Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
stomanco
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Сом на тролинг

Мнение от stomanco »

Дааа, вярно е има някаква измама с тоя клип. В началото е с различна пръчка и макара, и при първото показване на сома ясно се вижда, че е закачен с Ред хеда. А в края на ваденето е с друга въдица и макара и се вижда, че го дърпа за зеления джоинтед, а ред хеда виси свободно, явно скъсан по-рано. Абе и при него със сигурност има доста гелета, но важен е краиния резултат.
И какво излиза сега, че може един и същ сом да бъде закачен два пъти, не само у БГ :mrgreen:
Аватар
nkolev66
Модератор
Модератор

Мнение от nkolev66 »

Измама има, но пича ясно си казва в един от коментарите в седмата минута от клипа, че
"...Сега вземаме друга пръчка и поставяме нова примамка по-близо до устата. Сега се боря с този нов прът...", което за мен значи "Затърмъчваме го с другата пръчка и продължаваме да го вадим (може би спортсменски????)".
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

кмета написа: Не ми се пише дълго!
Ако някога драснеш към Стамбули и желаеш да пием по ракия, бих побъбрал с удоволствие! :wink:
Нямам възможност и за това компенсирам с писане!Аз не хабя енергия излишно и преди 10години си зададох правилния въпрос при същата ситуация,като вашата и си отговорих правилно за да ми носи емоции през годините.Ако бях заложил на "лов с опашка",още щях да съм капо фактологически!Въпросът е -"Защо толкова голяма риба се храни с толкова дребни рибки,като Шад-Рап 7см и Денсър 7см.? :?: Това е Основен и Основателен въпрос от чиито различни отговори произтичат и разликите при риболовците в този вид риболов!Сами се убедихте,че не всичко което виждат очите е Реално,а особенно пък във България,а италиянците го правят само по-елегантно.Опитвам се да вярвам повече на разума си,макар и да е по-трудния подход към истината! :roll:
кмета
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от кмета »

nkolev66 написа:Измама има, но пича ясно си казва в един от коментарите в седмата минута от клипа, че
"...Сега вземаме друга пръчка и поставяме нова примамка по-близо до устата. Сега се боря с този нов прът...", което за мен значи "Затърмъчваме го с другата пръчка и продължаваме да го вадим (може би спортсменски????)".
Това съм мислил да го приложа, в случай че ме удари яка риба на калпава примамка! Мина ми през ум и сега при великденските премеждия, но рибата се бе предала! Няколко пъти ляга до лодката и се оказа, че не държа чак толкова да извадя, като така и така ще я пускам!
За мен този факт бе изненада и нов момент! Явно това, което исках да изживея, като борба с рибата напълно задоволи страстта ми!
Тъй като сомът бе хванат за опашката, само от тежестта си главата му висеше и така не позволяваше да пъхна канджата под хрилните капаци! Да я забия в тялото стана ясно, че е нещо, което никога няма да сторя! Това е класически пример за приложимост на този вид тактика! Разбира се в случай, че непременно държиш да извадиш рибата!
Ако този сом имаше шанс да ми стане личен трофей, :fishing6: нямаше да му спестя втората примамка! :D
кмета
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от кмета »

toci23 написа:
кмета написа:Стига да желаеш, не е никакъв проблем да използваш канджата така, че да пощадиш рибата! :roll:
Кмете,разкажи малко за сометата бре-докато е забрана :lol: последните от Стамболията :D :drinkers:
До като трае забраната, трябва яко да напъваме работата, че да освободим мегдан за после! Тъй сме я докарали! :rolleyes: То и избори таз година! То страшно! :D , ами прати някой "фейс" да ти тирна клиповете! :wink:

Тайната е, че всяка година, ритуално хвърлям главата от никулденския шаран в Стамбулиеца! :D
На миналогодишния Никулден обаче, поглеждам жена ми разчекнала главата и скубе месо да нахранела котката! Олеле! После пък някъде я затри из фризера и няма намиране! Отиде викам годината!
Като ударихме на Велик ден двата сома, викам да пием вече по бира! Отварям хладилната чанта, бутам за мезе, изкача пакет! :D На него пише: ШАРАН-ГЛАВА-НИКУЛДЕН :D
Намерила я милата и ми я турила! Била в лодката през цялото време! :D
Познай дали не я дадох за шоково замразяване, вакумиране и други обработки за устойчивост! :D Няма вече изкарване от чантата! :lol:
Живот и здраве да е! С мен цяла година! :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

кмета написа: За мен този факт бе изненада и нов момент! Явно това, което исках да изживея, като борба с рибата напълно задоволи страстта ми!
:D
Добре казано!~И аз това се опитвам да разясня,че в крайна сметка е най-важно Личното преживяване по време на Битката,а не килата на рибата,които са само статистика без емоция! :roll:
zavisha
новобранец
новобранец

Мнение от zavisha »

Аха,значи такава била работата!Излезе главата накрая!Сега аз какво да правя!!!?Какво,отивам и замесвам тесто за два-три рибника,че да има за откриването!Ти всъщност кога я намери,като търсехте торта ли?
кмета
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от кмета »

:lol: :lol: :lol: Ми то сега само щука! :D Пък тя за рибник не става! :D
...Апела тестото и не дава да я загънеш! :lol: :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Открихме сезона на щуката-с три бебета сомета :lol: :lol: :lol: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Итрите си плуват обратно-заснети с клипчета при пускането,да не започнат моралистите :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Итрите си плуват обратно-заснети с клипчета при пускането,да не започнат моралистите :D
Леле,ква ви е малка лодката! :shock: Ако си вземете 6-метрова оборудвана с 250коня,ще ви кълват 250сантимови сомове,сигурно!Гаранция-Франция! :roll: Добро начало,аз още съм капо!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

:lol:
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

[quote][/quote]Здравейте колеги.Попаднах на един сайт с воблери които изглеждат удачни за тролинг.
Гледам че има и такива с метални лопатки.Мисля да ги пробвам ама се чудя някой дали ги е
пробвал вече да изкаже мнение.
http://jacko-wobblers.weebly.com/104210 ... 81080.html
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Аз съм изкарал доста щуки и кленове с тях по Тунджа. Тройките им са доста слаби- сменям ги с Оунъри. Момчето, което ги прави е от Елхово. За тези пари ловят добре.
Става въпрос за 6см- те, а не с желязната лопатка.
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Ralitex
новобранец
новобранец

Мнение от Ralitex »

ULDO1 написа:
Здравейте колеги.Попаднах на един сайт с воблери които изглеждат удачни за тролинг.
Гледам че има и такива с метални лопатки.Мисля да ги пробвам ама се чудя някой дали ги е
пробвал вече да изкаже мнение.
http://jacko-wobblers.weebly.com/104210 ... 81080.html
Не се колебай, колега! Воблерите за много уловисти и спокойно може да се конкурират с най-известните марки на пазара. Човекът, който ги произвежда знае какво прави.
Поздрави!
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”