Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Турнир "Ряховски ливади" пролет 2015
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Турнир "Ряховски ливади" пролет 2015
Привет на форумната общност.Не съм писал в раздела от много време.Не ,че съм зарязал риболова ,напротив - не съм спирал , успехи си имам ,просто творческото вдъхновение понякога се изпарява.Нямам го и в момента ,не е и тема за хвалба от постигнат успех ,по-скоро неглиже репортаж от едно важно за мен събитие ,а именно провелият се в дните 23.04-26.04.2015г приятелски шаранджийски турнир на яз.Ряховски ливади.
Всяка година по това време посещавам водоема ,та сега дали щеше да е свободен риболов или състезателна сбирка с познати муцуни бе без значение.Записах се преди месец ,платих си входната такса ,подсигурих си съотборник и дойде времето играта да започне.Отбора е Стратезите.Като посещаващ подобен водоем за пръв път правото да тегли билет за сектор предостъпих на партньора си.Очаквах да проработи "късмета на новобранеца" ,но не беше така ... сектор 3 ,един от най-дълбоките и нежелани за сезона.Без значение обаче ,важно е участието и 4-дневния релакс.
Началото бе поставено с разпъване на бивака ,мерене на дистанции и дълбочини ,маркиране на петното ,подготовка на такъмите и т.н.

Първата риба дойде 20мин. след началния сигнал.Хубав амур ,който партнера напъна и откачи на метър пред кепа.Аз пък успях да преплета въдиците си още на първо замятане и ... бе карък още в началото.Последваха четири дни в мъка ,уиски ,мезета ,мноооого редки риби ,слънце ,дъжд ,с няколко думи имаше от всичко необходимо.
Някои от рибетата:

От тук ,от там:

Неусетно мина.Въпреки много трудния риболов приключихме с 10 риби и 4 откачени ,които ни вкарваха много напред в класирането.Стратегията не помогна на Стратезите ,не помогна и съдбата ,нито късмета - рибите не бяха пред нас.Очакваха се три цифрени резултати във всеки сектор ,но доста бяха факторите ,оказващи негативно влияние.Това не е важно обаче ,важна е тръпката ,важно е участието ,важно е да съм на вода!!!
Снимки на победителите ,участниците и крайния резултат:

На есенния с пресни сили ,още повече мотивация и още повече храна за рибоците!
Това е!
Поздрави и НАСЛУКА на всички!
Всяка година по това време посещавам водоема ,та сега дали щеше да е свободен риболов или състезателна сбирка с познати муцуни бе без значение.Записах се преди месец ,платих си входната такса ,подсигурих си съотборник и дойде времето играта да започне.Отбора е Стратезите.Като посещаващ подобен водоем за пръв път правото да тегли билет за сектор предостъпих на партньора си.Очаквах да проработи "късмета на новобранеца" ,но не беше така ... сектор 3 ,един от най-дълбоките и нежелани за сезона.Без значение обаче ,важно е участието и 4-дневния релакс.
Началото бе поставено с разпъване на бивака ,мерене на дистанции и дълбочини ,маркиране на петното ,подготовка на такъмите и т.н.

Първата риба дойде 20мин. след началния сигнал.Хубав амур ,който партнера напъна и откачи на метър пред кепа.Аз пък успях да преплета въдиците си още на първо замятане и ... бе карък още в началото.Последваха четири дни в мъка ,уиски ,мезета ,мноооого редки риби ,слънце ,дъжд ,с няколко думи имаше от всичко необходимо.
Някои от рибетата:

От тук ,от там:

Неусетно мина.Въпреки много трудния риболов приключихме с 10 риби и 4 откачени ,които ни вкарваха много напред в класирането.Стратегията не помогна на Стратезите ,не помогна и съдбата ,нито късмета - рибите не бяха пред нас.Очакваха се три цифрени резултати във всеки сектор ,но доста бяха факторите ,оказващи негативно влияние.Това не е важно обаче ,важна е тръпката ,важно е участието ,важно е да съм на вода!!!
Снимки на победителите ,участниците и крайния резултат:

На есенния с пресни сили ,още повече мотивация и още повече храна за рибоците!
Това е!
Поздрави и НАСЛУКА на всички!
- azareus
- ще става разбирач
Re: Турнир "Ряховски ливади" пролет 2015
Браво, добре сте се представили!!! На есен още по-добре!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
-
- научил се да хвърля
Браво,достойно представяне.
Така ми се искаше,да участвам и аз
Така ми се искаше,да участвам и аз

Г-н Сапунджиев,силата в клековете,от тези мезета ли идва? 

''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
- Vesko1
- сериозен играч
Страхотно представяне дори и в неблагоприятен сектор. 

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- hshopov
- разбира нещата

Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
Страхотно представяне колеги. 

- филстар VW
- новобранец
Чета списъка с крайното класиране и се чудя откъде толкова омраза към кирилицата.
-
- новобранец
И аз се чудяqmarinski написа:се чудя откъде толкова омраза към кирилицата.

Късмет.Всичко е до късмет. 

Не може във всеки сайт с различна регистрация,Павка...
Добре е, Мите! На есен повече!
Така е но въпроса е лесен за разрешаване.Преди и аз бях с нещо на латиница но после вече пиша с името си и на КИРИЛИЦА.Вярно ,с новата регистрация ме понижиха в "новобранец"qmarinski написа:Не може във всеки сайт с различна регистрация,Павка...

Късмет.Всичко е до късмет. 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Шараните са на твое топче ,в комбинация с поп-ът Сиско.Diman написа:На есен повече!
Нацелих и вече знам точната комбинация