Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платени водоеми в област Пазарджик и област Пловдив
Модератор: sapuna
Платени водоеми в област Пазарджик и област Пловдив
Добър ден.Здравейте колеги имам следното питане към вас къде в област Пазарджик и област Пловдив има прилично зарибен палтен язовир,да си направя малко кефа
. Търся шаран и каракуда.Благодаря предварително и наслука 

- stelco
- ще става разбирач
Re: Платени водоеми в област Пазарджик и област Пловдив
Рибарник Бадема http://ribarnik-badema.log.bg/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
]stelco написа:Рибарник Бадема http://ribarnik-badema.log.bg/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Благодаря Колега ще се радвам ако още някой даде предложение.
- AzAzEl
- научил се да хвърля
https://www.nariba.com/lakedetail/130.html" rel="follow" onclick="window.open(this.href);return false;
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Огняново..... 

-
- новобранец
спортен риболов СКАРАЛ село Войсил 

Препоръчвам рибарника на Ильо на входа на гр. Кричим.
Новак съм, ама така ме сърбят такъмите че....
Да Рибарника на Огняново го знам ходил съм много пъти и съм се връщал доволен,но тази година не.Колега имаш ли някаква информация какво е положението там сега.tsvetkoff написа:Огняново.....
richiuzunov написа:спортен риболов СКАРАЛ село Войсил
Къде се намира това село Войсил и това язовирче на какво кълве и как да стигна,ако може малко повече информация.Благодаря предварително.
Ще се надявам още някой да сподели мнение до събота имам много време затова ще изчакам.Очаквам преложения.
Яз.Скалар (Войсил)-Ако идваш от Пловдив покрай Царацово , през Бенковски подминаваш Войсил и на излизане след около 400-500м. има отбивка в дясно (неасфалтиран коларски път,но добре отъпкан).Самият път е по дължината на канала.След като отбиеш минаваш 200-300м. и си на мястото.Водоема е заграден,паркира се отвън и такъмите и оборудването се носят на ръка около 50-100м
Ок ясно а да попитам на каква стръв ловите-червек,царвица и тн. Язовира е платен нали? И каква е таксата.tera-2 написа:Яз.Скалар (Войсил)-Ако идваш от Пловдив покрай Царацово , през Бенковски подминаваш Войсил и на излизане след около 400-500м. има отбивка в дясно (неасфалтиран коларски път,но добре отъпкан).Самият път е по дължината на канала.След като отбиеш минаваш 200-300м. и си на мястото.Водоема е заграден,паркира се отвън и такъмите и оборудването се носят на ръка около 50-100м
Благодаря
Нека и други колеги да споделят мястото където ходят в област Пазарджик и област Пловдив.
Не знам, никога не съм го посещавал. Дано се включи някой, който е ходил там.Дани99 написа: ....на каква стръв ловите-червек,царвица и тн.
Добре,ще изчакам и други колеги да се включат.tera-2 написа:Не знам, никога не съм го посещавал. Дано се включи някой, който е ходил там.Дани99 написа: ....на каква стръв ловите-червек,царвица и тн.
Хайде споделете къде ловите в Пловдивска и Пазарджишка област?