Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Изядох я........
- skakalec75
- научил се да хвърля
Изядох я........

След коментара на един колега,които минавайки покрай мен ме погледна идиотски и понеже слуката го бе изоставила отдавна,ме изгледа тъпо.........и нямаше кво да кае и ми изтърси че.....Тука е catch and release,нали знаеш.
Не бе не знам,за тва ше излапам една риба,не сам а с приятели и с подобаващото пийване.
А останалите няколко,които хванах са още живи някъде там.....
И до сега разлиствам списанияата от преди години....РИБОЛОВЕЦ,НА РИБА и др. в които радетелите на catch and release са с нечовешки месарски снимки побликувани там.........
Та съзнание исках да кажа че трябва,а не некви идиоти да ти дават акъл на реката или некви чуждици........англосаксонски........

Tubertini ги разбира!

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Изядох я........
Супер рибок! Ся, няма лошо риболовците да запазят част от уловът. А за месарите и завистниците е друга тема. Браво.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Съзнание казваш трябва....то хубаво ,ама къде го? Според мен "catch and release " означава хвани и пусни , а приятелите могат да откарат и на цаца
след излет по такава река...

LET'S GO!
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Пълни глупости,за пореден път някой храни с цаца!Айде цацата за тези дето знаят точния превод:)sunday_29 написа:Съзнание казваш трябва....то хубаво ,ама къде го? Според мен "catch and release " означава хвани и пусни , а приятелите могат да откарат и на цацаслед излет по такава река...
Дърпай и не му отпускай!
Аз бих я пуснал,ако е хваната с въдица рибата е дала достатъчно......дай па и да я трепаме....
В магазина пъстървата е на съвсем достъпна цена......

В магазина пъстървата е на съвсем достъпна цена......

-
- новобранец
Не знам за колегата, но аз не бих пуснал обратно, която и да е риба в която имам съмнения за нейното оцеляване... Всичко останало си плува... Още преди да се почне тази практика с хвани и пусни... Съм намирал умрели пъстърви в следствие от лошо откачане... или поради останала кука в гърлото им след като са скъсали влакното примерно... Случаи мноого и най-разнообразни.
Заглавието е трепач !
За първи път виждам рибар да си яде улова в форума .
Обикновено всички риби са пуснати на свобода ...
За първи път виждам рибар да си яде улова в форума .
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Абе не знам, то всеки има право да взима риба, това си е по закон,ама ако по закон реката е catch and release режим, рибата се пуска независимобот състоянието ѝ. Защото ако не беха е тия моралисти сега тия реки щяха да са забранени целогодишно. А може и да не си попаднал на човека
и са горд ли си че чупиш закони? Ако найстина реката е в такъв режим, а не го правиш просто да предизвикаш дразги?

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Аааааа, не е така - няколко човека си имаме фракция "Хвани и изпържи"!Hills написа:За първи път виждам рибар да си яде улова в форума .

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- mesket4eto
- научил се да хвърля
Карай колега, това са подробности, кой знае колко сълзливи овации са отнесли във форума, за това, че ей на, релийзнали са рибатаStefan_msr написа: Не знам за колегата, но аз не бих пуснал обратно, която и да е риба в която имам съмнения за нейното оцеляване... Всичко останало си плува... Още преди да се почне тази практика с хвани и пусни... Съм намирал умрели пъстърви в следствие от лошо откачане... или поради останала кука в гърлото им след като са скъсали влакното примерно...

Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
- dimmitov
- ще става разбирач
Пича с пъстървата кефи!
И снимките са супер!
А коментарите ще ги следя с интерес.За сега вървят по график. Започна се с цаца, после продължи с достъпната цена на рибата в магазините , кой е следващия?

А коментарите ще ги следя с интерес.За сега вървят по график. Започна се с цаца, после продължи с достъпната цена на рибата в магазините , кой е следващия?
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- mesket4eto
- научил се да хвърля
Дразни друго според мен - че е казано просто от елементарна, дребна българска завист....Д.Граховски написа:Абе не знам, то всеки има право да взима риба, това си е по закон,ама ако по закон реката е catch and release режим, рибата се пуска независимобот състоянието ѝ. Защото ако не беха е тия моралисти сега тия реки щяха да са забранени целогодишно. А може и да не си попаднал на човекаи са горд ли си че чупиш закони? Ако найстина реката е в такъв режим, а не го правиш просто да предизвикаш дразги?
Кръв повръщам - риба не връщам!!!!!
!!!!!Troli Rapala написа:Така де,но ми писна от реплики-"Купих си Екусима преди 3 дена и съм много доволен"!![]()
Пича ма кефи
.Репортажа и снимките също
,а щом ще е с приятели
всичко е разрешено.Другия път 

Браво на Скакалец75 !За сведение на завистниците само балканската пъстърва е в режим хвани пусни.А според мен хората които опорочват репортажите на колегите със заядливи постове трябва да бъдат санкцоинирани от модераторите незабавно.
- dimmitov
- ще става разбирач
+1BIGVAS13 написа:Браво на Скакалец75 !За сведение на завистниците само балканската пъстърва е в режим хвани пусни.А според мен хората които опорочват репортажите на колегите със заядливи постове трябва да бъдат санкцоинирани от модераторите незабавно.

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА