Въпрос относно забраната за риболов в момента!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Заключено
Аватар
perez81
новобранец
новобранец

Въпрос относно забраната за риболов в момента!

Мнение от perez81 »

:fishing1: Здравейте колеги!Имам въпрос:Може ли да се лови риба в момента на язовир Цонево?И ако може на каква стръв и за какво?Благодаря на отзовалите се предварително!
Наслука!!!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Re: Въпрос относно забраната за риболов в момента!

Мнение от Fishing_Fan »

perez81 написа::fishing1: Здравейте колеги!Имам въпрос:Може ли да се лови риба в момента на язовир Цонево?И ако може на каква стръв и за какво?Благодаря на отзовалите се предварително!
В момента не можеш да ловиш мирни и плевелни риби на яз. Цонево както и на други водоеми които не са вписани в заповедта за размножителния период, за тях сезона почва от 01.06.2015 ,но от 16 май можеш вече да ловиш там Сулка(бяла риба)
Аватар
perez81
новобранец
новобранец

Мнение от perez81 »

Fishing_Fan написа:
perez81 написа::fishing1: Здравейте колеги!Имам въпрос:Може ли да се лови риба в момента на язовир Цонево?И ако може на каква стръв и за какво?Благодаря на отзовалите се предварително!
В момента не можеш да ловиш мирни и плевелни риби на яз. Цонево както и на други водоеми които не са вписани в заповедта за размножителния период, за тях сезона почва от 01.06.2015 ,но от 16 май можеш вече да ловиш там Сулка(бяла риба)
Благодаря!
Наслука!!!
Стрезов
новобранец
новобранец

Мнение от Стрезов »

"...но от 16 май можеш вече да ловиш там Сулка(бяла риба) "

Мисля, че горното твърдение е подвеждащо. Или поне така ми отговориха от ИАРА - От 16 изтичало забраната за хищни(сулка), но продължавала другата забрана до 31 май, от което следвало че всякакъв риболов на Цонево е бил забранен до края на май. /справка на тел.052-603 500/

С нетърпение очаквам коментарите ви!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Стрезов написа:"...но от 16 май можеш вече да ловиш там Сулка(бяла риба) "

Мисля, че горното твърдение е подвеждащо. Или поне така ми отговориха от ИАРА - От 16 изтичало забраната за хищни(сулка), но продължавала другата забрана до 31 май, от което следвало че всякакъв риболов на Цонево е бил забранен до края на май. /справка на тел.052-603 500/

С нетърпение очаквам коментарите ви!
Бях изтеглил неотдавна едно Уведомление за забраната за улов на Бяла риба ,сега обаче не намирам същото уведомление в сайта на ИАРА , ето линк с качената заповед http://dox.bg/files/dw?a=fbb7a7d677" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ХАМАЛИН
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ХАМАЛИН »

Може да ловиш щука на жито, царевица и всякакви червеи!
Може и да влачиш за щука от лодка.
И в двата случая при друга слука не трябва да имаш друга риба в торбето.
Законът е пълен т.шак.
Заключено

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”