Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Байтрънър на ЕВОКС - части
Модератор: emo vasilev
- SBANKOV
- ще става разбирач
Байтрънър на ЕВОКС - части
Колеги, взех си два байтрънара миналата година на евокс, не съм ги ползвал изобщо и преди няколко дена реших да ги сложа на пръчки да ги разгледам. Натягайки задния аванс нещо изпука и една гайка от ЦАП просто се разпадна и на двете. Дайте идея от къде да я взема тая гайка, тя закрепя буквално задния аванс към корпуса.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- vankata81
- ще става разбирач
Re: Байтрънър на ЕВОКС - части
това ми се случи и на мен преди 2-3 месеца.
имах евокс промакс рънър 50,тръгвам аз един ден за риПка стигам на водоема и почвам да стягам тъкъма заметнах и реших да настроя аванса и тои ми остана в ръката. От което останах много учуден защото винаги е пазена и не е удряна. имах я от 3 години но има около 10тина излета, щото главно съм с фидера или мача на платените водоемчета.
Та на въпроса, даже не си направих и труда да търся части или майстор за да я оправя само и взех лагерите и ал.шпула. а останалото на боклука. съветвам те и ти да направиш същото. просто си спести средствата и времето. И повече никога евокс или поне не и със заден аванс.
Вътре зъбните колела са от същия материал като аванса такаче не си струва да се ремонтира.
имах евокс промакс рънър 50,тръгвам аз един ден за риПка стигам на водоема и почвам да стягам тъкъма заметнах и реших да настроя аванса и тои ми остана в ръката. От което останах много учуден защото винаги е пазена и не е удряна. имах я от 3 години но има около 10тина излета, щото главно съм с фидера или мача на платените водоемчета.
Та на въпроса, даже не си направих и труда да търся части или майстор за да я оправя само и взех лагерите и ал.шпула. а останалото на боклука. съветвам те и ти да направиш същото. просто си спести средствата и времето. И повече никога евокс или поне не и със заден аванс.
Вътре зъбните колела са от същия материал като аванса такаче не си струва да се ремонтира.
- vankata81
- ще става разбирач
Re: Байтрънър на ЕВОКС - части
ето това остана от нея.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.