Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Воистина Воскресе! :D

Харесвам умните отговори, дори и ако не са мои.... :D :lol:
Браво Димане, за това не бях се сетил.. :D ., но когато няма сянка при Южен бряг и посока на вятъра И/З и сом атакуващ примамката отзад лодката-винаги ще завие надясно след лапване на плячката (там се пада дълбокото) просто инстинкт и ще се ковне къде?....у лево.
За северен бряг и вятър З/И е същото положение. :wink:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Здравейте!Надявам се наистина да съм ви липсвал?Т :roll: И! :roll:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Добре дошъл, отново! :wink: :D
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Здравейте!Надявам се наистина да съм ви липсвал?Т :roll: И! :roll:
На мен ...... не особено :lol: :lol: :lol: :lol:
РЕД ХЕДА си е РЕД ХЕД...пред него свалям глава
Изображение
Изображение
Добре дошъл и да си по-послушен ......адано ....ма на дали :lol: :drinkers:
ПП. И земи го фани тоя инормънс най-накрая , че вече почвам чак да се дразня . :D
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

yco написа:
val0 написа:4 страници монолог четох...иии... в един момент ме осветли скорошен спомен за един голфаджия, дето бутал коли и мотори наред. От къде асоциирах приликата не знам, но ми се стори близка...Имаше и един ''Троли рапала'' ама какво стана с него, не знам. :roll: :roll: :roll: ---Тролингист на сом...

Вал-нулата или под нулата... :lol: , или Вало.., хич не ме е грижа как се казваш, но мога да ти ходатайствам пред админа, да си поправиш името ако си кръстен на св. Валентин, но поне името на гр. Кърджали го пиши с главна буква..., че Турчетате по мое време бяха по-грамотни от тебе... :wink: ....те и сега са по-грамотни... :lol:
Язък...
Виж ся брато, профила ми го прави едно приятелче, което е турче. Така го писал-така останало. Не съм кърджалиец, а съм от едно велико градче, на цигара път от тебе. Сети се ако искаш. Дончо ще ти каже...Не се опитвай да ме нападаш тук, щото не е здравословно. Казах ти, корените ми са много близко до теб! Колкото до админа,...ходатайствай, моля те. Нека коригира грешката. Помогни с твоята власт във форума. А иначе, голфаджията е на топло... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Вальо, както казва Спокомиро-дръжте се нормално и аз нормално... :D
Относно името, помоли с две изречения модератора или админа и ще ти го смени, както искаш -нямаш нужда от ходатайство.... :wink:
И го давайте по-кротко, тука е за забавление, а не да опъваме шии и нерви... :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

KRASSI написа:....
Изображение
ПП. И земи го фани тоя инормънс най-накрая , че вече почвам чак да се дразня . :D
Хе, хе. :lol:
- Краси, тоя Гаврош до тебе много от високо гледа и ако си боядиса косата червена, като ирландец вече ще е жув Редхед... :D
val0
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от val0 »

Ицо, не съм човек който се конфронтира излишно. Това е за младите и неулегнали индивиди. Възратта ми не ми го позволява. Реагирах срещу постовете ти /част от тях/ защото съм участник в една гилдия, на която е член и Спокимиро. Подразних се, защото моят основен риболов е тролинга. Коментара за това, къде какво е разрешено е меко казано излишен, тъй като ние сме запознати с това. Иронията ти, беше препъни камъка. А иначе и океаните са вътрешни водоеми. Зависи колко е голям атласа който разглеждаш. Поздрави!!! :partyman: :-D
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

yco написа:
KRASSI написа:....
Изображение
Хе, хе. :lol:
- Краси, тоя Гаврош до тебе много от високо гледа и ако си боядиса косата червена, като ирландец вече ще е жув Редхед... :D
Хахах :lol: :lol: Троли кат пуяк са дуеш...Нали си до генерала... :lol: :lol: Искаш да краднеш маисторлък.. :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Ма за къф Гинирал стаа на въпрос ба,вьиж го кво дребно човече е и некоя по-големшка рибка 399-401 ще му скине ръчичките отмаа!Ба да съ снишава там шъ му си ни знай и добьичето ниедно!Не можа да фане нъ питела ни гребинъ,ни хет-реда,че дори и мъдите да гъби и ба в ба-тото и лелинчото да мъ ивинява за кокошия иезик!Ай сиктир за тая вечер!
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Пак си са уакал... :lol: :lol: :axe:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вальо,щях да пиша на Христакис че си от Станимъкос :D ама той само е чувал за там и не е ходил,та виках да не се забие в някоя друга област,иначе много обещава да на курдиса на мраморната маса :drinkers: ама кога ли....
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа: Ма за къф Гинирал стаа на въпрос ба,вьиж го кво дребно човече е и некоя по-големшка рибка 399-401 ще му скине ръчичките отмаа!Ба да съ снишава там шъ му си ни знай и добьичето ниедно!Не можа да фане нъ питела ни гребинъ,ни хет-реда,че дори и мъдите да гъби и ба в ба-тото и лелинчото да мъ ивинява за кокошия иезик!Ай сиктир за тая вечер!
Ехххх... един стол ...... само за миг променя хората .
Другия път ще те завра в КУРника и тогава петела ще е отгоре . :butthead: :lol: :lol: :lol:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Брей, тоя Троли е тоя екип ще си помисли човек, че играе от Маричката, а не от Левски.... :lol: , а пък ако му сложиш в ръката и един кльонк, като я свил с дупка по средата, може и тесличка да му туриш... :lol:
Та се сетих за един приятел от Станимъка, дето не съм бил.. ич :wink:
Та пийваме си в една кръчма в началото, преди входа с бачо Кольо и Ив. Черния и последния отива да пуска водата зад лавката и го гледаме там заспал. Ама тая лавка са я обирали 1-2 пъти и не могат да хванат крадеца и бачо Кольо казва: -Я да му сложим една тесличка в ръката и да си ходим..... :lol: :lol:
Дончооо, кой не е бил ла. :twisted: ...ей.... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

- Краси, ...и да вземеш да си изтриеш оная снимка с монтажа на 100 кг-я със свинската опашка отстрани на зурлата му дет стърчи "във моят блог" у Фейсу... :wink: .. :lol: , че може някой друг да я види освен мене. :lol: ..особенно Янко.. :lol: .., щото много му нямам доверие..... :lol: ., а пък е и много-опасен-помни....., за разлика от другите.... :lol: :lol: :lol: хмъ........ :wink: :roll: :lol:

P.S.
-Е, ..... как коя, оная зъболекарската "Сом 100 кола излиза с усмивка".. :lol: :lol: ....и нещо стърчи.....АнадолуУ.... :lol: :lol: :lol:

Няма да я показвам...., само заради Дончу.... :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”