Изядох я........

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
skakalec75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Изядох я........

Мнение от skakalec75 »

Изображение
Изображение
След коментара на един колега,които минавайки покрай мен ме погледна идиотски и понеже слуката го бе изоставила отдавна,ме изгледа тъпо.........и нямаше кво да кае и ми изтърси че.....Тука е catch and release,нали знаеш.
Не бе не знам,за тва ше излапам една риба,не сам а с приятели и с подобаващото пийване.
А останалите няколко,които хванах са още живи някъде там.....
И до сега разлиствам списанияата от преди години....РИБОЛОВЕЦ,НА РИБА и др. в които радетелите на catch and release са с нечовешки месарски снимки побликувани там.........
Та съзнание исках да кажа че трябва,а не некви идиоти да ти дават акъл на реката или некви чуждици........англосаксонски........
:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Tubertini ги разбира!

ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
oneillbgm
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Изядох я........

Мнение от oneillbgm »

Супер рибок! Ся, няма лошо риболовците да запазят част от уловът. А за месарите и завистниците е друга тема. Браво.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Аватар
sunday_29
новобранец
новобранец

Мнение от sunday_29 »

Съзнание казваш трябва....то хубаво ,ама къде го? Според мен "catch and release " означава хвани и пусни , а приятелите могат да откарат и на цаца :wink: след излет по такава река...
LET'S GO!
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

sunday_29 написа:Съзнание казваш трябва....то хубаво ,ама къде го? Според мен "catch and release " означава хвани и пусни , а приятелите могат да откарат и на цаца :wink: след излет по такава река...
Пълни глупости,за пореден път някой храни с цаца!Айде цацата за тези дето знаят точния превод:)
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Аз бих я пуснал,ако е хваната с въдица рибата е дала достатъчно......дай па и да я трепаме....
В магазина пъстървата е на съвсем достъпна цена......
:) :wink: 8)
Stefan_msr
новобранец
новобранец

Мнение от Stefan_msr »

Не знам за колегата, но аз не бих пуснал обратно, която и да е риба в която имам съмнения за нейното оцеляване... Всичко останало си плува... Още преди да се почне тази практика с хвани и пусни... Съм намирал умрели пъстърви в следствие от лошо откачане... или поради останала кука в гърлото им след като са скъсали влакното примерно... Случаи мноого и най-разнообразни.
Hills
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Hills »

Заглавието е трепач !
За първи път виждам рибар да си яде улова в форума .
Обикновено всички риби са пуснати на свобода ...
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Абе не знам, то всеки има право да взима риба, това си е по закон,ама ако по закон реката е catch and release режим, рибата се пуска независимобот състоянието ѝ. Защото ако не беха е тия моралисти сега тия реки щяха да са забранени целогодишно. А може и да не си попаднал на човека ;) и са горд ли си че чупиш закони? Ако найстина реката е в такъв режим, а не го правиш просто да предизвикаш дразги?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Hills написа:За първи път виждам рибар да си яде улова в форума .
Обикновено всички риби са пуснати на свобода ...
Аааааа, не е така - няколко човека си имаме фракция "Хвани и изпържи"! :mrgreen: :lol: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mesket4eto »

Stefan_msr написа: Не знам за колегата, но аз не бих пуснал обратно, която и да е риба в която имам съмнения за нейното оцеляване... Всичко останало си плува... Още преди да се почне тази практика с хвани и пусни... Съм намирал умрели пъстърви в следствие от лошо откачане... или поради останала кука в гърлото им след като са скъсали влакното примерно...
Карай колега, това са подробности, кой знае колко сълзливи овации са отнесли във форума, за това, че ей на, релийзнали са рибата :D А ползата такива риби да се разлагат във водоемите е..... :oops:
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

Пича с пъстървата кефи! :drinkers: И снимките са супер!
А коментарите ще ги следя с интерес.За сега вървят по график. Започна се с цаца, после продължи с достъпната цена на рибата в магазините , кой е следващия?
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Аватар
mesket4eto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mesket4eto »

Д.Граховски написа:Абе не знам, то всеки има право да взима риба, това си е по закон,ама ако по закон реката е catch and release режим, рибата се пуска независимобот състоянието ѝ. Защото ако не беха е тия моралисти сега тия реки щяха да са забранени целогодишно. А може и да не си попаднал на човека ;) и са горд ли си че чупиш закони? Ако найстина реката е в такъв режим, а не го правиш просто да предизвикаш дразги?
Дразни друго според мен - че е казано просто от елементарна, дребна българска завист....
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"! :shock:
!!!!!
ORadev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ORadev »

Пича ма кефи :supz: .Репортажа и снимките също :prayer: ,а щом ще е с приятели :drinkers: всичко е разрешено.Другия път :fishing6:
BIGVAS13
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BIGVAS13 »

Браво на Скакалец75 !За сведение на завистниците само балканската пъстърва е в режим хвани пусни.А според мен хората които опорочват репортажите на колегите със заядливи постове трябва да бъдат санкцоинирани от модераторите незабавно.
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

BIGVAS13 написа:Браво на Скакалец75 !За сведение на завистниците само балканската пъстърва е в режим хвани пусни.А според мен хората които опорочват репортажите на колегите със заядливи постове трябва да бъдат санкцоинирани от модераторите незабавно.
+1 :drinkers:
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”