Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Абсолютно съгласен съм, че цена от 25лв за едногодишен риболовен билет е неадекватна към настоящия момент, също така съм напълно убеден, че контролът на рибностопанските обекти е голяма лъжица за Изпълнителната агенция!!!naskobo написа: ..... но 25 лв за година и такава анархия няма никъде.
......никой не харесва статуквото, ама като опре да пари и рестрикции(щото друг начин няма) -заден?
Последно промяна от Veleka на Чет Апр 30, 2015 8:52 pm, променено общо 1 път.
Не като обобщение,а по-скоро като мнение бих казал,че аналогии с други държави,особено Англия,Германия,Швейцария са неуместни.В Англия въпросния Джон както го набарат гавазите на съответния лорд или граф-така го провесват на най-близкото дърво-по времето на Робин Худ де.В същата тази Англия има закони,които не са променяни от 200г.,а ние едва преди 100и няколко сме се отървали от турчолята и то не напълно.Това ориенталско влияние ни е влязло в гена.И за това трябва да се съобразяваме с местните условия.Само яки глоби могат да окажат някакво положително въздействие върху нашего брата-бракониера.
И защо да има яки глоби, когато никой не си прави труда нито да ги плаща, нито да ги събира. Колко от нас си плащат глобите от КАТ например?
Когато бях малък по риболовните магазини слагаха снимки на заловени бракониери - кой с прашка и фазани, кой със сърни на телена примка, кой с маломерни риби. Ама сега е друго, трябва да се пази човешкото достойнство на личността, била тя и долна бракониерска.
Днес минах с колата през Бобошево - месарите млатеха скобите на троха и пет пари не даваха за глобите. Мислех да им тресна едно фото и да го поствам тук, да им се видят физиономиите. Обаче с Джисема нищо от качество нямаше да се получи, още повече не мога да ги чакам до 9 и половина вечерта, да не би пък някой да се прехебе и да ги върне по тъмно
.
Когато бях малък по риболовните магазини слагаха снимки на заловени бракониери - кой с прашка и фазани, кой със сърни на телена примка, кой с маломерни риби. Ама сега е друго, трябва да се пази човешкото достойнство на личността, била тя и долна бракониерска.
Днес минах с колата през Бобошево - месарите млатеха скобите на троха и пет пари не даваха за глобите. Мислех да им тресна едно фото и да го поствам тук, да им се видят физиономиите. Обаче с Джисема нищо от качество нямаше да се получи, още повече не мога да ги чакам до 9 и половина вечерта, да не би пък някой да се прехебе и да ги върне по тъмно

-
- фен клуб-скобар
Точно,че ние в България нямаме закони- всеки си я кара велковата! Друг пример- пишат ти глоба навън и не плащаш- съдят те и те вкарват като bad history..... bad history е името ти в система като нарушител- отиваш в банка искаш карта оп не може,искаш кола на лизинг пак не,искаш телефон от оператора и пак среден! Общо взето те игнорират ! навсякъде!Трябва работеща система и по веригата вече глоби яки да им изтръпват главите месопотамски!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Да, трябва и ако има клубове стопанисващи реки и водоеми с членски внос и абонаменти, едно, че тия хора ще го е грижа и ще зарибяват, друго че ще има контрол и секс със браковци 

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Д.Граховски написа:Да, трябва и ако има клубове стопанисващи реки и водоеми с членски внос и абонаменти, едно, че тия хора ще го е грижа и ще зарибяват, друго че ще има контрол и секс със браковци

LET'S GO!
- izzyone
- фен клуб-скобар
Е точно защото по веригата винаги се намира начин да се изгуби връзката си мислим че няма закони. А кажи в UK или която и да е нормална държава какво щеше да стане с някой такъв - http://www.segabg.com/article.php?id=749665 . И изобщо щеше ли да се допусне натрупването на такава сума от глобиDJONI RINGO написа:!Трябва работеща система и по веригата вече глоби яки да им изтръпват главите месопотамски!

