Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

По това време на годината около Варна?Къде и за какво?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: По това време на годината около Варна?Къде и за какво?
аз мисля някъде да поразходя въдиците неделя ..... има лисмисъл да ходя до цонево някой ходил ли е скоро или да отида до пода да вида на камчия ко има ..... или на пода на развъдниците ???? ама там доста плитко има ли смисъл да пробвам шарана толкова рано
Колеги дали има някои язовир от следните да ене е замръзнал николаевка,засмяново,одринци.Неделя смятаме да се пробваме но незнаем къде.
- Petar Enchev
- новобранец
Кво става в крайна сметка някой ще даде ли инфо щото и аз мисля утре да ходя 

Аз се прибрах преди малко от там. До Аспарухово и нататък не ни се разкарваше и потърсихме място на по-близкия (до Варна) край. Уви горските пътища са кални и стръмни или с други думи непроходими. Трябва доста да се почака докато изсъхне хубаво. Там има още сняг на места. Подходихме от към стената и хвърлихме не далеч от нея. Пробвахме всичко налично. Рибки, пинки, бял, торен, вардевас, хляб. Резултата 4 свински пържоли с 4 наденички на скарата и 2 литра вино. Местни ни казаха, че нямало да хванем нищо. Замислих се те какво правят там тогава с въдиците!? Но така или иначе бяха прави. Не хванахме нищо.chaikata написа:аз мисля някъде да поразходя въдиците неделя ..... има лисмисъл да ходя до цонево някой ходил ли е скоро или да отида до пода да вида на камчия ко има ..... или на пода на развъдниците ???? ама там доста плитко има ли смисъл да пробвам шарана толкова рано
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
това става въпрос за реката нали ?
За развъдниците знаеш ли нещо дали вече може да се лови ?
За развъдниците знаеш ли нещо дали вече може да се лови ?
-
- вече хвърля и на тежко
мерси за инфото ... май никъде няма да се ходи най-много и ние да тръшнем паржолите на някои скара ..... то щом цонево не обажда нищо реката предполагам точно до пода ши е ощи по зле работата
- radoadvokat
- ще става разбирач
Колеги да ми кажете язовири около Варна, където не се заплаща рибата.chaikata написа:мерси за инфото ... май никъде няма да се ходи най-много и ние да тръшнем паржолите на някои скара ..... то щом цонево не обажда нищо реката предполагам точно до пода ши е ощи по зле работата