Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - попчета
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- inki_bg
- научил се да хвърля
Re: С лодка в морето 2015 - попчета
Здравейте!!!
Утре сутрин живот и здраве след дълго отсъствие се завръщам в морето.Мисля да съм до рибарското селище(мисля че е фичоза) и да мятам каята.Ще пусна и едно чепаре за пробата.Утре вечер очаквайте инфо със снимков материал.
Утре сутрин живот и здраве след дълго отсъствие се завръщам в морето.Мисля да съм до рибарското селище(мисля че е фичоза) и да мятам каята.Ще пусна и едно чепаре за пробата.Утре вечер очаквайте инфо със снимков материал.

- vesofr
- научил се да хвърля
Още чакаме инфото!inki_bg написа:Здравейте!!!

Не кълве,не кълве,че спре.
- inki_bg
- научил се да хвърля
Здравейте! Първо извинявам се за закъснението.И така.влизане около 7:00ч от аспарухово до новата сграда.Тук искам да изкажа големи благодарности на колегите който помогнаха да си изкарам колата която се зарови в пясъка при пускането на лодката.
. поне моренцето беше повече от прекрасно от там още малко към моста на родни балкани но и там нищо а вече беше станало обяд.Решихме да се прибираме.Без нито една риба .Точно на ъгъла на носа на галата видяхме двамата колеги който по-рано помогнаха да изкараме колата от пясъка и спряхме при тях.Голям късмет за около 1 час хванахме няколко рибета и не бяхме капо
. На кратко хубава голяма разходка,хубаво време и един тиган риба
.Забравих да кажа че пробвахме на мида и пилешко,нямахме скариди.Няколко часа бяхме пуснали и две чепарета за пробата но и там нищо.Чепарета бяха за проба 10 куки различни цветове. Другата среда мисля пак да се поразходя и дано има повечко риба.Айде лека.
Та влизането първа спирка рибарското селище между фичоза и черноморец .Проба за кая Бяхме няколко лодки но риба няма.След няколко местения малко на ляво малко на дясно се отправихме към паше дере но и тук голяма греда 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
То тъй се почва - с малко.
Следващия път ще ги изкъртите.

Следващия път ще ги изкъртите.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Много поздрави на всички колеги от форума днес малко разходка с лодка направи нашия екипаж на перла малко проби за сафарид обаче го няма имаше много делфини и накрая се ориентирахме на попче ама много рано спря да дава и газ към перлата резултата по кило и нещо на човек това е
Здр колеги инфо от вчера, след дълго обикаляне и търсене местата за кая до обед по кило на човек, след 13.00 на паша дере беше голямата изненада мн добре даваше едър лихнус и кая. В кайна сметка до 17:00ч по 5кг на човек, рибата беше около 10-12м, стръв астакос. С две думи прекрасен ден за разходка и риболов.
- КИРО
- Обратна връзка:
И на мен ми се похвалиха,че там доволно са взели качественни попове.
Всичките с висше образование.....
Всичките с висше образование.....

-
- научил се да хвърля
И аз направих сефтето във вторник.С голямо обикаляне и проби от Фичоза до Пашадере 7.5 кг. общо на двамата с колегата.Влязохме в 8.00 и излязохме към 16.30 ч.Стръв главно скарида.
- fishmaster_M
- вече хвърля и на тежко
и днес малко кая на Шкорпиловци,но като цяло не ядеше...от пробите с чепарето 10-на хамсии и един сафрид 

- КИРО
- Обратна връзка:
Вчера пред Фичоза до Паша дере - те

Направихме си нормите,и въз към гаража.
Попа е с добро качество,бели риби не ни посетиха.

Направихме си нормите,и въз към гаража.
Попа е с добро качество,бели риби не ни посетиха.

Имам и 2 Дракона. Не знам дали е добър знак !
- hgtod
- вече хвърля и на тежко
Днес се надявах да пиша в темата за сафрида, ама нъцки - влизане в 7:00 от шофьорския плаж - обиколки около Агалината, Германката, Колокита - нищо. После влязохме малко по-навътре пред Колокита и на сонара се появиха малки пасажи хамсия между 5-ти и 20-ти метър та хванахме някоя рибка. Около обяд забихме към пангоза пред Аркутино - там имаше 3 лодки. Наредихме се до тях и ги метнахме - за час и половина резултатът е 4 кг. хубав едър лихнус
/тук-там по дребен
/ - те това е:

След 6 сафрида пред галата, се преместихме на паша дере, 2ма от 09.30 до 13.30 по 5кг едра кая и лихнус.
Имам малко работа в Бургас,че съм отседнал в Черноморец.Днес с пистигането към 8:40 отидохме с хазаина уж за сафрид ,но зачесахме попчета и някой лихмус .Стръв скарида ,а общия улов около 6 кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.