Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

бряната
- krasii
- научил се да хвърля
Re: бряната
прясна информация: не знам дали уцелихме мястото за което ми казахте,видяхме много рибари на куп и отидохме при тях.Всички се бяха струпали на едно вирче до нещо като мостче и ловяха здраво,естествено нямаше и педя свободно място.След като се повъртяхме и погледахме отидохме на двайсетина метра по нагоре.Резултатът беше по около 1.5 килограма на човек дребни бельовици за около 3 часа,такива по 20 см дето казва колегата не видяхме.На въпросното вирче имаше колеги и с по 5-10 кила там си кълвеше най мнного,но същия размер.Общо взето съм доволен от излета времето беше чудно а и си направихме кефа.
-
- учете се от него
На точното място сте били, но явно сте отишли след 7.00часа.Относно големината на рибата - нормално е да се пооберат по-едрите, все пак цяла седмица се лови
, а от 4 дена и с калдърми
. Според мен след като е стигнала до там ще се е качила и нагоре и май в събота ще я търсим по реката.Верно на вирчето е като на площад "Тройката" по Никулден
.

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Local
- учете се от него
strijok написа:Отивайте со време, че всеки ден има по 20-на колеги на вирчето, а и мургавите ни събратя са я подкарали с калдърмите
.
Колегите от Ямбол и Елхово всеки ден са там, вие се ослушвате![]()
- дето ви е на един х..й разстояние.Вземайте отпуска и беж да ви няма, че мангалите ще я опоскат
![]()
.
Локи ти не почиваш ли сега
Почивам

Клавиатура риба не лови!!!
- ribarshe
- ще става разбирач
Блазе ви на вас бургазлиите за многото реки ,където можете да ловите сега,ние от Варна няма къде да топнем плувките
- каридата
- учете се от него
и аз утре смятам да ходя но ще стоя до към 10 ч че трябва да се работи.може да е видим с локал и някои друг колега евентуално
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

- krasii
- научил се да хвърля
понеже гледам,че повечето тук сте бургазлии,да питам някой има ли информация за Бата дали излиза нещо?
пп. можем ли да си направим някаква локална тема за Бургас и региона да си споделяме къде ..какво..
локал може да помогне 
пп. можем ли да си направим някаква локална тема за Бургас и региона да си споделяме къде ..какво..

Иска ли много захранка да е задържиш тая пуста бряна или само с бял храни.
Затвор за "Националния отбор по високо-волтов риболов" и "Съюза на миньорите на свободна практика"
- Local
- учете се от него
Карида, ако си свободен в петък, обади се. Утре сме по Тунджата, в петък и неделя ще сме по средецка някъде 

Колега минала година по това време вече взимахме таранки от страната на Габеровоkrasii написа:понеже гледам,че повечето тук сте бургазлии,да питам някой има ли информация за Бата дали излиза нещо?
пп. можем ли да си направим някаква локална тема за Бургас и региона да си споделяме къде ..какво..локал може да помогне
Затвор за "Националния отбор по високо-волтов риболов" и "Съюза на миньорите на свободна практика"
Тази година е по-студено и рибата ще закъснее на Бата,
- каридата
- учете се от него
в петък ше почивам ама смятам да ходя на ски в сливенския балкан.ако евентуално няма сняг може да направим някой излет.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

Малко информация и снимки о днес: В 7.15 часа сутринта положението беше такова:Local написа:Почивамот утре ги запукваме рибите,че малко остана от почивката. Ще дадем подробно инфо с Жорето къде сме ходили и какво сме направили.

Към обяд стана така:

В ляво от нас:

И в дясно от нас:

Скоро не бях присъствал на такъв панаир. Кръстосване на линии с колеги, караници с други които искаха да застават на отсрещния бряг точно срещу нас. Най "дашното" место се заема още много преди да се съмне. Ние бяхме на 15 метра встрани. Рибата се влияе от захранката. 20 минути след захранването и при нас започнаха да излизат риби. Първо по дребни бабушки и костури а после и уклеи. По обяд вече ние хващахме най много от съседните колеги. Локала хвана и 4 кефалчета, едното от които беше към половин килограм. Завършихме с окло 5 килограма риба. Аз взех 20-30 по-едри уклея, а другото го релийзнахме да расте за следващия път.
Ето го и Краси в действие:

Ами това е. Аз съм много доволен въпреки тарапаната.
Поздрави и наслука от мен!
Последно промяна от Koleff на Пон Мар 10, 2008 6:54 pm, променено общо 1 път.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- Local
- учете се от него
Много добра тренирвока си направих с щеката. Направо перфектна. Утре ще дерзаем със Стрижока, да видим какво ще направим. Времето перфектно, застанах срещу дървета така че никой да не ми пречи и бърках под тях. Хубав динамичен риболов за края на февруари. Рибките вече се раздвижват здраво, което е много радващо.
- каридата
- учете се от него
браво локал.аз ше почивам в понеделник но се чудя дали да не отида утре преди работа и в неделя пак преди работа шото не издържам вече.в четръртак ходих преди работа но рибата спря да взима около 8.30,разбирасе без да храня щото в 9 трябваше да си ходя.а вие какво направихте на тунджа?
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

- Local
- учете се от него
Ето това написах в другия форум вчера. Според мен вече не си струва ходенето по Тунджа...каридата написа:Тунджа , Елхово-парка до (свинарниците) (разрушената помпена станция) 6-7 едри морунажа и 2 скобара , близо до храстите във водата уклейчета и перки , а на места държи само каракуда, колега до нас улови дребно шаранче и си го пусна. Стръв дребен торен и шарен бял. Добре е да имате захранка, защото се случва рибата да се влияе от нея. Реката остана на едно ниво цял ден, но е доста високо. Работихме на 30гр близалки . Цвета и бе перфектен. Ако ходите там по раничко, за да хванете места. Това е от мен![]()