитров написа:Колеги как върви риболова на Дъбника?

-
- научил се да хвърля
Наслукаmaverini написа:Утре предстои да разберемД. Димитров написа:Колеги как върви риболова на Дъбника?

Днес смених 3 места... неиска да бутне.. чат пат някоя бабушка
И ние капотирахме на Дъбника,ако не се брой 2 попчета и костур.Хванати вчера,днес нищо до обяд.Бяхме в заливчето след бунгалата надясно.Не видях никой да вади нещо 
Мъчихме фидер и мач.

Мъчихме фидер и мач.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Табаковия една таранка....
- Прикачени файлове
-
- 20150426_182538.jpg (2.36 MiB) Преглеждано 1258 пъти
-
- ще става разбирач
И аз се присъединявам към групата,за четири часа три дребни баби...Трагедия.NITro`bE написа:Днес смених 3 места... неиска да бутне.. чат пат някоя бабушка
-
- научил се да хвърля
Питайте Ручината в кой магазин е рибата 

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Дали това земетресение не е имало някаква намеса.То вярно е на другия край на Земята,но все пак.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Проблема е че е адски обезрибено ...
ходих при приятел който има рибарник ... сниката сама говори...
ходих при приятел който има рибарник ... сниката сама говори...
- Прикачени файлове
-
- image-1e20e5ddbde7c74fa6c4ffc0297f1f63582df6bc19187f1f63a33b53ebd8282c-V.jpg (247.19 KiB) Преглеждано 1187 пъти
Утре мисля да посетя някой гьол,дали ще е Дъбник или някое блато.Нещо инфо т'ва онова. 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
И аз си мислих за Дъбника......ако някои колеги са ходили скоро моля за инфо.Alucard написа:Утре мисля да посетя някой гьол,дали ще е Дъбник или някое блато.Нещо инфо т'ва онова.