Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

shakespeare mach 2xt 13 ft
Модератор: Paublo_Eskobar
shakespeare mach 2xt 13 ft
здравейте колеги някои може ли да ми помогне да си намеря първо коляно тъй като вчера го счупих или някой да ми каже от къде може да си купя знам че това е модел който едва ли някъде е останал по магазините но това е мача за мен
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Re: shakespeare mach 2xt 13 ft
няма да е лесно колега . много трудно се намират на части. пита в някой рибарски магаэин
питах да трудно ще е но и нов съм готов да купя само да има от къде има и по добри но той ми пасва най добре в ръката от завидните 202 грама мерси все пак изказа мнение
Здравей ,не че има някакво значение ,но има доста мачове ,които тежът далеч по-малко от 200 гр. при дължина 3.90 м.radenko написа:питах да трудно ще е но и нов съм готов да купя само да има от къде има и по добри но той ми пасва най добре в ръката от завидните 202 грама мерси все пак изказа мнение

Шансът да намериш въпросното коляно , клони към 0 .
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
не твърдя обратното но да ловиш дълго време с него той става част от теб и кефа всеки път е още по голям а тестванията който съм му правил са жестоки по платените водоеми но ще гледам да си взема нов ще търся
раденко,мач 3 е по малко и от 200гр
За парите си,Шекспир предлагат много добър карбон,в ебау винаги има на търг,само разгледай,успех
За парите си,Шекспир предлагат много добър карбон,в ебау винаги има на търг,само разгледай,успех
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
разгледзх ги днеска дори 2 пъти по надолу са цените там от колкото тук говоря за 3-та серия дори попаднах на един аджилити който също ми грабна окото но не сам срещал коментари за него дори е 178 грама ама все пак не робувам толкова на грамажите просто ми харесват мачовете им а и искам да сам с по различен мач защото рядко вече се срещат
Аз имам пет мача , като два са от този модел -
http://www.fishermanbg.com/victory-match" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
съответно 3.90м. (176 гр.) и 4.20 м.(194 гр.) - не казвам ,че е най доброто ,но поне ще имат резервни части - години напред !!!
http://www.fishermanbg.com/victory-match" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
съответно 3.90м. (176 гр.) и 4.20 м.(194 гр.) - не казвам ,че е най доброто ,но поне ще имат резервни части - години напред !!!
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
предимството на тиката е че имат оригинални части не сам ги ползвам но поне съм поръчвал деректен високият им клас ексклузив и забелязах за какво идва реч но в крайна сметка ако не намеря ще взема друг мерси колега
Намерих си въпросния мач на добрите хора се случват чудеса благодаря на колега от форума за барзото реагиране и на останалите които се опитаха да помогнат успех през сезона
Късно виждам темата,имам един чисто нов в нас.
прати ми на лс цената която тарсиш и малко снимки от него ако не го качи у форума
Имаш ЛС