Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Днес както винаги на кошарна който официално е частен стръв царевица 7-8 таранки и още толкова шаранчета колкото шамар и не оставят въдиците намира шараните са върнати въпреки нападкити на местните мангалчета
Здравейте, някаква информация за Кацелово да имате? Миналия сезон излизаха шаранчета по около 2кг..
на цар калоян 5 лева -хубави таранки и шарани !
Някой да иска на 1-ви да открием на текето? 

Аз съм пас(командировка в Бургас).Даже има рима,ама да попитам какво мислиш,че ще ОТКРИЕШ на Текето?
или 

Нали уш шаранчета пуснаха .... мисля да ги пробвам на фидер 

Аз съм на работа до 18:00, но мисля да похвърлям на текето за 2 часа привечер.
Някой желаещ за събота на Цар Калоян или някои от другите платени около Русе?
Някой желаещ за събота на Цар Калоян или някои от другите платени около Русе?
Риба може да няма, но важното е да си на гьола
- Rapala_Team
- разбира нещата
Колега аз съм на 1 ви на Дунава мислех с нощувка но ако искаш ако имаш превоз че аз съм от сливен и тука съм без колата .. мога да дойда с тебе на Текето да ги помъчиме
CARP FISHING 

утре на цар калоян 

Дерете ли на Текето, дерете ли?
Имаше хора от четвъртък с палатки да пазят места
На тези пуснатите шаранчета им давам макс 2 седмици живот

Ти пък,за големи шарани ги мислиш тези шаранчета дето ги пуснаха.Те вече са стари лисици.От всичките/сигурно 300 човека на Текето/сигурно има извадени десетина шарана и то не се знае от кои.Природата си знае работата-или пълнолуние ще има или нещо друго и рибата няма да ще да кълве на такива дни,дето всеки иска да я избие.kutinchev написа:Дерете ли на Текето, дерете ли?
Хубавото е че вече има кой да проверява за маломерни риби.Разговарях днес с този човек и ми каза че въпреки всичко,днес сутринта е имало панаири с прибрани половинкилограмови шаранчета.Абе дано да се оправят нещата вече там.
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Това с пълнолунието и новолунието са само митове, че шарана не вземаelbosi написа:Ти пък,за големи шарани ги мислиш тези шаранчета дето ги пуснаха.Те вече са стари лисици.От всичките/сигурно 300 човека на Текето/сигурно има извадени десетина шарана и то не се знае от кои.Природата си знае работата-или пълнолуние ще има или нещо друго и рибата няма да ще да кълве на такива дни,дето всеки иска да я избие.kutinchev написа:Дерете ли на Текето, дерете ли?
Хубавото е че вече има кой да проверява за маломерни риби.Разговарях днес с този човек и ми каза че въпреки всичко,днес сутринта е имало панаири с прибрани половинкилограмови шаранчета.Абе дано да се оправят нещата вече там.

Колега няма да се оправят никога там нещата с всяка изминала година става все по зле, въпреки зарибяването и т.н. Има много хора които ходят там и прибират всичко що хванат, а охраната го е страх от мрежарите вечер и хората които търмъчат! За да се оправят там нещата трябва стабилна въоражена охрата със служебна кола която да обикаля през 1-2 часа. Дано този сезон е по-добре аз миналия сезон от 30-40 ходения имам 1 силен риболов.
Ама те основно охраната са мрежаритеflex написа:Колега няма да се оправят никога там нещата с всяка изминала година става все по зле, въпреки зарибяването и т.н. Има много хора които ходят там и прибират всичко що хванат, а охраната го е страх от мрежарите вечер и хората които търмъчат! За да се оправят там нещата трябва стабилна въоражена охрата със служебна кола която да обикаля през 1-2 часа. Дано този сезон е по-добре аз миналия сезон от 30-40 ходения имам 1 силен риболов.