Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
dido ov4arica
новобранец
новобранец

Re: Сом на тролинг

Мнение от dido ov4arica »

Ралитекс...и човека който съветва воблеростроителя също знае какво прави... :D

Момчета не се колебайте аз от пролетта влача и на четирите пръчки само тези воблери вече имам около триста броя.
Всички модели са пълни копия на уловисти воблери на Рапала, Бас Дрийм и други марки.
Изработени са с цяла 2мм. тел от неръждавейка.
Няма да пускам снимки на риби засега но вече са над 50-60 риби измежду които 12бр мустакати
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ето ви един клип-сниман с камера която вече закрепваме на една от линиите преди воблера.Да видите как сома НЕ гони примамките като щуката и бялата,а атакува от засада,със скорост 4км.ч. :lol: :lol: :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

Значи правилно съм се ориентирал.Ще поръчвам :)
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Браво за клипчето колега - много е полезно. На база на това видео може да си направим много важни изводи - явно и сома следва примамката, другото което ми се изяснява е как се получават закачанията за главата - гърба или опашката :smt023
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Въпроса е,една и съща риба ли е -или три различни??? -след като се обожда на два пъти :roll:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
spookymiro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от spookymiro »

toci23 написа:Ето ви един клип-сниман с камера която вече закрепваме на една от линиите преди воблера.Да видите как сома НЕ гони примамките като щуката и бялата,а атакува от засада,със скорост 4км.ч.
Филмчето е много хубаво, благодаря за споделянето. Обаче не съм сигурен дали по-голям сом ще се държи както дребния състезател от клипа.

Поздрави!
Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.
Аватар
petro_op
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от petro_op »

мдаа много хубав клип за размисъл ...
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

spookymiro написа: Филмчето е много хубаво, благодаря за споделянето. Обаче не съм сигурен дали по-голям сом ще се държи както дребния състезател от клипа.

Поздрави!
В това е въпроса :? :roll: :cry: :drinkers:
кмета
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от кмета »

toci23 написа:
spookymiro написа: Филмчето е много хубаво, благодаря за споделянето. Обаче не съм сигурен дали по-голям сом ще се държи както дребния състезател от клипа.

Поздрави!
В това е въпроса :? :roll: :cry: :drinkers:
Значи, остава всички да почерпим, като снимаш големия! :D
Може пък на този, я майка му да е щука, я баща му някой смъдЮ! :lol:
Поздравления за филма! :wink:

До 6 кг., убеден съм, биха имали подобно поведение, поне при определени условия!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

кмета написа:
До 6 кг., убеден съм, биха имали подобно поведение, поне при определени условия!
Надявам се много скоро да разберем :lol: Успех на всички :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Открих сезона с 2 сомчета за час!Точно час преди дъжда от 16 до 17ч.рибите полудяха!Първо удари по-едрото,после 2 сулчета и дребното!Иначе цял ден-капо!За "сверяване на часовника" ми е мисълта,че имаше към 30-тина лодки и не видях нищо интересно освен скуката МИ! :roll:
chakala_
новобранец
новобранец

Мнение от chakala_ »

На Ивайловград си кълвяха сомчета и двата дена, вярно че бебета, но все пак сом.
tzonev
новобранец
новобранец

Мнение от tzonev »

И аз открих сезона на Стамболийски с една бяла и едно сомче 4-5кг.което си отплува обратно.Бялата подарих на приятел.НО КОЕТО НАЙ-МНОГО МЕ ЗАБОЛЯ БЕШЕ ОТ НЕДОБРОСЪВЕСТНИ КОЛЕГИ.От седем лодки които бяхме в района Конски дол-Любчов паметник,три пребраха хванати сомчета.Гадно но факт.Същият ден има извадена хубава риба в порядъка на 25-30кг.която отплува посока Севлиево за една шепа книжни левове.Имената на хората няма да цитирам,защото ми се пишат за т.н. ПРИЯТЕЛИ.
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

Troli Rapala написа:Открих сезона с 2 сомчета за час!Точно час преди дъжда от 16 до 17ч.рибите полудяха!Първо удари по-едрото,после 2 сулчета и дребното!Иначе цял ден-капо!За "сверяване на часовника" ми е мисълта,че имаше към 30-тина лодки и не видях нищо интересно освен скуката МИ! :roll:
Че как ще видиш бе колега. Ти проспа този епизод спящ на тревата "На боровете". Ще настинеш така бе човек. :lol: :lol: :lol:
mitchell86
новобранец
новобранец

Мнение от mitchell86 »

Tzonev,кажи им имената на тия гладници да ги знаем всички.Може пък ефекта да е много по-добър
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”