Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Изядох я........
-
- научил се да хвърля
Re: Изядох я........
Прав си колега, извинявам се, в заповедта на министъра действително се упоменава само балканската речна пъстърва, но съм на мнение, като ще има повсеместна забрана за водоеми и реки до 01.06. - 15.06. на съответната година тя да важи и за тези реки. Друго мое мнение от години е , че ИАРА е твърде слаба структура за справяне с бракониерството и е крайно време функции по тази линия да се разпишат в ЗМВР в задължения на структури на МВР, па дано се пооправим с бракониерството. В Наказателния Кодекс бракониерството има съставомерни състави, но дознателите в МВР не се занимават с тези деяния, а административните структури на ИАРА ги вее вятъра само по линия на адм. наказателни актове - глоби, които нали разбирате , как се случват и как се осъществяват.
- skakalec75
- научил се да хвърля
Не се заяждам.На тва му се вика ироничен хумор.......или е забранено.....Красимир Атанасов написа:Смесени чувства се нарича това да видиш как тъщата се хвърля в пропаст с новата ти кола!
Това предизвиква твоята тема.
Пусната със цел да се заяждаш във форума.
Ако беше по-друга причина щеше да си пуснеш един готин репортаж и макар и да е дала фира рибата нещата щяха да минат по-така.
Но по-начина който си я пуснал си плаче за гумичка. А относно приятелите ти..... Освен ако нямаш сили минимум левел Христос незнам кой какво е ял или мезел с една риба. Та тъй.
ОК.
Явно треа гумичка,че май ше дойдат борците или държавна сигурност......

Tubertini ги разбира!

- skakalec75
- научил се да хвърля
ОК.НЕ СЪМ БРАКОНИЕРС. Димитров написа:Прав си колега, извинявам се, в заповедта на министъра действително се упоменава само балканската речна пъстърва, но съм на мнение, като ще има повсеместна забрана за водоеми и реки до 01.06. - 15.06. на съответната година тя да важи и за тези реки. Друго мое мнение от години е , че ИАРА е твърде слаба структура за справяне с бракониерството и е крайно време функции по тази линия да се разпишат в ЗМВР в задължения на структури на МВР, па дано се пооправим с бракониерството. В Наказателния Кодекс бракониерството има съставомерни състави, но дознателите в МВР не се занимават с тези деяния, а административните структури на ИАРА ги вее вятъра само по линия на адм. наказателни актове - глоби, които нали разбирате , как се случват и как се осъществяват.
Tubertini ги разбира!

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
bobo_33333 написа:...Тази ще я ям
Ако имам слуката на Бобо и аз ще я пръжна

Много я обичам тази риба, пък няма и от къде да я купя

Затова - като хвана бяла - изяждам я !
И никакви приятели, само жената участва

Бобо,
Тази риба що си я вързал така,
Да изпасе водораслите ?
- GODzillata
G.Petkov написа: Тази риба що си я вързал така,
Да изпасе водораслите ?

Човекът е няма живарник....обичайна практика е да се вързват така добичетата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Ето го оригинала :mrenka написа:Аз бих я пуснал,ако е хваната с въдица рибата е дала достатъчно......дай па и да я трепаме....
В магазина пъстървата е на съвсем достъпна цена......
![]()
![]()
"Аз бих го пуснал,ако е хваната с въдица рибата е дала достатъчно......дай па и да я трепаме....
В магазина амура е на съвсем достъпна цена......".
Някой да се разпознава?

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Мисълта ми беше,дали си ял пъстърва от магазина,ако не си,по добре недей 

Аз там съм пораснал...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Евала ядач, дано вкуса ти е по-добър от чувството за хумур...
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
Яжте на воля!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Лично на мен ми идват в повече подобни коментари!
Съалявам!
Съалявам!