Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Колега то тая, като оная бе 
Стари спомени... Дайте нещо актуално!

Стари спомени... Дайте нещо актуално!
Спининг мания...
- njoyz
- научил се да хвърля
Колеги, имате ли случайно някаква информация за популацията на кефала в района: малко над Пазарджик до Пловдив. Миналата година беше много зле, кефала беше много разпръснат из реката, та изглеждаше все едно е на изчезване.Тази година още не съм ходил, заради това се интересувам.Btw, говоря за спининг риболов.
Hrabri je vodja narodu treb'o.
-
- вече хвърля и на тежко
njoyz написа:Колеги, имате ли случайно някаква информация за популацията на кефала в района: малко над Пазарджик до Пловдив. Миналата година беше много зле, кефала беше много разпръснат из реката, та изглеждаше все едно е на изчезване.Тази година още не съм ходил, заради това се интересувам.Btw, говоря за спининг риболов.
Хвърляй в канала ,който минава през града,
ще се изненадаш колко кефал има
Тополница е по добър вариянт
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Кефала в момента е в притоците на Марица и се готви да хвърля хайвер.Но вече е късно, кой ловил - ловил.njoyz написа:Колеги, имате ли случайно някаква информация за популацията на кефала в района: малко над Пазарджик до Пловдив. Миналата година беше много зле, кефала беше много разпръснат из реката, та изглеждаше все едно е на изчезване.Тази година още не съм ходил, заради това се интересувам.Btw, говоря за спининг риболов.

Бързай бавно.
-
- научил се да хвърля
Колеги, в заповедта на ИАРА за забрана на риболова , пише че в пловдивска област е разрешен "Топлия канал" , това мръсния канал ли трябва да е или някой друг?
-
- сериозен играч
Да,точно той!anastas95 написа:Колеги, в заповедта на ИАРА за забрана на риболова , пише че в пловдивска област е разрешен "Топлия канал" , това мръсния канал ли трябва да е или някой друг?
- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър Ви ден колеги.
Навръх Гергьовден за час и малко се разходих по бреговете на река Марица около Пловдив. Имах един удар и го реализирах. Расперчето е 86см. предполагам около 5кила. Всеки пое по своя път smile emoticon.
От месеци не бях ходил където и да било за риба и се разтиварих подобаващо.
Поздрави.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nRqvHvFaHs" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Навръх Гергьовден за час и малко се разходих по бреговете на река Марица около Пловдив. Имах един удар и го реализирах. Расперчето е 86см. предполагам около 5кила. Всеки пое по своя път smile emoticon.
Поздрави.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nRqvHvFaHs" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
Като за начало е добре.

Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
Браво колега, но не е ли забранен риболова все още?GODFATHER написа:Добър Ви ден колеги.
Поздрави.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nRqvHvFaHs" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow" rel="nofollow

- vobler4o
- вече хвърля и на тежко
А той толкова ли не може да провери ,като го интересува толкова.pike13 написа:Недей се хили,а обясни на колегата
Тайната на успеха се крие в това - човек да не се страхува да експериментира!!
-
- разбира нещата
Ако има лица,които работят в ИАРА,или близки до агенцията,и четат форума,нека вземат отношение към проблема!
В района на гр.Стамболийски,бракониерите си ловят риба необезпокоявани.
Масово се лови мряна и сомчета от порядъка на 2-4 кг.
Бракониерите обикновено върлуват след 18.00 ч.Ходят до реката пеша,или с велосипеди.Някои се крият в шубраците,други нагло и безпроблемно си риболовстват на открито.Има и такива,които са запалени риболовци,уж загрижени за рибното богатство на Марица.
Господа бракониери,сега се радвате на добър улов,но не е далеч времето,когато ще ми ловите .уя!
В района на гр.Стамболийски,бракониерите си ловят риба необезпокоявани.
Масово се лови мряна и сомчета от порядъка на 2-4 кг.
Бракониерите обикновено върлуват след 18.00 ч.Ходят до реката пеша,или с велосипеди.Някои се крият в шубраците,други нагло и безпроблемно си риболовстват на открито.Има и такива,които са запалени риболовци,уж загрижени за рибното богатство на Марица.
Господа бракониери,сега се радвате на добър улов,но не е далеч времето,когато ще ми ловите .уя!
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
- daniel defoe
- разбира нещата
Колегата със сигурност е визирал глаголите от І спрежение завършващи на уя, които също образуват и минало страдателно причастие - чуя чут а о и обуя обут а о, както и минали страдателни причастия и преходни транзитивни глаголиvalmet написа:...... когато ще ми ловите .уя!