Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- raev
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
За фидетите само това. Уникално е!

На лов с куче, на риболов с кучка........ 0.50то му е майката
Дунав, Дунав, Дунав, мерака ми да ловя на тази река е от 2г. но все не намирам къде и с кого, но сега с малко дете ми се струва още по-далечно начинание. Някой знае ли някакви местенца за отдих покрай реката (вили, къщи, малки семейни хотелчета), нещо в тип селски торизъм.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- SBANKOV
- ще става разбирач
Къде по точно, щото от Видин до Силистра е малко разтегливо понятие. От Русе на там и варианти, но на Запад от Русе не знам.vandu написа:Дунав, Дунав, Дунав, мерака ми да ловя на тази река е от 2г. но все не намирам къде и с кого, но сега с малко дете ми се струва още по-далечно начинание. Някой знае ли някакви местенца за отдих покрай реката (вили, къщи, малки семейни хотелчета), нещо в тип селски торизъм.
Иначе има варианти за Пожарево - къща, Лодката в Тутракан, Дунавска перла в Попина.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
-
- новобранец
от къде може да се поръча влакното
(за фидерите )

Рибарите се виждат един друг отдалеч
- begleca_sv
- кандидат преподавател
почти навсякъде го има по ел. магазини
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Видракс са вносители за кралузо.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Между гр.Мизия и гр.Оряхово хотел Рай , доста приятно местенце на 200м от устието на р.Огоста и 500м от устието на р.Скът , та имаш възможност за 3 рекиvandu написа:Дунав, Дунав, Дунав, мерака ми да ловя на тази река е от 2г. но все не намирам къде и с кого, но сега с малко дете ми се струва още по-далечно начинание. Някой знае ли някакви местенца за отдих покрай реката (вили, къщи, малки семейни хотелчета), нещо в тип селски торизъм.

Звучи ми като " райско" местенце(за рибаря деio6kata написа:Между гр.Мизия и гр.Оряхово хотел Рай , доста приятно местенце на 200м от устието на р.Огоста и 500м от устието на р.Скът , та имаш възможност за 3 рекиvandu написа:Дунав, Дунав, Дунав, мерака ми да ловя на тази река е от 2г. но все не намирам къде и с кого, но сега с малко дете ми се струва още по-далечно начинание. Някой знае ли някакви местенца за отдих покрай реката (вили, къщи, малки семейни хотелчета), нещо в тип селски торизъм.

LET'S GO!
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
http://pochivka.bg/o-10846-%D1%85%D0%BE ... 0%B0%D0%B9" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аз не мога да разбера мерака Ви да ловите на Дунава без комари.
То се губи от натуралността на изживяването така

- TRAP
- ще става разбирач

Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Като стана въпрос за Оряхово, при Хърлец имаше един канал, не съм ходил там от края на 90те години. По едно време чух че е под аренда... сега какво е положението . Имаше много щука там...io6kata написа:Между гр.Мизия и гр.Оряхово хотел Рай , доста приятно местенце на 200м от устието на р.Огоста и 500м от устието на р.Скът , та имаш възможност за 3 рекиvandu написа:Дунав, Дунав, Дунав, мерака ми да ловя на тази река е от 2г. но все не намирам къде и с кого, но сега с малко дете ми се струва още по-далечно начинание. Някой знае ли някакви местенца за отдих покрай реката (вили, къщи, малки семейни хотелчета), нещо в тип селски торизъм.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Това не е канал а старото корито на р.Огоста положението е 1м тиня и една педя вода ... до миналата година циганите се разсипваха да ловят шаранчета и таранки с ръце , не вярвам някой да го е арендовал , още повече че половината се води в района на АЕЦ и няма да го отпуснат туко така 

- SBANKOV
- ще става разбирач
Компенсират с попчетаkutinchev написа:Аз не мога да разбера мерака Ви да ловите на Дунава без комари.

Измисли ли го?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Да, два варианта. Писал съм ги в другата тема, от утре започвам проверки на място.