Къде да отидем до Пловдив?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
vilimircho
новобранец
новобранец

Re: Къде да отидем до Пловдив?

Мнение от vilimircho »

krokibg написа:
technolog написа:И аз да попитам за инфо за този хубав водоем?
tinkovetc написа:Здравейте колеги. Някой има ли информация за Езерово,раздвижела ли се е рибата и дали взима.
Дава,спокойно може да идваш.Специално днес викнах един от рибарите да дойде при мене да видя какво е хванал.Дава каракуда,чаушан,червеноперка и щуката гони !!!Може и шаран да са извадили но не ги прерових за да видя дали не го крие хахахах
Онези хубави диваци шарани ,има ли ги още ? И има ли промяна в регламента ?
Иначе язовира е супер !
ivan1983
новобранец
новобранец

Мнение от ivan1983 »

Колеги някой може ли да сподели къде може да се погони щуката малко около Пловдив.НЯкой чувал ли е нещо за Войводиново,Оризово?
terata
новобранец
новобранец

Мнение от terata »

Някой за Мулдава да има информация ?
terata
новобранец
новобранец

Мнение от terata »

Явно утре (информацията за Мулдава) сам, ще си я набавя :fishing2:
remarketo
новобранец
новобранец

Мнение от remarketo »

Колега,на Мулдава хавата е следната:такса 5лв и караконджулите и чаушана(доста е едър) без пари. Шаранчето му е 5лв килото. Миналата и по-миналата седмица ходих. Та да ти кажа и двата пъти рибата излезна доста навътре от брега. Дистанцията беше над 30м. Може би вече се е позатоплил повече,но за всеки случай си приготви ваглерчета от 7гр. нагоре. Дава на бял и на торен(каракудата),а шарана на царевичка,като е добре и да се захранва с царевичка. Единия път бях на около 30-40 метра от къщичката,а другия на отсрещния бряг в заливчето. Дано съм бил полезен. Ако отидеш ,пиши после как е хавата,защото аз мисля да ходя към Конуш.
Ако пиеш ром в 10 сутринта, това не те прави алкохолик, а пират!
terata
новобранец
новобранец

Мнение от terata »

remarketo написа:Колега,на Мулдава хавата е следната:такса 5лв и караконджулите и чаушана(доста е едър) без пари. Шаранчето му е 5лв килото. Миналата и по-миналата седмица ходих. Та да ти кажа и двата пъти рибата излезна доста навътре от брега. Дистанцията беше над 30м. Може би вече се е позатоплил повече,но за всеки случай си приготви ваглерчета от 7гр. нагоре. Дава на бял и на торен(каракудата),а шарана на царевичка,като е добре и да се захранва с царевичка. Единия път бях на около 30-40 метра от къщичката,а другия на отсрещния бряг в заливчето. Дано съм бил полезен. Ако отидеш ,пиши после как е хавата,защото аз мисля да ходя към Конуш.
Благодаря брат!
Утре ще споделя как е минал риболова.
remarketo
новобранец
новобранец

Мнение от remarketo »

Днес за први път бях на Конуш. Приятно язовирче. Хванах около 4 килограма риба(каракуда). Видях само един изваден шаран.

Има ли шаран или са само инцидентни бройки?
terata
новобранец
новобранец

Мнение от terata »

На Мулдава днес само до 13 часа, защото заваля и загърмя и не вървеше да стоим като гръмоотводи :D , много каракуда, по-малко чаушан, нищо друго не се обади.
Пробвах на каква ли не стръв-торен, земен, царевица, камола но ''крокодилите''(каракудите) бяха активни само на бял червей на 4-5 метра от брега на плувка 1гр. и на 20-25 метра навътре на ваглер 6+2.
Пазача разправяше сутринта като платахме таксата, че в язовира имало и сомчета на 7лв. кг, ако искаш да си го вземеш за шарана е 5лв килото.
terata
новобранец
новобранец

Мнение от terata »

На Ново Железаре имало интерсна оферта-такса 12лв. в която влизат 2кг.Шаран и 3 кг. каракуда всеки следващ килограм шаран е на цена 4лв.
Колеги се похвалиха, че са хващали по 3-4-5 кг.(шарани) и на плувка и на дъно.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

remarketo написа:Днес за први път бях на Конуш. Приятно язовирче. Хванах около 4 килограма риба(каракуда). Видях само един изваден шаран.

Поне едра ли е каракудата или дребосък?Преди 10-на години имаше шаран и амур и язовирът беше обрасъл с папур.Сега не знам как е :idea: На плувка ли лови?
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
remarketo
новобранец
новобранец

Мнение от remarketo »

pacho109 написа:
remarketo написа:Днес за први път бях на Конуш. Приятно язовирче. Хванах около 4 килограма риба(каракуда). Видях само един изваден шаран.

Поне едра ли е каракудата или дребосък?Преди 10-на години имаше шаран и амур и язовирът беше обрасъл с папур.Сега не знам как е :idea: На плувка ли лови?

Каракудите са тип шамарче,като може и да излезне някоя една идея по едра.Да, лових на плувка,като най-добре даваше на два бели с един червен. Пробвах и на торен и на царевица,като и на двата вида стръв хванах каракуда,но най-добре си беше мартеничката.

Относно шарана един колега ми каза ,че всъщност имало и то не малко,но още не бил тръгнал да дава.
ianckov
новобранец
новобранец

Мнение от ianckov »

Какви са условията на Конуш?
Аватар
dimmitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimmitov »

6 лв такса и каракудата е без пари, всичко останало се плаща.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА
Изображение
terata
новобранец
новобранец

Мнение от terata »

Колеги, дайте някаква идея за уикенда къде да хвърлим дюзените около Пловдив ?
Аз лично се раздвоявам на Ново Железаре или на Сухозем да отида.
stoyanstoyanov1990
новобранец
новобранец

Мнение от stoyanstoyanov1990 »

Здравейте колеги, гледам че напоследък няма никаква информация, а на мен ми се отдава възможност едва тази седмица да открия сезона.
Като гледам последните коментари ще е на един от упоменатите последно яз. Конуш или Мулдава.
Понеже не съм от района на Пловдив и не знам много язовирите и тяхното местоположение, ще Ви бъда много благодарен да ми посочите на картата кой язовир е Конуш и кой Мулдава. Объркването ми идва от това че в района на село Мулдава има 3 язовира, а около Конуш 2.

Благодаря предварително
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”