Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Re: Риболов около Добрич
Още не се знае.
Колеги , как е положението ?s_toshkov написа:Здравейте колеги,
Кои водоеми ще останат свободни по време на забраната в Добричко ?
Одринци със какъв статут ще бъде през забраната ?
Плачи дол как ще е ,какви са условията тази година там ?
-
- вече хвърля и на тежко
10 ЛЕВА ЕДИНСТВЕНО И САМО СПОРТЕН РИБОЛОВ.s_toshkov написа:Здравейте колеги,
Да живее спортния риболов и всички изповядващи тази религия.
tafo90 написа:10 ЛЕВА ЕДИНСТВЕНО И САМО СПОРТЕН РИБОЛОВ.s_toshkov написа:Здравейте колеги,
Да живее спортния риболов и всички изповядващи тази религия.
Благодаря за инфото колега !
Сега остана да ми отговорите за Одринци или за друг достъпен платен през времето на забраната във вашия регион
-
- научил се да хвърля
Одринци вероятно ще е разрешен през забраната. Аз бях на Малка Смолница в Понеделник, но излязоха само 10-12 каракуди за 4-5 часа. Дойдоха колеги от Одринци, които се оплакаха, че не кълвяло изобщо. Това е засега от мен.
-
- новобранец
Здравейте колеги риболовци.От 15.04 до 31.05 всички язовири в добричкия регион са забранени със заповед на МОСВ .Има списък на свободните язовири по време на забраната
за цялата страна .За съжаление нито един от добричкия регион го няма в списъка.Така ,че до началото на юни сме на сухо.Не знам каква е причината за това ,но във вестник НДТ от 14.04 бе написано ,че може и до към 15.06 да не е отворен за риболов.Така твърди вестника по думите на Красимир Колев.Явно има някакви неуредени неща.Дано се променят нещата в наша полза така ,че и ние от добричкия регион да топнем въдиците по време на забраната.
за цялата страна .За съжаление нито един от добричкия регион го няма в списъка.Така ,че до началото на юни сме на сухо.Не знам каква е причината за това ,но във вестник НДТ от 14.04 бе написано ,че може и до към 15.06 да не е отворен за риболов.Така твърди вестника по думите на Красимир Колев.Явно има някакви неуредени неща.Дано се променят нещата в наша полза така ,че и ние от добричкия регион да топнем въдиците по време на забраната.
- jivko81
- научил се да хвърля
приятелче нещо не си разбрал и одринци и големият на плачи дол ще работят така че наслука и напред със пълна газ за риба
-
- новобранец
Здравейте приятели риболовци.Имам добра новина. Яз. Одринци,Минково и М.Смолница са разрешени за риболов по време на забраната.Информацията ми е от ИАРА Добрич. Който иска може да се обади на тел.058 605 497 за да се увери лично. Така ,че наслука на всички .
- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Аз имам инфо, че всички са разрешени.
Ало Добричлий, в неделя Плачидол беше почти на цяло зает от рибари, още повече имаше и познати лица от форума. Някой няма ли да се похвали с нещо интересно?
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- вече хвърля и на тежко
rado25 написа:Ало Добричлий, в неделя Плачидол беше почти на цяло зает от рибари, още повече имаше и познати лица от форума. Някой няма ли да се похвали с нещо интересно?
все пак имаше състезание

Тафо, хубаво е когато цитираш нещо, да погледнеш и датата на публикуване 

написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
-
- научил се да хвърля
Колеги, на Одринци е както миналата година - 5 лв таксата.Може да се лови сега.Миналата седмица минах за малко - костур и таранка на торен червей.
На слука!
На слука!
-
- новобранец
и -мрежи
от самите собственици
от самите собственици
-
- вече хвърля и на тежко
Те нe са ги спирали