Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз.Левица
Модератор: sapuna
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Яз.Левица
Не знам, не помня.
Последно ходих края на Ноември. Нямах проблем по пътя, но аз никак не си пазя колата
Последно ходих края на Ноември. Нямах проблем по пътя, но аз никак не си пазя колата

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Колега, ходих до язовира на 08.05. Стигнах до пазачите и те казаха, че собственика е забранил риболова. Не пускал никой да лови. Замислял издаването на годишни карти за риболов, но това за в бъдеще. Иначе пътят не е лош, минава се.
Здравейте колеги пак! Явно няма перспектива да го отворят тази година или да? ако някой отиде там на излет да сподели как е.
а някакви предложения за друг водоем в околията който да предлага такъв риболов знаете ли?