“There is nothing noble in being superior to your fellow man. True nobility is being superior to your former self.”
Ernest Hemingway
Ernest Hemingway
Това е проблема на цялата ни държава. Цари безнаказаност и 80% от хората се чувстват недосегаеми. Това до какво води? - До анархия.
-
- фен клуб-скобар
Ми точно де- първо закона трябва да хване за гушата веригата,за да започне тя(веригата) да работи! Затворizzyone написа:Е точно защото по веригата винаги се намира начин да се изгуби връзката си мислим че няма закони. А кажи в UK или която и да е нормална държава какво щеше да стане с някой такъв - http://www.segabg.com/article.php?id=749665 . И изобщо щеше ли да се допусне натрупването на такава сума от глобиDJONI RINGO написа:!Трябва работеща система и по веригата вече глоби яки да им изтръпват главите месопотамски!?

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Вригата в България работи най-добре на някой у гръбинята ако питате мене
Tell people there’s an invisible man in the sky who

Чоко всичко е моя губерния до Железница
не бе заеби кажи реката как е- пада ли, имашв ли патки там,има ли спад доволен на реката?[/quote]
Джонка сори за късното вклиучване ма бях малко по твойта губерния.Гайда вика тука /Темза/ има 1000 вида риба вкл. сйомга.Нещо ми се струват врели некипели или поне не в Лондон де.Ма както и да е.Та за Струма незнам дали пада щото не бех ходил от миналата година в района.Беше на 2-3 метра от бетона на стълбите дето си говорихме миналата година.На последния разрешен ден приятел ги е смазал над 40 риби!

Джонка сори за късното вклиучване ма бях малко по твойта губерния.Гайда вика тука /Темза/ има 1000 вида риба вкл. сйомга.Нещо ми се струват врели некипели или поне не в Лондон де.Ма както и да е.Та за Струма незнам дали пада щото не бех ходил от миналата година в района.Беше на 2-3 метра от бетона на стълбите дето си говорихме миналата година.На последния разрешен ден приятел ги е смазал над 40 риби!
- prodigy666
- разбира нещата
абе тоя форум на кво го направихте бре политики цени маркетинг отдел корупция ..... тоя 200 риби оня 40 скобара 3 100 1 снимка нема само празни моабети и теми като за маса ..... иде лето и големата тишина ......

.[/quote]
На тази дата риболова в конкретния район е разрешен.Не е хубаво да квалифицираме колегите като месари без да знаем кой какъв е!Та в тая връзка не знам за какви глоби говориш!

На тази дата риболова в конкретния район е разрешен.Не е хубаво да квалифицираме колегите като месари без да знаем кой какъв е!Та в тая връзка не знам за какви глоби говориш!
Ти па си много убав!Джонка ,миналата година ядох една с кисело зеле.Сега ми избега че бех без ботуши.Ама ако хода редовно там че го отучим тоя да си чува патиците у реката.prodigy666 написа:абе тоя форум на кво го направихте бре политики цени маркетинг отдел корупция ..... тоя 200 риби оня 40 скобара 3 100 1 снимка нема само празни моабети и теми като за маса ..... иде лето и големата тишина ......![]()
-
- фен клуб-скобар
Патиците трябва да се разкарат! давам и награда:D Асене анус млад появи се пак и изсра палав коментарchokoboy написа:Ти па си много убав!Джонка ,миналата година ядох една с кисело зеле.Сега ми избега че бех без ботуши.Ама ако хода редовно там че го отучим тоя да си чува патиците у реката.prodigy666 написа:абе тоя форум на кво го направихте бре политики цени маркетинг отдел корупция ..... тоя 200 риби оня 40 скобара 3 100 1 снимка нема само празни моабети и теми като за маса ..... иде лето и големата тишина ......![]()

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите