Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Размазване на бяла риба....
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Размазване на бяла риба....
ето,колегата е обяснил,само да добавя...ластичето трябва да защипва съвсем леко влакното за да може рибата лесно да го издърпа.pavyan написа:Отваряш бигела,издърпваш влакното назад и го защипваш на дръжката на въдицата с ластиче.Така можеш да ловиш и във ветровито време...borisov.56 написа:........къде и как прищипваш с ластиче влакното към пръчката ...

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
евала колега,все така и занапред
-
- новобранец
Благодаря колега.
Колега Vesko1, нещо за стръвта да споделиш - жива ли мъртва ли, предпочитания..
Поздрави и наслука!
Поздрави и наслука!
- Vesko1
- сериозен играч
На жива вървеше по добре.НО имаше проблем с количеството стръв,на това място нямаше малки слънчевки само 1-2 успяхме с рачилото да извадим.Иначе бях купил змиорки (щипок)и понеже лових с повдигач си кълвеше и на тях.Ако е без повдигач на щипок е трудна работа,защото се заравят в пясъка и бялата трудно го открива,макар и да го закачаме за устата-по тегаво е .Е го е виж как се е маскирала пущината...Rado1969 написа:Колега Vesko1, нещо за стръвта да споделиш - жива ли мъртва ли, предпочитания..
Поздрави и наслука!

Благодаря!Vesko1 написа:На жива вървеше по добре.НО имаше проблем с количеството стръв,на това място нямаше малки слънчевки само 1-2 успяхме с рачилото да извадим.Иначе бях купил змиорки (щипок)и понеже лових с повдигач си кълвеше и на тях.Ако е без повдигач на щипок е трудна работа,защото се заравят в пясъка и бялата трудно го открива,макар и да го закачаме за устата-по тегаво е .Е го е виж как се е маскирала пущината...Rado1969 написа:Колега Vesko1, нещо за стръвта да споделиш - жива ли мъртва ли, предпочитания..
Поздрави и наслука!
И аз за тях си мислех.
Поздрави градски
Това със змиорка на куката е вярно заравя се . Аз слагам две малки змиорки на голяма кука ела виж панаира , единия дърпа на ляво другия на дясно , има ли бяла гаранция ги намира

Това със змиорка на куката е вярно заравя се . Аз слагам две малки змиорки на голяма кука ела виж панаира , единия дърпа на ляво другия на дясно , има ли бяла гаранция ги намира

- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво де.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- Vesko1
- сериозен играч
Пробвал съм и с 2 броя на куката,и мустаците съм им обгарял с цигара...все пак бая годинки риболов натрупахме....със щипок най добре си е или с повдигач или на плувка подвижна 10гр.Тоя щипок ,не знам от къде го снабдяват от Пловдив май от некви ...садки,но е явно някакво ГМО,щото костура верно го лапа като 2 и 2..обаче бялата и сома му се мръщят...явно не им е много позната стръв.Все едно на човек ,дето обича шопска с пържола да му сервираш панирани аспержи с ...броколи и брюкселско зеле.Заеби.888 написа: Това със змиорка на куката е вярно заравя се . Аз слагам две малки змиорки на голяма кука ела виж панаира , единия дърпа на ляво другия на дясно , има ли бяла гаранция ги намира
Шибана работа си е тоя щипок....иска си рибки от водоема бялата и тва е...гмо-та не сака.

- antivik
- кандидат преподавател
Прав си Весе, кой ще ти муа аспержи и броколи кога не ги знае к`ви са тези фуражи, па и си е свикнал на шкембе чорба и нашенска скоросмъртница. Та и с рибите така, ка да папат нещо де не го знаят к`во е, освен ако са умрели от глад и с 10-15 диоптъра късогледствоVesko1 написа: Пробвал съм и с 2 броя на куката,и мустаците съм им обгарял с цигара...все пак бая годинки риболов натрупахме....със щипок най добре си е или с повдигач или на плувка подвижна 10гр.Тоя щипок ,не знам от къде го снабдяват от Пловдив май от некви ...садки,но е явно някакво ГМО,щото костура верно го лапа като 2 и 2..обаче бялата и сома му се мръщят...явно не им е много позната стръв.Все едно на човек ,дето обича шопска с пържола да му сервираш панирани аспержи с ...броколи и брюкселско зеле.Заеби.
Шибана работа си е тоя щипок....иска си рибки от водоема бялата и тва е...гмо-та не сака.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!