Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- pac_master_boy
- новобранец
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колега, виждам, че си запознат с района, би ли ми обяснил кой от 5-те водоема е платеният и на кои от останалите има условия за риболов. Благодаря предварително.Bayivan написа:Вчера се разходих отново до Богров. Там все така върви хубав риболов на плувка, което не бе моята цел този ден, уви от хищниците следа нямаше.

Номер 3 трябва да е платения
Точно така.
А на номер 1 лових миналата година по това време,
В шавара.
В шавара.

Риболовци.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Съфорумците над мен са ти отговорили, но и аз да допълня. В момента е много високо нивото във всички локви, тъй че освен в номер 1 локва и то на определени места друг риболов все още няма или е много труден.lusienn написа:Точно така.
В шавара.
Колеги някой ще сподели ли информация за Панчарево от последните дни. Интересува ме риболов на мирна риба.
-
- научил се да хвърля
Вчера беше много източен. Само костурчета от "Лодките". Щуки не намерих...
- bogno
- вече хвърля и на тежко
Ловя само на 1, има повече риба и е по спокойна и уверена защото водоема е обрасъл(ще съм доволен някой да ме опровергае.).pac_master_boy написа:Колега, виждам, че си запознат с района, би ли ми обяснил кой от 5-те водоема е платеният и на кои от останалите има условия за риболов. Благодаря предварително.Bayivan написа:Вчера се разходих отново до Богров. Там все така върви хубав риболов на плувка, което не бе моята цел този ден, уви от хищниците следа нямаше.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Тия ще вземат да бахтисат хайвера на рибите.dianstefanov89 написа:Вчера беше много източен. Само костурчета от "Лодките". Щуки не намерих...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дано остане нисък за по-дълго, успеят ли да го хвърлят при високо ниво си заминава...miro253 написа:Тия ще вземат да бахтисат хайвера на рибите.dianstefanov89 написа:Вчера беше много източен. Само костурчета от "Лодките". Щуки не намерих...
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Днес бях сутринта за 2 часа на Панчарево, излезна дребен костур и някоя ситна бабушка. Това в района на Гумаджийницата.
Колеги, някой има ли информация за Суходол, изключай ФБ страницата?
-
- научил се да хвърля
Миналата сряда едно приятелче си е спретнал класическото за там капо, съпътствано от яко изпускане на язовира. Не вярвам положението да се е променило. Хванал си му е цаката "арендатора" и си прибира кинти, без да му се лови и без това малкото риба. Иначе не е като да няма, ноо... Айде успех!glmv написа:Днес бях сутринта за 2 часа на Панчарево, излезна дребен костур и някоя ситна бабушка. Това в района на Гумаджийницата.
Направи ми впечатление, че качените снимки с улов са, когато няма хора около риболовеца (което не е лишено от логика), но от празничните дни не се качват снимки. Прави ми се един риболов там, но ще изчакам още малко информация. Отделно от това явно си има някаква специфична стръв, защото не малко хора се оплакват от капо-та там, дори и във ФБ страницата им. От друга страна се пуска по някоя риба ...chelebiev написа:Миналата сряда едно приятелче си е спретнал класическото за там капо, съпътствано от яко изпускане на язовира. Не вярвам положението да се е променило. Хванал си му е цаката "арендатора" и си прибира кинти, без да му се лови и без това малкото риба. Иначе не е като да няма, ноо... Айде успех!glmv написа:Днес бях сутринта за 2 часа на Панчарево, излезна дребен костур и някоя ситна бабушка. Това в района на Гумаджийницата.
-
- научил се да хвърля
Колега отиди на платформата която е до кръчмата "Лодките". Там има един железен потопен мост, вдясно и пред него дава добре костур/чета. Кука 16/18, повод 0.10, плувка 1гр, стръв рибка кубинка. На бял излизат и хубави червеноперки, а близо под платформата и близо до този потопен мост има малки и средни щуки, които вземат на същата схема за костура. На метален повод не искат... Щуките съм ги хващал ( и пускал ) от 11:00 до към 14:00 най-късно, после само костур.glmv написа:Направи ми впечатление, че качените снимки с улов са, когато няма хора около риболовеца (което не е лишено от логика), но от празничните дни не се качват снимки. Прави ми се един риболов там, но ще изчакам още малко информация. Отделно от това явно си има някаква специфична стръв, защото не малко хора се оплакват от капо-та там, дори и във ФБ страницата им. От друга страна се пуска по някоя риба ...chelebiev написа:Миналата сряда едно приятелче си е спретнал класическото за там капо, съпътствано от яко изпускане на язовира. Не вярвам положението да се е променило. Хванал си му е цаката "арендатора" и си прибира кинти, без да му се лови и без това малкото риба. Иначе не е като да няма, ноо... Айде успех!glmv написа:Днес бях сутринта за 2 часа на Панчарево, излезна дребен костур и някоя ситна бабушка. Това в района на Гумаджийницата.
-
- научил се да хвърля
днес на пънча малко след гумаджиницата двама колеги на рибе по една щука за интервал 2 часа,аз на блесна и воблер нищо.видях и че ловят хубави каракуди на дъно от порядъка на 300-400грама
ето малко от гумаджииницата стръв бял на тапата перка