Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Утре мисля да се разходя до Панчарево, но не съм стъпвал там от 3 седмици. Някакви съвети къде да се позиционирам? Последния път гумаджийницата ме разочарова. Ще пусна някоя снимка даже и пейзажна ако няма друго
.

-
- научил се да хвърля
Колеги как е положението на Арката в забрана ли е или е свободен през забраната. Също така ме интересува и Санчо Панса дали е разрешен. Последният път на Панчарево ме провериха от ИАРА и ги питах за Санчо Панса( Западно Езеро), толкова тъпо изражение не бях виждал скоро.... и те не знаеха.....
Санчо панса е забранен целогодишно, вече е нещо като резерват... по евро програма, до колкото знам се пази от полицията.
Има табелка за някаква европрограма-за над милион лева,zlati973 написа:Санчо панса е забранен целогодишно, вече е нещо като резерват... по евро програма, до колкото знам се пази от полицията.
Обаче за водоплаващи патици,не за риба.
Миналата година ловяха спокойно местните-дребосък.

Риболовци.
Забраната е от тази година, иначе миналата година е зарибяван по програмата със няколко вида риба, но миналото лято доста се поизлови..
Тая година не съм минавал.То там си е точно Паткарник-не ме кефи такава локва.
Освен Дърветата отпред с хубавата сянка-друго хубаво няма.
А на табелката пишеше нещо че се отнася за по голям участък-по реката.
Иначе-за локва сто-метра-никой не дава такива суми.
Освен Дърветата отпред с хубавата сянка-друго хубаво няма.
А на табелката пишеше нещо че се отнася за по голям участък-по реката.
Иначе-за локва сто-метра-никой не дава такива суми.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
Ще мина на едно разузнаване
-
- научил се да хвърля
С нетърпение чаках да дойде събота и да отида на Панчарево да наскубя костурчета с новите ми 2см мини силикончета, но от раираните разбойници нямаше и помен. За 5 часа успях да излъжа само един. Хората на плувка вадеха доста рядко по нещо.
За капак на слабия риболов трябваше да се сблъскам и с една отвратителна гледка! Грозни, дебели циганки по прашки се къпеха на чешмите с минерална вода до гъбата. Гледката беше... Нямам думи просто, баси безмозъчните същества
За капак на слабия риболов трябваше да се сблъскам и с една отвратителна гледка! Грозни, дебели циганки по прашки се къпеха на чешмите с минерална вода до гъбата. Гледката беше... Нямам думи просто, баси безмозъчните същества

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Е тия 2 см силикончета не са ли вече прееееекалено малки, аз там ловя с 4-5 см на дропшот и ги убивам. Къде лови? Че ние утре мислим да се пуснем на там, как е нивото играе ли много?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Тецо в Дружба излизат епизодични хайверни тарани 
при захранване излизат и такива

при захранване излизат и такива

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- научил се да хвърля
Обиколих от два пъти от гумаджийницата до уститето на реката, но нямаше никой, дано хванеш нещо днеска.Д.Граховски написа:Е тия 2 см силикончета не са ли вече прееееекалено малки, аз там ловя с 4-5 см на дропшот и ги убивам. Къде лови? Че ние утре мислим да се пуснем на там, как е нивото играе ли много?
Иначе размера на силикона ми се вижда перфектен за костурите, които се ловят в езерото. Принципно и аз до сега ги ловя на 5 см и 3.5 см. шадове, като на 3.5 имам бая повече хванати.
-
- научил се да хвърля
Мерак ми е да отида за риба по това време на годината на гъола зад ТЕЦА-а, ама го няма в списъка на разрешените за риболов водоеми до 01.06.2015 г. Така, че колеги, какво правите там? Иначе, на Пънча в събота бях от 10 до 14 ч. Водата е сравнително висока, ВЕЦА бачка на пълни обороти, реката също вкарва доста замътена вода, но колкото се вкарва, толкова и се изпуска. В резултат, водата е ледена и бистра - " оцъклена" и рибите на плиткото ги няма. Е, кълват дребни костурета на дълбочини около 2 м., но това не е риболов. На блесна за щука се пробват и майстори и начинаещи, но не видях и не чух някой да има успех.
Днес на Враждебна за три часа с блесната и воблер - нищо. Пробвах всякакви на мепс , въртящи клатещи, все едно. Кръгла нула. Това от мен успех на всички колеги.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Днес ги размазахме костурите, по едно време и на тримата ни бяха изяли опашките и продължаваха да взимат много стръвно. Размер нюню, като сутринта закачихме и нещо голямо, но не ни се показа.mgrozdanov написа:Обиколих от два пъти от гумаджийницата до уститето на реката, но нямаше никой, дано хванеш нещо днеска.Д.Граховски написа:Е тия 2 см силикончета не са ли вече прееееекалено малки, аз там ловя с 4-5 см на дропшот и ги убивам. Къде лови? Че ние утре мислим да се пуснем на там, как е нивото играе ли много?
Иначе размера на силикона ми се вижда перфектен за костурите, които се ловят в езерото. Принципно и аз до сега ги ловя на 5 см и 3.5 см. шадове, като на 3.5 имам бая повече хванати.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
С. Димитров написа:Мерак ми е да отида за риба по това време на годината на гъола зад ТЕЦА-а, ама го няма в списъка на разрешените за риболов водоеми до 01.06.2015 г. Така, че колеги, какво правите там?
Не дръж на тия работи,ходи си без напрежение

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?