Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Първи страсти
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Първи страсти
Здраво желаем колеги!
Първо да кажа никога не казвайте никога
Въпреки,че до последно се отричах от щекарския риболов,взех,че се запалих и си взех щека.Обзет от еуфория викам няма начин отивам да я пробвам на някое платено,нещо което е против всички мой канони
(като за извинение пред себеси изтъквам факта,че е забрана и на свободните места на,които може се лови излизат само уклей).Товаря цялата цигания в колата и установявам,че щекарството върви с нова кола,да ама на тоя етап ше ме извинява
Палих аз и газ право към едно водоемче на около 30-35км от Монтана,на което чух,че дава шаранчета.Стигнах аз ззаветното място,поогледах се и и видях едно място,на което беше седяно преди мен и имаше царевица и пелети по земята.Викам си "Те това е моето место".Беше удобна равна тераска.Направих аз гимнастиката с разпъването на циганията,после сонди,монди замервания на тока,плътност на водата,съпротивление и тнт
Качнах една царевичка и зачаках.Час и 45мин нито вопъл нито стен.Е*ах тоя пуст мой късмет!Мани другото ама и дъжд ме вали...под чадъра де...В процеса на капотирането ми видях че на ъгъла на стената скочи една риба,след нея още една и след като изтекоха близо два часа ме обзеха мисли за смяна на мястото.Аре пак гимнастики.Д*аба тоя пуст мой късмет......Установих се на мястото,качнах аз кукуруза и пак чакане.Същевременно няколко залпа пелети+царевица.На мен ли ми се мина бързо времето,5 мин ли беха не знам ама перото изчезна.Засичам аз и се показа ластика.Викам "Те го те".Поиграхме си малко на гоненица,ама в крайна сметка го прикарах в кепа.Шаро към кило и половина.Под секрет да ви кажа,тва да ловиш на щека не било лошо
Плювнах аз на ръцете,разтрих и пак заметнах.Без да изпадам в подробности хванах още 3 шарана от същото котило и имах едно късане.Абе с неколко думи направих си душевна ч*кия.
Понеже бях ограничен във времето трябваше да си тръгвам.Айде пак събиране на сергията,товарене и друг тежък физически труд.
И те така!
Те малко снимки,с които увековечих сефтето:

Първо да кажа никога не казвайте никога

Палих аз и газ право към едно водоемче на около 30-35км от Монтана,на което чух,че дава шаранчета.Стигнах аз ззаветното място,поогледах се и и видях едно място,на което беше седяно преди мен и имаше царевица и пелети по земята.Викам си "Те това е моето место".Беше удобна равна тераска.Направих аз гимнастиката с разпъването на циганията,после сонди,монди замервания на тока,плътност на водата,съпротивление и тнт

Плювнах аз на ръцете,разтрих и пак заметнах.Без да изпадам в подробности хванах още 3 шарана от същото котило и имах едно късане.Абе с неколко думи направих си душевна ч*кия.
Понеже бях ограничен във времето трябваше да си тръгвам.Айде пак събиране на сергията,товарене и друг тежък физически труд.
И те така!
Те малко снимки,с които увековечих сефтето:
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Първи страсти
Добре си севтосал !
Ма, заради тая хамалогия с багажа разпродадох
моята " цигания " и станах член на клуб " чисти ръце "
п.п. не държиш ли тоягата прекалено високо или риПката е малка ...?
Ма, заради тая хамалогия с багажа разпродадох
моята " цигания " и станах член на клуб " чисти ръце "

п.п. не държиш ли тоягата прекалено високо или риПката е малка ...?
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- pacho109
- сериозен играч
Тая хамалогия си е най-ефективния риболов,ама до време
После мързела надделява 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- vanko1988
- фен клуб-скобар
рипката между 1,5-2,но ми беше танък ластика 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- ще става разбирач
Когато хванеш Шаран на щека,ти се иска отново и отново и отново...Добре дошъл Ванка.
-
- новобранец