Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Пясъчник?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?
Здравейте някой с прясно инфо. за Пясъчник,интересуват ме шарана и каракудата.Благодаря предварително
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Забранени са
......изчакай до 01.06.

валатът не най-лошото нещо на света
Ясно не знаех.Благодаря за отговора колегааксел написа:Забранени са![]()
......изчакай до 01.06.

Оправданието ти кърти Дани ! Давай, стягай такъмите с по 10 куки на пружина, че първи наближава. Оооо и не забравяй че с под 10 кила да не си тръгваш. 

Найстина бях забравил че е от първи.Тъкимите са стегнати и само чакат да тръгна: D. Куките 10 са малко ще сложа повече,колкото се може повече нека да има и риби от 10кг по малки неmclsdreal написа:Оправданието ти кърти Дани ! Давай, стягай такъмите с по 10 куки на пружина, че първи наближава. Оооо и не забравяй че с под 10 кила да не си тръгваш.

има ли инфо за за язовира вече
колеги някой може ли да ме посъветва кой топчета дават добър резултат на язовира
- danev69
- сериозен играч

Във всички рибарски магазини в Пловдив има поставени касички за набиране на средства за зарибяване.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Освен да зарибявате мисля че ще е исключително полезнао за 1 или 2 години да не се пребира никаква риба от рибарите и всяка хваната риба да бъде пускана обратнао.danev69 написа:![]()
![]()
http://bigfish.bg/news/novini/Praznik-s ... asaka.html
![]()
![]()
![]()
Във всички рибарски магазини в Пловдив има поставени касички за набиране на средства за зарибяване.
Благодарим на всички ,които ще ни подкрепят.
- danev69
- сериозен играч
Засега идеята на сдружението е по някакъв начин да НАБИЕ в главите на рибарите да НЕ прибират маломерна риба в живарниците и да не крият прекомерния улов по багажниците на колите.
Доста риба се опази от бракониерите,НО в някой случай недобросъвестните рибари нанасят ПО-големи вреди от бракониерите.
Ще има много проверки от ИАРА......Така че по-добре всеки да спазва закона,за да не си разваля настроението с АКТОВЕ.
Успешен сезон на всички. 
Доста риба се опази от бракониерите,НО в някой случай недобросъвестните рибари нанасят ПО-големи вреди от бракониерите.

Някои скоро да е ходил на пясъка,да знае дали излиза нещо, на перо, дънна,хранилка, ще съм благодарен 

- danev69
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
Колега danev69, не че нещо ама нали си имате тема за акциите по Пясъчник. За какво е нужно и тази тема да се превръща в същата като онази?
/// Иначе мен питането ми е къде по язовира може да се направи добър риболов и евентуално мястото да е добро и за нощувка?
/// Иначе мен питането ми е къде по язовира може да се направи добър риболов и евентуално мястото да е добро и за нощувка?