Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Лиляче, Врачанско.
яз. Лиляче, Врачанско.
Дестинация: яз. Лиляче на 12 км. от Враца, без такса, разрешен.
Риболова не потръгна отначало, язовира ни посрещна не със силен, ами бурен вятър,
направо ти отнася капата. 2 часа борба с фидерите, викам си стига- ще бия дребосък...
Аз когато взимам риба за тигана, винаги е дребна, под 10 см., извън ценните, забранени в билета, разбира се- беловар, часовник и т.н. дребосък, значи умирам за препържен ситен беловар или часовник.
Забърках захранка и направих петно на 4-ката телескоп. От опит знам, че за дребосъци 4-ка или 6 все тая, само дето тежи двойно.
Както и да е- мятах регулярно бели от ръка и на 5-10 минути по една стиска захранка и часовниците
се подредиха- няма такъв кеф- няма и минута без рибе, зора беше слагането на торния на тая ситна кука, както и откачването на глътнатата кука.
Между другото имаше и бонуси- 4 таранки и 2 костура. Към това прибавям и 118 часовника.
Докладвам: Преди малко ми изпържиха десетина от дребосъците- това са
брутално вкусни рибета, ядат се със се главата, мани, красота...

Риболова не потръгна отначало, язовира ни посрещна не със силен, ами бурен вятър,
направо ти отнася капата. 2 часа борба с фидерите, викам си стига- ще бия дребосък...
Аз когато взимам риба за тигана, винаги е дребна, под 10 см., извън ценните, забранени в билета, разбира се- беловар, часовник и т.н. дребосък, значи умирам за препържен ситен беловар или часовник.
Забърках захранка и направих петно на 4-ката телескоп. От опит знам, че за дребосъци 4-ка или 6 все тая, само дето тежи двойно.
Както и да е- мятах регулярно бели от ръка и на 5-10 минути по една стиска захранка и часовниците
се подредиха- няма такъв кеф- няма и минута без рибе, зора беше слагането на торния на тая ситна кука, както и откачването на глътнатата кука.
Между другото имаше и бонуси- 4 таранки и 2 костура. Към това прибавям и 118 часовника.
Докладвам: Преди малко ми изпържиха десетина от дребосъците- това са
брутално вкусни рибета, ядат се със се главата, мани, красота...

Re: яз. Лиляче, Врачанско.
Давай все така колега ,таман да се чисти гьола от тия часовници че,са напаст а, и щом стават за мезе екстра. 

Taранката сега си хвърля хайвера и не е много активна, но аз нарочно не я и търсех, де-
на хляб и е стръвта, тука,
да отбележа, че тука идвам от 8 годишен и знам всяка педя, ха-ха,
но специално за таранка... след забраната ще видим кой кого.
на хляб и е стръвта, тука,
да отбележа, че тука идвам от 8 годишен и знам всяка педя, ха-ха,
но специално за таранка... след забраната ще видим кой кого.

Ейиии...от `87-ма съм с врачанка и още ме изненадвате!!!
Тоя слънчак яде ли се бе, баце?
Беловара/ уклейка/ -супер, ама "часовник", "царичка", "слънчевка".....
Зная го язовирчето, хубави ка... шаранки съм ловил там преди години но небеше ли изпуснат?

Беловара/ уклейка/ -супер, ама "часовник", "царичка", "слънчевка".....

Зная го язовирчето, хубави ка... шаранки съм ловил там преди години но небеше ли изпуснат?
Да, братовчет е на костура и като всеки хищник, месото му е превъзходно,ПламенМ написа: Тоя слънчак яде ли се бе, баце?
препържен се яде цял,
100пъти по вкусен от таранки, бабки, платики и др. такиви костеливи тиняжи.
браво колега голям ,,кеф,,.И аз ги обичам но с

Аз за дребни рибета лозето си давам, както казал котарака...ха-ха,
та и аз така- или дребни препържени, или обезкостено филе от големи над кило,
това по средата риба с кости е антигастрономия, изключвам никулденския печен шаран, той няма аналог като заряд.
та и аз така- или дребни препържени, или обезкостено филе от големи над кило,
това по средата риба с кости е антигастрономия, изключвам никулденския печен шаран, той няма аналог като заряд.