Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Новият формат на сайта
Модератор: dantho.mihov
Новият формат на сайта
!Здравейте всички колеги,
Много ми хареса новия формат на сайта и другите защити. Поздравления за модераторите! Имам и една забележка - да е избледнее малко синия цвят и да се засили отчетливостта на черния! Надявам се, че след време всичко ще си дойде на мястото
Много ми хареса новия формат на сайта и другите защити. Поздравления за модераторите! Имам и една забележка - да е избледнее малко синия цвят и да се засили отчетливостта на черния! Надявам се, че след време всичко ще си дойде на мястото

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Re: Новият формат на сайта
Значи, добавям - просто да се вдигне нагоре размера на осовния текст. Има и по стари хора тук, с по-слабо зрение, за щастие аз не съм от тях 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Горе в десния ъгъл има бутон за уголемяване и намаляване на шрифта. 

За размера има едно бутонче
горе в дясно (А) от там се увеличава или намаля
не знам обаче откакто се промени саита
взеха да ми се натоварват зеркелите нещо.
горе в дясно (А) от там се увеличава или намаля
не знам обаче откакто се промени саита
взеха да ми се натоварват зеркелите нещо.
Последно промяна от chipi_ на Сря Фев 20, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.

-
- вече хвърля и на тежко
На мен пък нищо ми няма! Само галериите да оправят и всичко става перфектно!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
docenta написа:... и другите защити.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Брех верно бе,еее Гого жив и здрав да си,хвърлих пенжурите вечеgogo45sharana написа:Горе в десния ъгъл има бутон за уголемяване и намаляване на шрифта.

- Rapala_Team
- разбира нещата
За мене няма значение как е ! Щом пак си е рибарски сайт и розов да е аз си оставам тук завинаги 

CARP FISHING 

Ако правилно съм разбрал docenda има в предвид черния шрифт на мненията да изпъкне /или както той се е изразил -да се засили отчетливостта на черния / спрямо спрямо останалия , а не да стане по голям като размер.gogo45sharana написа:Горе в десния ъгъл има бутон за уголемяване и намаляване на шрифта.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
-
- научил се да хвърля
за мене както и преди така и сега сайта е супер.сега е още по добре.жалко че като се кача на кораба и дълго време нямам достъп до интернет и съответно до сайта.успех на всички колеги през новата година.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
docenta написа:Значи, добавям - просто да се вдигне нагоре размера на осовния текст. Има и по стари хора тук, с по-слабо зрение, за щастие аз не съм от тях
Мисля че за това става навъпрос.tetko написа:Ако правилно съм разбрал docenda има в предвид черния шрифт на мненията да изпъкне /или както той се е изразил -да се засили отчетливостта на черния / спрямо спрямо останалия , а не да стане по голям като размер.gogo45sharana написа:Горе в десния ъгъл има бутон за уголемяване и намаляване на шрифта.

Баш де. Ама не като големина на символите.gogo45sharana написа:docenta написа:Значи, добавям - просто да се вдигне нагоре размера на осовния текст. Има и по стари хора тук, с по-слабо зрение, за щастие аз не съм от тяхМисля че за това става навъпрос.tetko написа:Ако правилно съм разбрал docenda има в предвид черния шрифт на мненията да изпъкне /или както той се е изразил -да се засили отчетливостта на черния / спрямо спрямо останалия , а не да стане по голям като размер.gogo45sharana написа:Горе в десния ъгъл има бутон за уголемяване и намаляване на шрифта.

пп. Абе той ще обясни.
-
- кандидат преподавател
Вярно че и с новия фийс е гот но наистина трябва мнинията да са малко по контрастни спрямо фона.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
[quote="ivo75"]Вярно че и с новия фийс е гот но наистина трябва мнинията да са малко по контрастни спрямо фона.[/qu

- indalo
- фен клуб-скобар
И аз съм на това мнение. Аватарите като си върнаха на мястото стана супер. Браво за добрата работа.
Сайта е бил, а и ще е супер готин.
Сайта е бил, а и ще е супер готин.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;