Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
В крайна сметка каде може да се риболовства на платено-Басарбово,Чифлика,Красен,Каран Върбовка,Баниска???
Условия , инфо?
Условия , инфо?
Пропуснал си Цар Калоян.
1. Цар Калоян - 5лв. плащаш без ограничение на въдиците. Таранката фрее, шаранчетата 5лв./кг.
2. Баниска 20лв. такса - таранката фрее, шарана плащаш ама колко лв./кг не мога да кажа.
3. Каран Върбовка - 5лв на въдица. Таранката фрее, шаран/толстолоб се плаща. Шаранъ 5лв/кг. толупа не мога да кажа.
За другите гьолове нямам информация, някой да допълни.
1. Цар Калоян - 5лв. плащаш без ограничение на въдиците. Таранката фрее, шаранчетата 5лв./кг.
2. Баниска 20лв. такса - таранката фрее, шарана плащаш ама колко лв./кг не мога да кажа.
3. Каран Върбовка - 5лв на въдица. Таранката фрее, шаран/толстолоб се плаща. Шаранъ 5лв/кг. толупа не мога да кажа.
За другите гьолове нямам информация, някой да допълни.
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги през забраната разрешен ли е риболова на Щръклево ?
Миналата година беше разрешен.За тази май е същото положението,на 90%. 

Водоемите с.Тетово и с.Щръклево разрешени
с риб.билет,но дали има рибки не знам. 

Утре съм на Царя, в неделя на Карана (ако не ми мине черна котка път).
Колега и аз бях вчера на Царя. Ти къде беше застанал? Аз бях на стената между двете дървета, най-вдясно. Аз лично се представих доста слабо, но другите колеги на стената хванаха доста и таранки и шаранчета.kutinchev написа:Утре съм на Царя, в неделя на Карана (ако не ми мине черна котка път).
Моля те пиши и какво си направил на Каран Върбовка.
bat_deso
Точно на стената по мои наблюдения най-добре дава. Аз бях вдясно на пътя спрял, че вече съм възрастен и трудно мъкна багаж на дълго разстояние
Резултатът е на снимката. Лових от сутринта около 7:30 до 12ч на обяд.
Днес на Карана - таранки около 150-200гр. и по-дребни. По-добрите се обаждат на жито. Измежду таранките се обадиха 3-4 шаранчета, но бейби карпове - до 600гр. Условията са 5лв. на пръчка, втора - 3лв. Шаранът се плаща на 5лв/кг. таранката фрий. Още малко иска да се позатопли за там като че ли. Другият уикенд трябва да дава още по-добре.
Точно на стената по мои наблюдения най-добре дава. Аз бях вдясно на пътя спрял, че вече съм възрастен и трудно мъкна багаж на дълго разстояние

Днес на Карана - таранки около 150-200гр. и по-дребни. По-добрите се обаждат на жито. Измежду таранките се обадиха 3-4 шаранчета, но бейби карпове - до 600гр. Условията са 5лв. на пръчка, втора - 3лв. Шаранът се плаща на 5лв/кг. таранката фрий. Още малко иска да се позатопли за там като че ли. Другият уикенд трябва да дава още по-добре.
- Прикачени файлове
-
- car.jpg (148.24 KiB) Преглеждано 1834 пъти
Благодаря ти за подробното инфо kutinchev. При първа възможност ще отида.kutinchev написа:bat_deso
Точно на стената по мои наблюдения най-добре дава. Аз бях вдясно на пътя спрял, че вече съм възрастен и трудно мъкна багаж на дълго разстояние![]()
- SBANKOV
- ще става разбирач
Черна котка гледам не е минавала, и кво правим сега. Или да го мислим утре?kutinchev написа:Утре съм на Царя, в неделя на Карана (ако не ми мине черна котка път).
Инфо за Антимово и Звънарци от тая седмица?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
здравейте,колеги а къде е това Карана?kutinchev написа:bat_deso
Точно на стената по мои наблюдения най-добре дава. Аз бях вдясно на пътя спрял, че вече съм възрастен и трудно мъкна багаж на дълго разстояние![]()
Селото се казва Каран Върбовка колега, а язовира е веднага след селото до пътя. Няма как да го пропуснеш. Инъче от Две могили хващаш за Пепелина, после Широково, Острица и Каран Върбовка.
Да Ви пусна една нова муха - Нова Върбовка.

Накой да е посетил Баниска? - мнения ,места, слука?
Благодаря,колегаbat_deso написа:Селото се казва Каран Върбовка колега, а язовира е веднага след селото до пътя. Няма как да го пропуснеш. Инъче от Две могили хващаш за Пепелина, после Широково, Острица и Каран Върбовка.