Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е пред форума ли да си признаем,нали,че ми падне реномето...naskobo написа:Трънски, що не пръжна сометоTRANSKI RIBAR написа:Пуснато е сомето няма напрежение

За да не е спам инфо днес от ТЕЦА в Дружба,хайверния таран,лека полека се изчерпва или изчезва от плитките участъци и залятите драки и риболова се затяга

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Dulev, 5 лева е на въдица и има щуки, костури, бели и сомчета, които можеш да задържиш, а шараните и амурите се пускат. 

-
- новобранец
Здравей те
Някой има ли актуална информация за Враждена 777
Някой има ли актуална информация за Враждена 777
-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги! Някой бил ли е скоро на Казичене-ски влека? Излиза ли някаква риба, къде да я търся евентуално и препоръки за стръв и тактика? Питам по-подробно тъй като последните пъти все нещо не успявам да отърва капото там, а ми е тръпка, защото съм закачал и големи рибоци. Благодаря предварително!
Яз. „Белопопци”, общ. Горна Малина вече НЕ СЪЩЕСТВУВА. ИЗТОЧЕН Е.
Яз. „Алино”, с. Алино, общ. Самоков от вчера 19.05.2015 г. се ИЗТОЧВА. Рибата не кълве.
Яз. „Алино”, с. Алино, общ. Самоков от вчера 19.05.2015 г. се ИЗТОЧВА. Рибата не кълве.
Emo-el Много ти благодаря за информацията 

- pac_master_boy
- новобранец
Ако е превантивно поради някаква причина - добре, ама ако просто са решили да ги затрият ... жалко. Още информация по темата би дошла добре. Колега, ако научиш нещо, моля пиши на лични или в съответната тема. Благодаря.pvp написа:Яз. „Белопопци”, общ. Горна Малина вече НЕ СЪЩЕСТВУВА. ИЗТОЧЕН Е.

-
- научил се да хвърля
На Алино съм ходил веднъж преди месец и местен рибар ми разказа доста потресаваща история за състоянието на язовира. Даден е под аренда за 10 години на някакви хора, които са го взели за да получават държавна субсидия, която надхвърля многократно наема на водоема. Зарибили с минимално количество риба, колкото да се води, че развъждат нещо и започнали да си взимат парите. Но субсидията от Европа спряла на втората година, а остават още 8 години да се плаща концесия. За да развалят договора били наравили нещо на стената, за да изпуска вода, демек я прецакали, и така имали основание за разваляне на договора. Дали е истина не знам, но може източването да е свързано с поправка на стената...
Колеги, някой ходил ли е до Панчарево тези дни и какво е положението там? Също така интеренсува ме и ако някой има инфо за Челопечене?
-
- новобранец
Челопечене костур и дребни линчета на бял. Колеги вадеха червеноперки и бабушки. Но най-вече слънчак.nasko940 написа:Колеги, някой ходил ли е до Панчарево тези дни и какво е положението там? Също така интеренсува ме и ако някой има инфо за Челопечене?
- pac_master_boy
- новобранец
Миналата и по-миналата година се държеше под аренда от едни и същи хора, а тази година вече е свободен, но каква е причината вече да не го арендоват не знам.mgrozdanov написа:На Алино съм ходил веднъж преди месец и местен рибар ми разказа доста потресаваща история за състоянието на язовира. Даден е под аренда за 10 години на някакви хора, които са го взели за да получават държавна субсидия, която надхвърля многократно наема на водоема. Зарибили с минимално количество риба, колкото да се води, че развъждат нещо и започнали да си взимат парите. Но субсидията от Европа спряла на втората година, а остават още 8 години да се плаща концесия. За да развалят договора били наравили нещо на стената, за да изпуска вода, демек я прецакали, и така имали основание за разваляне на договора. Дали е истина не знам, но може източването да е свързано с поправка на стената...

-
- научил се да хвърля
Днес на Чепинци -уклей, костурчета и някоя дребна бабушка. От 07.00 до 15.00ч около 20-тина рибета на бял и пинки. Повечето се хванаха на 80-100см дълбочина на директен 6-ца. Тегава работа, трябва да придърпваш за да клъвне. Водата доста се е затоплила от миналата седмица. 

Има ли въобще щука на черното кафе (Враждебна)? Някой да е вадил щука на спининг (не на тапа)?
Днеска от около 8 часа сабале до 17:00 ч.
Няколко дребни костура и това беше.
Даже и на това малкото до оградата на летището пробвах.
Няколко такива и 1-2 по-големи:

И това е нивото в долния край на черното:
Ето и линк:
https://www.google.bg/maps/place/42%C2% ... !1e1?hl=bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

Днеска от около 8 часа сабале до 17:00 ч.
Няколко дребни костура и това беше.
Даже и на това малкото до оградата на летището пробвах.
Няколко такива и 1-2 по-големи:

И това е нивото в долния край на черното:
Ето и линк:
https://www.google.bg/maps/place/42%C2% ... !1e1?hl=bg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

Daiwa BG PILK 802HFS + DAIWA BG 3500 + Daiwa J-BRAID X8 - 300м #2.0
-
- научил се да хвърля
На Челопечене освен слънчаци и смърдоляк нищо друго! На Панчака: високо ниво, един изваден шаран1,5 кг ,помогнах с кепа. На директен телескоп! Това видях днес. Почти през ден съм на гьола!nasko940 написа:Колеги, някой ходил ли е до Панчарево тези дни и какво е положението там? Също така интеренсува ме и ако някой има инфо за Челопечене?