Байтрънър на ЕВОКС - части

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
SBANKOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Байтрънър на ЕВОКС - части

Мнение от SBANKOV »

Колеги, взех си два байтрънара миналата година на евокс, не съм ги ползвал изобщо и преди няколко дена реших да ги сложа на пръчки да ги разгледам. Натягайки задния аванс нещо изпука и една гайка от ЦАП просто се разпадна и на двете. Дайте идея от къде да я взема тая гайка, тя закрепя буквално задния аванс към корпуса.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Байтрънър на ЕВОКС - части

Мнение от vankata81 »

това ми се случи и на мен преди 2-3 месеца.
имах евокс промакс рънър 50,тръгвам аз един ден за риПка стигам на водоема и почвам да стягам тъкъма заметнах и реших да настроя аванса и тои ми остана в ръката. От което останах много учуден защото винаги е пазена и не е удряна. имах я от 3 години но има около 10тина излета, щото главно съм с фидера или мача на платените водоемчета.
Та на въпроса, даже не си направих и труда да търся части или майстор за да я оправя само и взех лагерите и ал.шпула. а останалото на боклука. съветвам те и ти да направиш същото. просто си спести средствата и времето. И повече никога евокс или поне не и със заден аванс.
Вътре зъбните колела са от същия материал като аванса такаче не си струва да се ремонтира.
Аватар
vankata81
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Байтрънър на ЕВОКС - части

Мнение от vankata81 »

20150514_200214.jpg
20150514_200205.jpg
20150514_200205.jpg
20150514_200237.jpg
ето това остана от нея.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”